Stana IV.

Body: 69.33    Videnia: 5912    Páči sa: 5

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.

Komentáre a hodnotenia

Zoradiť od najstarších
pkleiner
2010-10-08 18:04:08
príspevok od: piecka
ludkovia bozi co to tu pisete? musim sa priznat, ze som zdesený, boli ste za posledných 120 rokov galérií? ak áno tak preco vám pojem autorstvo nič nehovorí? p. neskrývam obdiv k predvedenej trpezlivosti, bravo a to vo všetkých plánoch. želám vela pekných modeliek.
Diky, bohužel hodně lidí tady na e-photu je rize technicistní.....:-( Ono je to hodně jednoduché hodnotit technické parametry fotky.Napsaat něco smysluplného o fotce jako obraze vyžaduje trochu jíný náhled na věc. Je to škoda....:-(
 
piecka
2010-10-07 02:53:42
ludkovia bozi co to tu pisete? musim sa priznat, ze som zdesený, boli ste za posledných 120 rokov galérií? ak áno tak preco vám pojem autorstvo nič nehovorí? p. neskrývam obdiv k predvedenej trpezlivosti, bravo a to vo všetkých plánoch. želám vela pekných modeliek.
 
pkleiner
2009-06-11 23:09:05
Ok, to mi přijde celkem korektní. Díky. P.
 
Lama
2009-06-11 09:05:06
takze pridam svoj pohlad :)
Svetlo perfektne, tonalita vyborna, modelka super. Nevadi mi zalomenie chrbta ani vtiahnutie brucha. V tejto poze by brucho bolo vacsie a bylo sa s prsiami a to nechceme, ci?
Ramena, musim dat za pravdu Karolovi Srncovi. To druhe co vycuhuje z toho prveho to cele deformuje a tie ramena su neprirodzene velke. Dobre svetlo.
 
markusicek
2009-06-04 23:27:39
velmi pekna holka
 
Ultra TXF
2009-05-30 12:28:50
príspevok od: pkleiner
Škoda, dobře se s tebou pokecalo. Škoda, že nemáš žádné fotky.....
Che Guevaru som vymenil,lebo ako vidím ,tak to tu mnohých odborníkov na dejiny strašne irituje.
Tak tam máš niečo fotogenickejšie,aby si sa nemusel oháňať revolucionármi.
Dúfam ,že pivo to nevadí :)
 
SteveS
ocenenie redakciou 2009-05-30 03:41:29
Hm, škoda že z môjho 16 riadkového komentára vidíš, vieš a chceš prečítať iba 1 slovo ´vykĺbená´, aj to nesúvisiace s mojím hodnotením a tvojou fotkou ;-) A že si dokonca celý 16 riadkový komentár (kde citujem mnohých čo tu mali rovnaký názor) preložil do zjednodušeného 2 slovného výrazu, zloženého z tebou domyslených slov ´OUT + BASTA´.

Žiaľ, tým si o sebe možno ´povedal´ viac ako si chcel. Paradoxom je, že som v hodnotení nevytkol vykĺbeninu ale ostro zlomený chrbát. A to, že som dal veľkoryso samé 6 (čo je viac ako priemer od iných), to veru naozaj dokazuje, že to sú body k ´OUT + BASTA a že ty si fakt veľmi skromný človek, lebo 6 sú ti za viacerými kritizovanú fotku málo :-)

Aby si si nemusel ťažko zase prekladať moje vety, preložím ich radšej hneď sám - slovo ´vykĺbená´ som spomenul až na záver všeobecne a obrazne, mimo súvislosti s tvojou fotkou, s dôrazom na prácu fotografa, že modelka by nemala vyzerať ako ním vykĺbená (myslené ak nejde o abstract).

No ale kto nečíta dôkladne celé komenty a vyberá z nich iba negatívne zrnká mimo konceptu, načo si potom fotku dáva na posúdenie ??? Z toho som naozaj OUT.

