Pozdravujem všetkých, videl som tu častejšie otázky ohľadom dostupnosti modelov, ktoré sa vyrábali v Thajsku a po povodniach ako každý vie bola výroba odstavená. Popravde ja tiež čakám na model D7000. Po všetkých nezmyselných krvopotne vytlačených odpovediach od predajcov, kedy sa dá očakávať obnova výroby som sa sám odhodlal osobne napísať do Nikonu s otázkou kedy bude naskladnený model o ktorý mám záujem na SK a CZ predajňach...nie obnovená výroba, ale naskladnený model.
No a pre čakajúcich je tu odpoveď :
[i]Dakujeme za Vas email ohladom D7000
Vyroba tohto modelu v Thajsku bola obnovena priblizne v polovici minuleho mesiaca, v obchodoch by fotoaparaty mali podla nasich informacii byt dostupne do konca februara (konkretny datum k dispozicii nemame, takze sa teoreticky este moze zmenit)
V pripade dalsich otazok nas nevahajte znovu kontaktovat.
S pozdravom,
Martin Maco Evropska podpora Nikonu www.europe-nikon.com/support[/i]
Len na doplenenie, kedze som sa sama zaradila medzi cakajucich. Minuly tyzden som cez kamarata v CZ (ma 20% zlavu cez Vodafone - no nevyuzi to) riesila najskor set D7000+16-85mm. Z Nikonu napisali, ze set je nedostupny a k 31.3.2012 ho dokonca vyraduju z predaja. Nedokazali ho zohnat v nijakom sklade v celej Europe. Takze sme krvopotne vydupali tu zlavu na samostatne telo a samostatny objektiv s tymto vysledkom - predaj tela D7000 predpokladaju od 1.4.2012 a toto iste mi potvrdil aj slovensky zastupca spolocnosti Nikon. Viem, ze prve tela uz do Europy dorazili, takze 1.4.2012 berte zatial ako najneskorsi mozny termin normos predaja tela (tyka sa to aj D5100 a D3000).
Cez pixmaniu sa da kupit, maju ho skladom a predpokladaj, ze pixmania su fFrancuzi takze je pravdepodobne, ze ho aj skladom maju, avsak s 18-105mm objektivom...
Ako tak sledujem tak v Nikone su tiez z toho vsetkeho OFF a davaju irelevantne informacie kazdemu co zistuje stav predaja DSLR po zaplavach...viď ich odpoved na moju otazku a ta ista otazka s tvojou odpovedou...
No a dalej...D7000 sa predaval v setoch 18-105, 16-85 a 18-200...no a vyzera to tak, ze zostal iba 18-105...8.3. skoncila 18-200, ktoru som chcel viac-menej a kofola pise, ze 16-85 konci tiez...pekne...
No a? Orban snad zakazal po vitazstve RF export do SK?
PS : (napr.) Pixmania alebo Alza je slovenska?
neznasam Madarov problemy nastanu az v pripade reklamacie, podobne ako v Pixmanii. Predrazi sa ti postovne, resp. cestovat do Madarska moze tiez niekomu vadit Alza je ina kategoria, kamenny obchod ma totiz aj na SR.
neznasam Madarov problemy nastanu az v pripade reklamacie, podobne ako v Pixmanii. Predrazi sa ti postovne, resp. cestovat do Madarska moze tiez niekomu vadit Alza je ina kategoria, kamenny obchod ma totiz aj na SR.
Ja som v decembri vracal tovar do eDigital a oni mi poslali kuriéra, pričom som nič neplatil.
Ja som cakal niekolko mesiacov (vacsinou cakam na dostatok €, cakat na tovar nie som zvyknuty.. ) a nakoniec som sa rozhodol kupit z inzeratu. ..treba cekovat inzercie a pruzne reagovat, rozumne ponuky trvaju kraatko. ..a som rad ze ho uz mam doma, aj ked som s nim odfotil zatial len 10 fotiek aj to po byte..
Edigital: D7000 + 18-105: ešte včera stál o 10€ menej Inak tiež som čosi zháňal v PL, CZ aj AT obchodoch. Odpovede z poslednych dni su, ze Nikon tovar pomaly chodi, ale len po jednom kuse, takze realne normalnu dostupnost nemozno cakat ani zaciatkom apríla. (veľký dopyt po dlhšom výpadku) Apropo, tých pár obchodov, čo majú tovar skladom ho predavajú za plné doporučené ceny, darebáci..
Cez pixmaniu sa da kupit, maju ho skladom a predpokladaj, ze pixmania su fFrancuzi takze je pravdepodobne, ze ho aj skladom maju, avsak s 18-105mm objektivom...
Ako tak sledujem tak v Nikone su tiez z toho vsetkeho OFF a davaju irelevantne informacie kazdemu co zistuje stav predaja DSLR po zaplavach...viď ich odpoved na moju otazku a ta ista otazka s tvojou odpovedou...
No a dalej...D7000 sa predaval v setoch 18-105, 16-85 a 18-200...no a vyzera to tak, ze zostal iba 18-105...8.3. skoncila 18-200, ktoru som chcel viac-menej a kofola pise, ze 16-85 konci tiez...pekne...
