FOTO SLOVAKIA 2015 - Vystavovatelia

Predstavujeme vám vystavovateľov fototechniky a príslušenstva, s ktorými sa môžete stretnúť už tento piatok na podujatí FOTO SLOVAKIA 2015 v Starej tržnici v Bratislave. Okrem fotografickej techniky nájdete na podujatí aj spoločnosti, ktoré sa zaoberajú tlačou fotografií, výrobou fotodarčekov a fotokníh.

Fototechnika a príslušenstvo

Olympus - CSC fotoaparáty radov PEN a OM-D, objektívy M.Zuiko, outdoorové kompakty. Ďalej si budete môcť pozrieť najnovšie batohy a brašne Lowepro a produkty značky Jupio (batérie, gripy).

Sony - Spoločnosť Sony predstaví portfólio vyspelých kompaktných fotoaparátov radu RX, systémových fotoaparátov Alpha 7 a objektívov. Budete mať možnosť zúčastniť sa nielen produktovej prezentácie, ale taktiež si produkty na vlastné “oko” vyskúšať priamo v stánku.

Nikon - Na stánku sa návštevníkom predstavia nové FX i DX zrkadlovky a objektívy, ako i fotoaparáty a objektívy systému Nikon 1.

Fujifilm - prezentovaná bude kompletná rada CSC fotoaparátov a objektívov Fujifilm a fotoaparáty na okamžitú fotografiu Instax.

Canon Slovakia - predstaví široké portfólio svojich produktov, vrátane noviniek z 2. polroka 2015, medzi ktoré patrí PowerShot G5 X, PowerShot G9 X, EOS M10 s novým objektívom EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM a v neposlednom rada skvelý univerzálny objektív EF 35mm f/1.4L II USM.

Eizo - najnovšie monitory pre fotografov

Peak Design - v stánku ePhoto.sk si môžete pozrieť popruhy a klipy, ktoré si môžete objednať cez náš internetový obchod ephotoshop.sk.

Tamron, Samyang - firma Penta SK predstaví portfólio dvoch známych výrobcov objektívov. Tešiť sa môžete aj na novinky Tamron SP 35/1,8 VC USD a SP 45/1,8 VC USD.

Elinchrom - tento rok bude otvorený ateliér vybavený svetlami Elinchrom od firmy Flashcentrum.cz.

Fototrade - predstaví výnimočné fotoaparáty Lytro s planeooptickou konštrukciou a popruhy a brašne Artisan and Artist.

Video, drony, špeciálne príslušenstvo

AVDigital - stánok venovaný videu. Predstavené budú videokamery Panasonic a profesionálne príslušenstvo pre filmárov.

Uavonic - hobby a profesionálne drony Zero Tech a 3DR. Firma ponúka školenie pilotov.

JAKT s.r.o. - osvetľovacia technika Kino Flo, Dedolight. 14.30 hod. prednáška "Svetlo v kameramanskej praxi" zameraná na prácu so svetlom pri nakrúcaní video filmov na fotoaparát

DigPro Studio - predstavuje profesionálne vybavenie pre fotografovanie výrobkov a produktov vrátane 3D produktovej fotografie.

Tlač

Copex - už tradičný vystavovateľ predstaví možnosti profesionálnej tlače. Návštevníci si budú môcť aj nechať vytlačiť kvalitné fotografie.

ImagePoster - predstavenie tlače na rôzne materiály. Súčasťou stánku bude aj fotostena, pred ktorou sa budete môcť odfotiť. Svetlá zapožičala firma Fomei.

Lomond - špičkové fotopapiere pre tlačiarne.

Albumo - prezentácia luxusných plochých fotoalbumov vyrábaných expozíciou na fotopapier Fujifilm.

Typoset - fotografická a umelecká tlač v kvalite Fine Art, fotoknihy GoStoryGo.

Cestovanie

Czechtourism - predstavenie atraktívnych lokalít v Českej republike. Výstava fotografii a prednáška na tému Česko -krajina  ako z filmu.

Liber - cestovná kancelária špecializujúca sa na ponuku vychádzok, výletov a zájazdov pre fotografov.

Trekland - známy výrobca outdoorového vybavenia predstaví batohy, oblečenie, expedičnú stravu, slnečné okuliare a ďalšie príslušenstvo pre aktívnych fotografov-cestovateľov.

Prednášky vystavovateľov

Všetky prednášky vystavovateľov sa budú konať na prvom poschodí, s výnimkou prednášky Svetlo v kameramanskej praxi, ktorá sa bude konať v stánku firmy JAKT s.r.o.

11.00 -  11.45 SONY - Predstavenie produktovej línie vyspelých kompaktov RX. Novinky z radu plnoformátových bezzrkadloviek Sony A7.

12.00  - 12.30 Olympus OM-D (Tomáš Viktora) - Predstavenie najnovších modelov Olympus OM-D a profesionálnych objektívov M.Zuiko radu PRO.

14.30 JAKT s.r.o. - prednáška "Svetlo v kameramanskej praxi" zameraná na prácu so svetlom pri nakrúcaní video filmov na fotoaparát

16.30 - 17.00 Novinky EIZO podzim/zima 2015 (Ing. Antonín Charvát). Fotografické monitory EV2750, CS270, CG248-4K  pro „hobby“ fotografy.

17.10 - 17.30 Česko - krajina ako z filmu (Pavel Albrecht)

17.30 – 18.00 Pravidlá pre lietanie s dronmi - Uavonic

Bližšie informácie nájdete tu.

zlate.slnko
2015-11-11 17:26:40
škoda, že nepoužívam, digitálne technológie - inak by som prišla pozrieť

admin
redakcia ephoto.sk 2015-11-11 18:25:20
príspevok od: zlate.slnko
škoda, že nepoužívam, digitálne technológie - inak by som prišla pozrieť
Vystava je len jedna cast akcie. Bohaty sprievodny program ponuka prednasky známych fotografov,
workshopy, fotenie v ateliéri, predstavenie fotografickej tlače, kde si môzete pozriet aj vystupy z tlacarni a mnoho dalsich aktovít. Viac na: http://www.fotoslovakia.sk/program/

mirosz
2015-11-12 09:02:12
Nejaka registracia nebude potrebna na prednasky ephotakov (Fotenie starymi sklami, Dlhocasovky s NDckami, Infrafoto) ?
Neviem ake velke su tam priestory a ani aky zaujem bude. Ale na druhej strane by som nerad skoncil tak, ze vybavim pol dna fraj v robote a nakonec sa nemestim...