Je na škodu, ze sa komenty u tvojej foto neplnia textami z ktorých by sme čerpali nové vedomosti. Komentujúci sa vyjadrili slušne a je vôbec OBDIVUHODNÉ že sa vyjadrili! Napriek tomu, že každý ´prahne´ po komentoch, komentuje iba minimum ľudí a je bežné aj to, že z 500 vzhliadnutí svoje body zdovodní a názor vyjadrí tak zo 5 ľudí... Myslím že to si treba vážiť a poďakovať sa a nie iné názory kritizovať, protestovať a vnucovať iným svoje videnie. Že máme iný názor a míjame sa? Chvála bohu, už len to nám ´chýba´ aby sme boli všetci ako jeden klon...

S ohľadom na uvedené je nezvycajne ako na komenty reagujes. Chapem, ze ak sa chces zlepsovat a brat kritiku TK + K vazne, musis najprv zistit, aku vahu ma slovo toho ktoreho komentatora. Ale ak sa niekto vyjadruje len ku konkretnej polohe a výzoru modelky, nemusí dokladovat fundovanost ani ukazovat svoje fotografie. Kazdy sa uz narodil s tym, ze vie posudit co sa mu (JEMU) paci a co nie. A ked to nedokazes prijat, to nie je uz jeho problem... Nikdy neurobíš ty ani ja fotku, co sa bude pacit uplne kazdemu. Ak sa s tym nezmieriš, prestane ti každý komenty pisat. Na záver len že verím, že som nehodnotil čiernobielo, ak podľa teba už nie sme všetci čb :-)
 
pkleiner
2009-05-27 20:53:39
Škoda, dobře se s tebou pokecalo. Škoda, že nemáš žádné fotky.....
 
Ultra TXF
2009-05-27 16:03:33
príspevok od: pkleiner
Ja jsem dějiny nehodnotil...;-)
Jasné :) Len Che Guevaru nemusíš a tým pádom ani mňa :)zato,že ho mám v profile.
Mrzí ma,že som sa k tvojej fotke vyjadril....podľa teba na to nemám aj tak oprávnenie ,resp.kvalifikáciu :)
Keďže som nehodnotil bodovo,nepokazil som ti priemer...aspoň že tak :)
 
pkleiner
2009-05-27 15:07:19
Ja jsem dějiny nehodnotil...;-)
 
pkleiner
2009-05-27 15:05:01
Škoda, že nemáš žádné fotky (pardon teda kromě surikaty). Mohli jsem vynechat dějiny a bavit se o fotkách...;-))
 
Ultra TXF
2009-05-27 14:55:12
K tým surikatám.....tá fotka nie je ničím výnimočná,je obyčajná i keď tie surikaty sú zlaté :),to by si zase mohol uznať :)
Ja zvieratká nefotím,to vzniklo ,resp.bolo použité čiste účelovo spolu s tým príbehom ako recesia na príbeh ,resp.iného autora,čo všetci zúčastnení ,ktorí majú pod fotkou komenty,pochopili.....ak si tej debaty nebol účastní,tak to nemá význam vysvetľovať,pretože tá debata už bola aj adminom zmazaná.
Tú fotku by som sem inak nedal,to mi ver....:)
A aby som bol teda sviňa...pozriem si tvoju galériu a ak budem niečo komentovať ,tak určite nezaujato a nie ako odplatu :) maj sa
 