16-85 končí len v sete s D7000 alebo nadobro? Na Nikonrumours písali, že sa chystá refresh, ale zdá sa mi, že to bude kačica.
16-85 končí len v sete s D7000 alebo nadobro? Na Nikonrumours písali, že sa chystá refresh, ale zdá sa mi, že to bude kačica.
Nikon k 31.3. vyraduje z ponuky len tento konkretny set. Od 1.4. sa uz bude dat D7000 kupit v sete iba s 18-105. Ja xcem 16-85mm, iny objektiv, co sa predava v sete s D7000 ma nezaujima, kvalitou sa so 16-85mm neda porovnat. Takze som objednala samostatne telo a samostatne objektiv, kedze inak uz to neslo. Inak samozrejme objektiv ako taky nekonci.
K tym irelevantnym informaciam - viac verim Nikonu ako obchodom, ktore tvrdia, ze to maju na sklade pripadne je to dostupne do xx dni. Zatial totiz zakazdym, ked som sa v nejakom obchode pytala na realnu dostupnost, netusili, ci to bude este v marci. Obvykle po objednavke zacnu preverovat sklady v okolitych krajinach a zistia, ze maju smolu. Vajicka tiez nemam rada clovek moze mat stastie, ale nemusi a ked to stastie mat nebude, uz to nema ako reklamovat ci vymenit, moze si len hlavu trieskat )))
Napriek tomu, ze Nikon D7000 je stale nedostupny som si ho dnes vyzdvihol z predajne odkial mi v pondelok volali, ze ci objednavku co tam mam nechaju otvorenu, alebo ju stornuju nakolko naskladnenie ocakavaju az v Juni 2012. Momentalne ho podla webu maju skladom, ale za vyssiu cenu nez som kupoval ja, NIkon zrejme dvihol ceny.
Nikon - Obnova výroby
videl som tu častejšie otázky ohľadom dostupnosti modelov, ktoré sa vyrábali v Thajsku a po povodniach ako každý vie bola výroba odstavená. Popravde ja tiež čakám na model D7000. Po všetkých nezmyselných krvopotne vytlačených odpovediach od predajcov, kedy sa dá očakávať obnova výroby som sa sám odhodlal osobne napísať do Nikonu s otázkou kedy bude naskladnený model o ktorý mám záujem na SK a CZ predajňach...nie obnovená výroba, ale naskladnený model.
No a pre čakajúcich je tu odpoveď :
[i]Dakujeme za Vas email ohladom D7000
Vyroba tohto modelu v Thajsku bola obnovena priblizne v polovici minuleho mesiaca, v obchodoch by fotoaparaty mali podla nasich informacii byt dostupne do konca februara (konkretny datum k dispozicii nemame, takze sa teoreticky este moze zmenit)
V pripade dalsich otazok nas nevahajte znovu kontaktovat.
S pozdravom,
Martin Maco
Evropska podpora Nikonu
www.europe-nikon.com/support[/i]
No a dalej...D7000 sa predaval v setoch 18-105, 16-85 a 18-200...no a vyzera to tak, ze zostal iba 18-105...8.3. skoncila 18-200, ktoru som chcel viac-menej a kofola
http://www.edigital.sk/SLR_fotoaparaty/Nikon_D7000_digitalny_fotoaparat_kit_%2818-105mm_VR_objektiv%29-p61766.html
maju D7000 + Nikon 18-105mm - skladom.
http://www.edigital.sk/SLR_fotoaparaty/Nikon_D7000_digitalny_fotoaparat_kit_%2818-105mm_VR_objektiv%29-p61766.html
maju D7000 + Nikon 18-105mm - skladom.
problemy nastanu az v pripade reklamacie, podobne ako v Pixmanii. Predrazi sa ti postovne, resp. cestovat do Madarska moze tiez niekomu vadit
Alza je ina kategoria, kamenny obchod ma totiz aj na SR.
problemy nastanu az v pripade reklamacie, podobne ako v Pixmanii. Predrazi sa ti postovne, resp. cestovat do Madarska moze tiez niekomu vadit
Inak tiež som čosi zháňal v PL, CZ aj AT obchodoch. Odpovede z poslednych dni su, ze Nikon tovar pomaly chodi, ale len po jednom kuse, takze realne normalnu dostupnost nemozno cakat ani zaciatkom apríla. (veľký dopyt po dlhšom výpadku)
Apropo, tých pár obchodov, čo majú tovar skladom ho predavajú za plné doporučené ceny, darebáci..
No a dalej...D7000 sa predaval v setoch 18-105, 16-85 a 18-200...no a vyzera to tak, ze zostal iba 18-105...8.3. skoncila 18-200, ktoru som chcel viac-menej a kofola
Na Nikonrumours písali, že sa chystá refresh, ale zdá sa mi, že to bude kačica.
Na Nikonrumours písali, že sa chystá refresh, ale zdá sa mi, že to bude kačica.
Vajicka tiez nemam rada
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa