vazne? ty nevies reagovat, ja nemam problem ked mi niekto napise, ze sa mylim, ze to tak nie je... ale ty to napises sposobom, ze ked ja fotim portrety od f11 hore... pritom ty o portretoch vies uplne nic a mam portrety na vsetkych moznych clonach... rozumeno? ty nevies normalne zareagovat, ty zacnes primitivizmom, ale to kazdy smejd zareaguje sposobom f22 alebo kon... preto su tie cirkusy, vy nereagujete, iba zautocite
F22 je ako literárne a filmové dielo Hlava 22, na to sa nedá zabudnúť 😂
vazne? ty nevies reagovat, ja nemam problem ked mi niekto napise, ze sa mylim, ze to tak nie je... ale ty to napises sposobom, ze ked ja fotim portrety od f11 hore... pritom ty o portretoch vies uplne nic a mam portrety na vsetkych moznych clonach... rozumeno? ty nevies normalne zareagovat, ty zacnes primitivizmom, ale to kazdy smejd zareaguje sposobom f22 alebo kon... preto su tie cirkusy, vy nereagujete, iba zautocite
zasa si mimo temu ale kludne ma mozes ohurit svojim portretom na f11+
o ignoraciu som sa uz snazil, naozaj. pokial sa navaza do mna alebo mojich fotiek viem to odignorovat, lebo jeho nazor mi je ukradnuty, ale pokial pise hluposti a ignoruje fakty, to tazko predychavam. aj tu vidis, neriesi dotaz, ale berie to ako osobny utok a prska nadavky naokolo.
Máš pravdu. Hlavne keď radí hlúposti kúpiť a potom je veľký geroj. Nerešpektuje potreby zadávateľa témy, len svoje ciele - nakŕmiť svoje malé ego. Uvidíme, či sa naše nápady dostanú až "hore" a či budú aj prevedené do praxe. Je fakt škoda, keď sa zamkne nedokončené vlákno, kôli nemu a mohlo sa kopec vecí ešte prebrať. O tých dronoch ma to mrzí, lebo by bolo ešte veľa čo prebrať...
Máš pravdu. Hlavne keď radí hlúposti kúpiť a potom je veľký geroj. Nerešpektuje potreby zadávateľa témy, len svoje ciele - nakŕmiť svoje malé ego. Uvidíme, či sa naše nápady dostanú až "hore" a či budú aj prevedené do praxe. Je fakt škoda, keď sa zamkne nedokončené vlákno, kôli nemu a mohlo sa kopec vecí ešte prebrať. O tých dronoch ma to mrzí, lebo by bolo ešte veľa čo prebrať...
O dronoch bolo super, veľa som sa naučil. Aj v iných diskusiách som sa veľa dozvedel, prípadne ma to nakoplo sám si pozisťovať info.
Rád sa rozprávam o týchto témach, škoda, že tu sa v poslednom čase už takmer nedá.
presne preto sa snazim ignorovat jeho urazky, ale vyvracat iba bludy a odporucil by som to vsetkym, kym to tu admini neporiesia. Lebo iba dostane vodu na mlyn, ved aj sa zabavis na jeho vyrokoch, ale on nema mieru a potrebuje to hrotit a chrli kym to Karol nezamkne.
Júúúúj, čo povedaaal! Že presunúť na inýýýý!!! O.M.G.!!! 😱😱😱😱😱
😂😂😂
Inak ak to myslíš vážne z fotením z pomocou dronu, tak tu máš ľahučký špeciál, ktorý môžeš dať na dron FPV(možno by stačila aj DJI Avata.) Len je drahý... https://petapixel.com/2023/09/05/sonys-ilx-lr1-is-a-super-compact-61-megapixel-box-camera-for-drones/
Inak ak to myslíš vážne z fotením z pomocou dronu, tak tu máš ľahučký špeciál, ktorý môžeš dať na dron FPV(možno by stačila aj DJI Avata.) Len je drahý... https://petapixel.com/2023/09/05/sonys-ilx-lr1-is-a-super-compact-61-megapixel-box-camera-for-drones/
Počkaj počkaj, tam píšu, že to je kamerka na priemyselné použitie - inšpekcie technických zariadení, snímkovanie terénu a podobne. 240 gramov BEZ batérie a objektívu. Viac než 3.000 EUR. Tá by asi nebola pre nás najvhodnejšia, nie?
Myslím to vážne s fotením dronom, ale v tom zmysle, že čakám buď na DJI Mini 5 Pro, alebo Air 3S. Čiže menej ambicióznejšie.
Ty ako uvažuješ v tomto smere? Budeš niečo stavať?
Počkaj počkaj, tam píšu, že to je kamerka na priemyselné použitie - inšpekcie technických zariadení, snímkovanie terénu a podobne. 240 gramov BEZ batérie a objektívu. Viac než 3.000 EUR. Tá by asi nebola pre nás najvhodnejšia, nie?
Myslím to vážne s fotením dronom, ale v tom zmysle, že čakám buď na DJI Mini 5 Pro, alebo Air 3S. Čiže menej ambicióznejšie.
Volím zatial jednoduchšie riešenie s DJI Avata a plus niečo na dron. DJI Avata rozoberiem a elektroniku, káble, konektory ošetrim proti vode. Ešte neviem, čo urobím s motormi... tam je to zlozitejsie. Asi použijem polyuretanovy lak..Kamarát je teraz veľmi zaneprázdneny- na výrobu vlastnej konštrukcie dronu. 🫤 Potrebujem jeho spoluprácu na 3D tlač a jeho cas.Ale nevzdal som sa tej myšlienky.
Forum
aj tu vidis, neriesi dotaz, ale berie to ako osobny utok a prska nadavky naokolo.
Rád sa rozprávam o týchto témach, škoda, že tu sa v poslednom čase už takmer nedá.
niektorych vlakien je skoda ...drony urcite.
Alebo normálnych diskutujúcich, ktorý sa snažia poradiť a bez urážak si vymieňajú svoje názory.
😂😂😂
😂😂😂
😂😂😂
https://petapixel.com/2023/09/05/sonys-ilx-lr1-is-a-super-compact-61-megapixel-box-camera-for-drones/
https://petapixel.com/2023/09/05/sonys-ilx-lr1-is-a-super-compact-61-megapixel-box-camera-for-drones/
Tá by asi nebola pre nás najvhodnejšia, nie?
Tá by asi nebola pre nás najvhodnejšia, nie?