Hore
Fórum » Ako fotografovať?
 

ako ephoto považuje svojich užívateľov za konkurenciu

anton julény
2012-02-03 15:53:53+01
dnes ráno som našiel vo fóre tému o workshope o fotení architektúry, ktorú založil jeden dosť známy člen tejto komunity s tým, že hľadá pár záujemcov a chcel by zorganizovať niečo ako workshop o fotení architektúry. téma ma celkom zaujíma a tak som v príspevku uviedol info o zrušenom workshope z 2010. o pár hodín bola téma vymazaná. možno autor to nesprávne nazval workshop, ale v každom prípade téma nemala byť vymazaná, alebo mal by tam byť nejakú dobu odkaz o zrušení témy z xy dôvodov. žeby sa ephoto bálo vlastných užívateľov, nehľadiac na to, že workshop na podobnú tému bol v roku 2010 (bohužiaľ sa nekonal): ak sa to napodarilo nám, nech sa to nepodarí aj iným. poznamenávam, že autor príspevku už podobné spontánne workshopy organizoval.
0
0
 
seifi
2012-02-03 16:02:13+01
ťažká téma a z časti viem pochopiť; postup ephoto otázny; najskôr to bude aj v rozpore s pravidlami, nečítal som ich
0
0
 
Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-02-03 16:04:53+01
Ephoto spolupracuje s firmami, ktore workshopy poriadaju (AKF, Photoacademy, Skola fotografie...). Je to ich zivnost a za propagaciu si platia. Vyuzivaju ephoto ako medium pre propagaciu. Bolo by to nespravodlive, keby si hocikto mohol zverejnit vo fore svoj workshop na nasich strankach bez platenia.
Ak chce niekto svoje workshopy propagovat, moze oslovit nase marketingove oddelenie.

Navyse si netreba mylit ephoto s nejakou samaritanskou cinnostou. Sme sukromna firma, ktora musi portal financovat. Uzivatelom davame velky priestor, ale vsetko ma svoje hranice. Jednou z nich je vnasanie komercnych aktivit do fora, ci bazaru.
0
0
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()