a ty skadial vies ako to napisal? opytal som sa ho ci si o sebe mysi, ze je rychlejsi a dokaze nastavit tie hodnoty lepsie ako fotoaparat, ondpovedal, ano vie to lepsie ako fotoaparat.. a tak sa vyjadril nie jeden krat
prvy krat , musim s tebou suhlasit ano dokazem lepsie nastavit expoziciu na fotoaparate aku potrebujem, lebo poznam expozicny trojuhilnik. A dokaze to tu hadam kazdy, okrem teba.
to ze vyhlasis ze ty nepotrebujes take sprostosti, svedci len o tvojej sprostosti. Su to totiz zakladne vedomosti fotografovania.
A ano kazdy sa moze presvedcit v mojej galerii. dakujem za propagaciu.
ved pochop, mna tieto tvoje hovadiny orezy vobec nbezaujimaju, ani som na to neklikol.. to vobec nic o tebe nehovori, za teba hovoria tvoje fotografie, to co mas nabiflovane vobec nesuhlasi s tym co mas v profile ked ta vyzvem daj sem nejaky tvoj portret, ty sem das totalnu hovadinu a este napises, ze som slepy hlupak, uz som ti parkrat napisal, chod sa dat liecit
ja som to pisal iba pre slepych a hlupakov
a sam sa zaradis do oboch kategorii??? nevadi, mi to aj tak uz davno vieme
Keď dvaja robia to isté
- D780 + Sigma Art 50 skladaná panoráma
- iPhone 15 režim PANO
Príklad 1:
ano dokazem lepsie nastavit expoziciu na fotoaparate aku potrebujem, lebo poznam expozicny trojuhilnik.
A dokaze to tu hadam kazdy, okrem teba.
to ze vyhlasis ze ty nepotrebujes take sprostosti, svedci len o tvojej sprostosti. Su to totiz zakladne vedomosti fotografovania.
A ano kazdy sa moze presvedcit v mojej galerii. dakujem za propagaciu.
https://www.youtube.com/watch?v=Kn-mSHceYYQ
ked ta vyzvem daj sem nejaky tvoj portret, ty sem das totalnu hovadinu a este napises, ze som slepy hlupak, uz som ti parkrat napisal, chod sa dat liecit
a sam sa zaradis do oboch kategorii???
nevadi, mi to aj tak uz davno vieme
ps.. portrety su v galerii, lepsie sa pozri
a sam sa zaradis do oboch kategorii???
nevadi, mi to aj tak uz davno vieme
ps.. portrety su v galerii, lepsie sa pozri
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/683292/simpanz/?s=photos