Hore
Fórum » Návrhy a pripomienky
 

Ani nie hodnotenie ale skor pomoc

ryan007
2011-01-10 11:04:28+01
Zdravim. Ako fotoamatera mna troska mrzi ze nie je mozne sa poriadne dostat ku komentarom alebo skor k pomoci. Ano, chapem, casu nie je nazvys a praca okolo portalu zaberie kopec casu. Mame 3 kategorie na hodnotenie. Nebolo by mozne a mozno aj osozne pridat este jednu? Pre nas amaterov? Ze "Pomoc" alebo "Foto na poradenie". Pokial nema Vasa fotka urcitu kvalitu, TK a nie ste na fore znamy tak sa k dajakemu akemusi hodnoteniu ani nemate sancu dostat. Ide mi len o to ze mozno v takomto pripade by sme sa mohliaj my menej zrucnejsi posuvat niekde dalej, co predpokladam ze kazdy ma zaujem a chce.
Dikes aspon za precitanie.
 
Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2011-01-10 11:10:55+01
Zapis da do nejakeho fotoklubu, je to jedna z ich cinnosti.
 
dodo_bb
2011-01-10 15:25:00+01
Ako vraví Karol... Je to problém, na tomto webe je 5% tých, čo by mohli niečo poradiť a 95% tých, čo chcú radu. A navyše ako všetko na webe ber to tu s rezervou. Polovička rád tu nie je celkom správnych (okrem tejto) Rozhodne klub alebo aspoň pár kamarátov, ktorí sa medzi sebou hecujú a ťahajú. A čítať literatúru, podľa možnosti staršiu, nové krásne farebné knižky sú veľakrát plytké a občas zmätočné.
 
jimmy_rs
2011-01-10 20:32:40+01
mi sme si v meste urobili skupinu na FB a tam si kometujeme fotky, je lepsie mat nazory aj od druhych
 
werdza
2011-01-10 21:33:47+01
Ako napad mi to pride super, lenze tu aj ked je fotka v kritike, tak sa moc komentov nedocka, staci pozriet kolko ludi si ju pozrelo a hned zavrelo. A pritom aj sa to vola kritika, takze aj tam by si sa mohol dockat poradenia, keby sa niekomu chcelo. Ja obcas niekomu poradim, ked ma chyti chut pozerat vela fotiek v galerii. Na inych fotoportaloch to vacsinov byva podobne, rady sa dockas obcas a ked sa tam hodnoti len jednym cislom tak vacsinov len slabeho hodnotenia, tu, ked sa boduje troma, tak sa to vacsine nechce
Este su na rady dobre rozne komentovania portfolii, teraz Akademia kreativnej fotografie jedno organizuje, rozposielali pozvanku fanusikom na facebooku. Ale to je take, ze donesies fotky, poradia, vacsinov tam chodia uz ludia, co maju zaujimavu tvorbu a nie zaciatocnici, aj ked je to povodne pre nich. Fotokluby niektore prijmu len clenov, co niesu uplni zaciatocnici na zaklade ich tvorby.
Foto kamarati su tiez na toto super, ale ak mas takych, co tiez len zacinaju mas smolu.
 
Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2011-01-10 21:41:06+01
Ďalšia vec je naučiť sa ohodnotiť si fotku sám a filtrovať kritiku. Ako sa dnes objavilo na strobist blogu - keď sa stále budeš riadiť kritikou druhých, nikdy si nevypracuješ vlastný štýl a budeš stále nespokojný so svojimi fotkami. Samozrejme treba sa aj učiť a cvičiť
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()