Fórum » Návrhy a pripomienky

Pripomienky a vylepšenia na e-photo

jozef.balara
jozef.balara 2009-11-06 11:22:23+01
1. pri reakcii na môj príspevok v komentároch mi príde súkromná správa o reakcii a musím kliknúť na odkaz aby som si ju prečítal, bolo by lepšie keby bola táto reakcia napísaná hneď v správe 2. keď si otvorím môj profil, vidím počet bodovaní mojich fotiek, bolo by fajn keby to bolo klikacie, napr. kliknem na impakt 7 a ukáže mi moje fotky ktoré majú impakt 7

seifi
2026-05-05 22:03:34+02
... a nikoho už nezaujíma hodnota fotky a to, čo sa hodnotilo tu ... akože nezaujíma; ty píš za seba - mňa nezaujíma hodnota fotky; mňa zaujíma, hodnotím, chodím a fotím pre seba;
ľudia strácajú silu znášať kritiku ... akú, prosím ťa ? píšem ja aj to nie kritiku a názor a sem tam niekto napíše alebo sa ohradí iný divák; asi by sa bolo vrátiť k bodovému hodnoteniu, keďže systém hodnotiť slovami zakapal ... bojíme sa jeden druhého bo nedostanem lajk

Ludek+H
2026-05-06 06:45:44+02
Drobná technická, to že tu zůstává nejaktivnějších několik již velmi nesoudných post-důchodců, co se potřebují "hecovat" jak jsou dobry ty jejich špatny výsledky, tak to ještě neznamená, že je v pořádku ten ponechávaný spam, tím spíš na nelegální a nebezpečný materiál.

jozef84
2026-05-06 09:57:17+02
Ludek+H, trafil si klinec po hlavičke. Je to nezákonné.Tu je výcuc podľa UI: Trestný zákon (č. 300/2005 Z. z.), šírenie toxikománie (§ 174), zákon o reklame (č. 147/2001 Z. z.),§ 3 ods. 5, zákon o omamných látkach, psychotropných látkach a prípravkoch (č. 139/1998 Z. z.).

Ak majiteľ stránky (prevádzkovateľ) vedome umožňuje reklamu na tieto látky:

1. Administratívna zodpovednosť: Pokuty od Slovenskej obchodnej inšpekcie (SOI) za porušenie zákona o reklame.

2.Trestnoprávna zodpovednosť: Ak sa preukáže naplnenie skutkovej podstaty "šírenia toxikománie", zodpovedá fyzická osoba (majiteľ) alebo právnická osoba.

3.Zákon o službách na vnútornom trhu: Prevádzkovateľ webu je povinný odstrániť nezákonný obsah, akonáhle sa o ňom dozvie.

Takže keď to zhrniem, tak e-photo skončí v dohľadnej dobe, pretože ako tu jeden samozvaný nemenovaný kritik napísal : "kto by to zaplatil, bla, bla, bla, atď."

jurajlzvc
2026-05-06 09:59:13+02
😁😁😁 To je vývoj. Z každého horského plesa sa raz stane páchnuci močiar.
Pre mňa dôvod prečo mi vôbec neprekáža ten ban na pridávanie nových fotiek.

Paladin25
2026-05-06 13:00:04+02
@jurajlzvc nevyčerpal si len kapacitu konta? Si si istý že máš BAN?

Strana 20 z 20

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()