Ultra TXF
2009-05-27 14:42:34
príspevok od: pkleiner
Guevaro, to o tom fakt není. Možná tě to překvapí, ale tvůj názor respektuji. Pro mě má, jinou hodnotu názor fotografa který fotí akty a názor člověka co fotí Surikaty. Nemyslím to nějak osobně a nechci tě urážet. Promiň, ale pokud máš místo fotky Geuvaru tak si o to říkáš, že chceš být nazýván revolucionářem.
Je to o tom,že nemusíš byť taký vzťahovačný,nakoniec ja som sa nevyjadroval nijako hanlivo alebo nemiestne na adresu tvojej fotografie,vyjadril som len svoje pocity z podľa mňa nie práve najvhodnejšej pźy,načo mám asi nárok a ty vystavením fotografie by si mal akceptovať aj výhrady iných.Zase až tak veľa som nepovedal a snažil som sa to len vysvetliť.
Je jedno či fotím akty...každý máme nejaké estetické cítenie,fotím ľudí,portréty ,ale aj keby som fotil krajinky,tak si myslím,že neznaamená,že a nemôžem vyjadriť k dajme tomu koláži alebo aktu.
Ešte raz....až na to brucho a trochu plecia nemám žiadne výhrady,to svetlo je vec názoru,uznám že v tvojom podaní tiež nie je zlé a má niečo do seba.
A ako som už tiež povedal ...modelka má potenciál...čo netreba rozvádzať,pretože som tým uznal jej kvality,čo ale nezaručuje špičkovú fotografiu.
Ešte k tomu profilu.Ja si dám do profilu kľudne aj fotku Fidela Castra,tak ako má niekto fotku Mr.Beana....je mi to jedno.Ak si myslíš ,že si povolaný a natoľko erudovaný aby si hodnotil dejiny a osobu Guevaru alebo Castra alebo Reagana alebo Teng-siao-pinga alebo Gorbačova tak ok,ja si myslím,že dejiny treba hodnotiť z odstupom času ,niekdy veľmi dlhým ,aby sme neboli zaujatí,tak ako dnes hodnotíme napr.epochu Rímskej ríše...ale to je o inom.
Ak som sa ťa dotkol alebo urazil tak sa ospravedlňujem.Aj modelke.
Fotky som tu mal aj iné,ale po podobnom útoku urazeného autora a nemiestnej a neopodstatnenej narážke na portrét môjho syna som ich dal preč.
Tým nechcem povedať,že zrovna ty by si sa tak vyjadril ,ale tvoje obiehanie profilov tiež o niečom svedčí.Ja to nerobím.
Možno niekto toho psíka na lúke odfotí lepšie ako ty modelku v ateliéri....možno....bez urážky.
 
pkleiner
2009-05-27 13:54:01
Tak máš nebo nemáš kromě Surikaty jiné fotky?

 
pkleiner
2009-05-27 13:53:27
Guevaro, to o tom fakt není. Možná tě to překvapí, ale tvůj názor respektuji. Pro mě má, jinou hodnotu názor fotografa který fotí akty a názor člověka co fotí Surikaty. Nemyslím to nějak osobně a nechci tě urážet. Promiň, ale pokud máš místo fotky Geuvaru tak si o to říkáš, že chceš být nazýván revolucionářem.
 
Ultra TXF
2009-05-27 13:34:46
príspevok od: pkleiner
Utra TXF, tak máš nebo nemáš kromě Surikaty jiné fotky?
Mám rád autorov,ktorý si pri sebemenšej kritike obehnú galériu kritika a útočia.
Bavíme sa o bruchu modelky,moje surikaty majú brucho ok.Namiesto toho aby si nejako normálne zareagoval,tak útočíš na surikaty a guevaru :)
Ak si myslíš,že je tá póza super,tak ok.Ja si to nemyslím...môžem,či nie ?
 
pkleiner
2009-05-27 13:12:01
Utra TXF, tak máš nebo nemáš kromě Surikaty jiné fotky?
 
