Hore
Fórum » Ako fotografovať?
 

Fotky z Autosalónu Ženeva 2011

Soki
2011-04-30 17:19:46+02
Čaute experti,

dlho som zvažoval, či tu mám zverejniť moje fotky z autosalónu lebo nie... ale nakoniec som sa rozhodol Veľmi rád by som počul váš názor. Sú to fotky hodné profesionála, alebo sa ešte musím veľa učiť? Bol by som rád, keby mi na otázku odpovedal skutočný profesionál, ktorý sa venuje podobnému žánru...

Samozrejme chcem počuť kritiku od každého. Sú to pekné fotky? Škaredé? Zaujímavé? Nezaujímavé? Nemajú to byť žiadne umelecké fotky, skôr nejaký fotoreport.
Preto by som chcel vedieť, či kvalita mojich fotiek je viac ako dostatočná pre profesionálne fotenie reportáži.
Inak, nefotil som to za peniaze, užíval som si autosalón a popri tom fotil...

link na fotky:
http://www.sokirka.com/?p=314

Kľudne to môžte na stránke komentovať a keď sa fotky budú páčiť, dajte mi o tom vedieť kliknutím na gombík "Páči sa mi to"
Ďakujem za každy názor.
 
inkubbus
2011-04-30 17:24:15+02
mna osobne nazaujala ani jedna natolko, ze by som spomalil scrolovanie nadol. ale videl som uz aj horsie. ja osobne by som ale z toho ako zakaznik velmi nadseny nebol.
 
Bubak
2011-04-30 18:32:51+02
Technická kvalita je dostatočná, a uspokojivá. Kompozícia už pomenej. Chýba mi tam tej reportážnej kreativity. Neviem, jednoducho sú to sfotené autá, ženy v tomto prípade neberiem v úvahu, pretože vlastne žiadny portrét tam nie je. Viac menej to je ale práve otázka na TK, a tým že, podobný fotoreport, teda ak to berieme kto by vôbec mal o to záujem (firma, noviny, spravodaj, web), tak vyžaduje aby boli skoro okamžite (resp. v priebehu pár dní), takže dosť sa s tým vyhrať nedá. To už len ty vieš koľko času si tomu venoval, RAW, krivky a tak... Extrém je taký, príklad pri športových udalostí, kde reportéri musia dané veci robiť skoro okamžite, teda uspokojiť sa i s výstupom jpg, resp. optimalizovať ho. Takže zapracovať práve nad týmito vecami a bolo by to fajn. 8-)

Myslím si, že sa nemáš za niečo hambiť. Pravý reportážny (svadobný, ale hlavne ten prvý ) fotograf sa nerodí len tak často, musí to byť, krátko povedané, jednoducho uletený,rýchly typ človeka.
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()