Samsung Galaxy S7 edge v novej korálovo modrej farbe

Budúci týždeň sa záujemcovia o Galaxy S7 edge dočkajú nového farebného variantu. Súčasné portfólio Samsung sa rozšíri o elegantnú korálovo modrú.

Samsung Galaxy S7 edge patrí dlhodobo medzi najobľúbenejšie špičkové smartfóny na slovenskom trhu. Teraz bude tento prémiový model dostupný v koralovo modrej farbe. Samsung tak rozširuje portfólio, z ktorého si doteraz zákazníci vyberali z čierneho, bieleho, strieborného, zlatého a ružového variantu. Novinka bude na slovenskom trhu v predaji v priebehu budúceho týždňa. Cena telefónu zostane rovnaká ako u ostatných farieb.

„Samsung Galaxy S7 edge je skutočnou špičkou na trhu. Vyniká nielen skvelým fotoaparátom, ale aj možnosťou prepojenia so širokým ekosystémom našich zariadení. Milovníci nielen zimných športov môžu telefón napríklad prepojiť s 360-stupňovou kamerou alebo hodinkami Gear S3, ktoré monitorujú aktivitu aj spálené kalórie. Dôležitým parametrom je aj odolnosť voči vode a prachu (IP68), vďaka ktorej sa užívatelia môžu pustiť aj za tými najväčšími dobrodružstvami,“ uviedol Roman Šebek, riaditeľ mobilnej divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Najpokročilejšie technológie v elegantnom tele

Samsung Galaxy S7 edge je oceňovaný predovšetkým vďaka jedinečnému displeju a prvotriednym vlastnostiam fotoaparátu. Využíva technológiu Dual Pixel, ktorá umožňuje zachytiť veľmi kvalitné snímky aj za zlých svetelných podmienok. Vo výbave nechýba slot na microSD kartu alebo certifikácia IP68. Odporúčaná maloobchodná cena Samsung Galaxy S7 edge je 799 € s DPH (32 GB).

vlados
2017-01-13 13:29:51
Vraj k nemu dodavaju kuchynsku chnapku ako seriovu vybavu.-)