Chuť tradícií

Body: 0.00    Videnia: 2598    Páči sa: 0

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.
K tejto fotografii nie sú dostupné žiadné komentáre. Pridaj komentár ako prvý.

Komentáre a hodnotenia


dilong77
2014-06-07 00:24:22
príspevok od: Ruun
To sa pozna! Dnes tak hrubu tkaninu nezozenies, dnes je to sama cina
Ale chleba nema stovku, ze? Tie cierne aplikacie sice mozu naznacovat plesen
Chlieb je 200 rocna historicka pamiatka - preto ten noz, aj tak sa neda krajat
 
Ruun
2014-06-07 00:22:46
príspevok od: dilong77
To je utierka a pekne historicka, ma dobrych 100 rokov
To sa pozna! Dnes tak hrubu tkaninu nezozenies, dnes je to sama cina
Ale chleba nema stovku, ze? Tie cierne aplikacie sice mozu naznacovat plesen
 
dilong77
2014-06-07 00:19:23
príspevok od: Ruun
to vie predsa, ucila ma to stara mama. Skor mi bolo cudne, ze ma okolo seba prehodeny koberec a nie utierku
To je utierka a pekne historicka, ma dobrych 100 rokov
 
Ruun
2014-06-07 00:12:05
príspevok od: dilong77
... lebo sa pravy vykupal aby bol na tanieri cisty a nesmrdel

... * chlieb sa najlepsie skladuje v utierke, nevyschne tak skoro a ani nesplesneje
to vie predsa, ucila ma to stara mama. Skor mi bolo cudne, ze ma okolo seba prehodeny koberec a nie utierku
 
dilong77
2014-06-07 00:09:50
príspevok od: Ruun
Pocuj, preco je ten broat v uteraku, bol v bazenoch?
... lebo sa pravy vykupal aby bol na tanieri cisty a nesmrdel

... * chlieb sa najlepsie skladuje v utierke, nevyschne tak skoro a ani nesplesneje
 
Ruun
2014-06-07 00:06:48
Pocuj, preco je ten broat v uteraku, bol v bazenoch?
 
dilong77
2014-06-07 00:03:40
príspevok od: Ruun
tak si idem klaknut do kuta na hrach
Skoda hrachu
 
Ruun
2014-06-07 00:00:37
príspevok od: dilong77
Nedaj sa oklamat - ten noz je ostri ako britva
tak si idem klaknut do kuta na hrach
 
dilong77
2014-06-06 23:58:02
príspevok od: Ruun
ak pouzil niekto ten noz na to hladke prekrojenie, tak jedine Chuck
Nedaj sa oklamat - ten noz je ostri ako britva
 
Ruun
2014-06-06 23:56:41
ak pouzil niekto ten noz na to hladke prekrojenie, tak jedine Chuck
 
 


Technika: Nikon D5100, Nikon D800,

Objektívy: Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX , Nikkor 105mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Micro, Sigma 12-24mm F4.5-5.6 II DG HSM, Nikkor 50mm f/1.4 G AF-S , Tamron 70-200mm F/2.8 AF SP Di LD (IF) Macro, Tamron 28-75mm f/2.8 AF SP XR Di LD (IF),

Clona: 6.3
Expozícia: 1/1.25 sec
ISO: 100
Fotoaparát: Nikon D800
Objektív: Tamron 70-200mm F/2.8 AF SP Di LD (IF) Macro
Ohnisko: 170 mm
Pridané: 2014-06-06 23:53:00
Na kritiku: 2014-06-06 23:53:13
Miesto:
Témy: ostatné
Albumy: Jedlo