Ultra TXF
2009-05-27 12:26:59
Vidím,že ješitnosť je tvojou silnou stránkou.Guevaru si nevšímaj a neviem o akom výkone hovoríš,ten tvoj v tomto prípade nebol bohvieaký,pretože za to ako póza modelky pôsobí zodpovedáš ty a nie modelka,tá je ok.
Ešte raz ...pozri sa na jej brucho(na plecia zabudnime),ak máš trochu estetické cítenie,tak uznáš že to je prehnané s tým vtiahnutím (evokuje to vo mne zábery z koncentračných táborov),ináč proti tej fotke nemám v podstate nič.Nezaujala a nielen mňa ako tak čítam dole,takže buď trochu sebakritický,nie vždy sa všetko podarí :)
Ale nevadí,nedaj sa odradiť,si na dobrej ceste,len trochu skromnosti by neuškodilo.
Nebodoval som fotku aby som sa niekoho nedostkol,ale ako vidím už len dovoliť si oponovať tebe je asi prehrešok .Čo už :)
 
pkleiner
2009-05-27 12:18:31
Steve, oba máme asi jiný názor na fotku (což je celkem fajn). Po te co jsem viděl tvoji galerii na webu je mi jasné, že se mýjíme.....Jediné co mi vadí je příliš černobílé vidění. Baba ma vykloubená ramena a basta je to celé out....není to trochu málo? Tohle beru od člověka, který nikdy nefotil nic jiného než pejsky na zalené travičce, ale od někoho kdo už je ve fotce trochu dál bych čekal víc... Tak možná jindy. Díky za komenty. Petr
 
pkleiner
2009-05-27 12:11:40
Ultra Geuvaro, na revolucionáře celkem slušnej výkon. Ne, opravdu jsem nedoufal, že by to byla fotka dne/týdne....vedle pejska na zelené travičce to fakt asi nejde....;-) Ja jen nevím, jak vážně mám brát názor od fotografa kde znam jen jedinou fotku a tou je fotka Surikaty- která není moc vtipná a fotografickou stránku radši nechávám úplně stranou. Máš někde i jiné fotky?

Surikaty
 
Ultra TXF
2009-05-27 00:22:39
´hmmm pak je mi to líto fotka možná není úplně geniální...., ale
žádný dojem? Tahle modelka? To nechápu....°-)) ´

....moc by som sa len na modelku nespoliehal,či sa mám teraz pri každej nahej babe potentovať ? Nestačí mať len pekné telo,možno do erotického časopisu ano,ale tu sa očakáva aj vklad autora.......v opačnom prípade sa môže stať ,že modelka sama ako taká nemusí zaujať...každému sa páčia iné ženy,ak by sme to postavili len do tejto pozície .
Môj typ tiež nie je a nevidím na nej nič zaujímavé z pohľadu muža.
 
Ultra TXF
2009-05-27 00:08:11
´koukejte na tu babu - lepší v české a ani ve slovenské kotlině
neseženete ´
.....nikto tu nehodnotí babu ako takú i keď neviem ,čo je na nej extra,takých tu behá po uliciach tisíce akurát nie sú ochotné sa všetky vyzlieť.
Nie je absolútne podstatný autorov, alebo iných v tejto debate , k tejto babe.
Pripadá mi ješitné krvopotné obhajovanie autora a oháňanie sa nejakým psíkom ako fotom dňa....čo má akože dehonestovať vkus ľudí na tomto portáli.
To dievča má zalomené brucho do pravého uhla preboha,keď už by som opomenul tie ramená.
Na tej fotke nie je nič extra a ak autor dúfal,že bude fotom dňa...tak bohužiaľ....nezaujala.Aj s tým sa treba vedieť vyrovnať.
 
SteveS
ocenenie redakciou 2009-05-26 23:28:30
príspevok od: ivosisko
Hele, chlape, nedělej z toho vědu - ani chodník Ti nikdo nepozametá - prostě se na to pozadí vyserte a koukejte na tu babu - lepší v české a ani ve slovenské kotlině neseženete - kuuuuuurde, tož to je asi hustý, což? Ale FTIPNÉ je, že se za tyto věci peru na slovenském serveru :-))))))))
Nič v zlom Ivan, mne to pripadá že vedu a opakovane zu toho robíš ty :-) Ale tvoj vrúcny vzťah k modelke ani jej dokonalosť ti predsa nikto neberie ;-)))
 
