Hore
Fórum » Tlač
 

Kde na slovensku tlacit max do rozmeru A3?

thesixtyeight
2018-10-03 17:27:41+02
Zdravim,
V Ziline som obehal vsetky laby a tlaciarne niekolko rokov dozadu a dal si tlacit jednu fotku a potom som porovnaval. Najlepsie dopadol jeden lab kde vytlacky boli nerozoznatelne od toho co som mal na monitore(farebne, ostrostou atp), mali tam nejaky stroj (pc plus tlaciaren) ako maju napr v DM a inych drogeriach ktory tlacil skvelo(i ked len do 20x30). Par mesiacov dozadu ale tento lab zavreli, vela ludi im tam nechodilo a zostal len lab na namesti ktory tlaci klasickou mokrou cestou. V tomto labe som si daval tlacit fotky X krat no vzdy je na nich nieco zle....budto su neostre alebo su mimo farby, dneska som si dal tlacit fotku 30x40 kde pravdepodobne ich vstavany sofver odstranuje šum a kompletne mi zredukoval detaily na celej fotke. Ocividne to maju budto zle nastavene alebo s tym nevedia robit alebo to maju zle nakalibrovane. (ja mam monitor nakalibrovany na srgb, v srgb aj dodavam fotky)

Neviete niekto o nejakom labe/nemate skusenosti s labom, hocikde na Slovensku, ktory tlaci aspon do rozmeru 30x40 ostre a farebne presne fotky, ktory nepouziva "fine art" papiere, tj. za 30x40 fotku nepojdem predat oblicku a ktory by bol zaroven ochotny mi fotografie zaslat?

Dakujem
 
philippo
2018-10-04 07:03:38+02
Ahoj, tiež som už skúšal kadečo. Tento rok som objavil web umeniesveta.sk, kde sa zaoberajú hlavne predajom tlačených reprodukcií obrazov ale majú v ponuke aj tlač fotografií. Tak som ich teda vyskúšal. S výsledkom som bol viac ako spokojný. Dal som si fotky vytlačiť v rozmere cca 60x40 na kvalitný saténový (polomatný) papier. Farby presne sedeli s tým čo som mal na monitore v PS (srgb), fotky boli ostré, so zaslaním tiež nebol problém. Párkrát som pred tlačou volal s chlapíkom od nich a bol ochotný poradiť a vysvetliť to čo som potreboval o ich tlači vedieť.
 
RichPhoto
2018-10-04 10:22:49+02
cau, vyskusaj tuto stranku www.canonline.sk
ja som bol zatial s fotkami od nich velmi spokojny, vsetko tlacene do A3, ceny tiez ok.
 
thesixtyeight
2018-10-04 18:23:40+02
Dakujem za odpovede, vyskusam
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()