SteveS
ocenenie redakciou 2009-05-26 23:25:12
príspevok od: Karol Srnec
Myslel som, ze hodnotime fotografiu a nie babu?
Plne súhlasím, nejde o vyznávanie lásky modelke ani o jej osobnú prezentáciu, ale o prezentáciu nejakého foto-momentu, ktorý si autor vyžiadal hodnotiť. To že Karolovi tu vadí niečo, čo vadí aj viacerým ostatným, to tiež niečo (kolegovia zamilovaní) znamená :- )))))
Osobne plne súhlasím s celým Karolovým komentom a naviac sa mi nepáči to zalomenie chrbta. Fotografia po rozkliku aj na mńa zapôsobila negatívne a neprirodzene.

A komu vadí že sa tu môžu a vyjadrujú aj ľudia čo tu nemajú fotku, nech iniciujú zmenu pravidiel alebo si nájdu iný server. Ja som akty aj baby fotil (www.steves.sk), ale nevyjadrujem sa preto, ale preto že si myslím že autora názory zaujímajú... A to sa môže každý, veď každý má nejaké estetické cítenie. Fotku autor urobil asi pre verejnosť, nielen pre tých čo už akty fotili ??? Modelka môže byť tip top duševne, fyzicky aj byť skúsená, ale zato ešte môže na niektorej foto náhodou a nechtiac vyzerať neprirodzene či hrbato... a na to je tam na scéne autor, aby to tak neodfotil a nespolahol sa iba na nu. Páni, Karolovi nešlo o požiadavku aby nahodila predpisovo 5 známych polôh, ale aby v niktorej z tých 1000 čo vie urobiť nebola ako fotografom vykĺbená :-)
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 5 | Priemer: 5.67
 
Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-05-26 16:40:31
príspevok od: ivosisko
Hele, chlape, nedělej z toho vědu - ani chodník Ti nikdo nepozametá - prostě se na to pozadí vyserte a koukejte na tu babu - lepší v české a ani ve slovenské kotlině neseženete - kuuuuuurde, tož to je asi hustý, což? Ale FTIPNÉ je, že se za tyto věci peru na slovenském serveru :-))))))))
Myslel som, ze hodnotime fotografiu a nie babu?
 
pkleiner
2009-05-26 16:19:34
Ja jsem s tím úplně v pohodě, jen by mě zajímalo kolik z těch super znalců vůbec někdy nafotilo alespoń 1. AKT. Na druhou stranu pokud může být pejsek na zelené travičce fotem týdne https://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=56220 tak už jsem úplně v pohodě...;-))
 
ivosisko
2009-05-26 16:19:09
Hele, chlape, nedělej z toho vědu - ani chodník Ti nikdo nepozametá - prostě se na to pozadí vyserte a koukejte na tu babu - lepší v české a ani ve slovenské kotlině neseženete - kuuuuuurde, tož to je asi hustý, což? Ale FTIPNÉ je, že se za tyto věci peru na slovenském serveru :-))))))))
 
pkleiner
2009-05-26 16:15:22
Díky za koment. Pozadí je myslím věc názoru. Mě to fakt neruší...
 
genius1
2009-05-26 16:09:17
príspevok od: pkleiner
hmmm pak je mi to líto fotka možná není úplně geniální...., ale žádný dojem? Tahle modelka? To nechápu....°-))
modelka je super ale ja som hodnotil celok skús inú pózu
 
Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-05-26 16:08:26
príspevok od: ivosisko
Pánove, v žadném případě nechci brzdit spontánní reakce, ale s prominutím - Vy většinou nevíte o čem mluvíte :-oo Petrovi tuto možnost velice závidím - špinavé pozadí = komický výkřik do tmy, ramena = kdyby bylo pravidlo, jak má modelka stát, tak vyfotíš 5 obrázků a končíme s historií portrétní fotografie (a přitom pana Karola Srneca respektuji, ale předpokládám, že můžeme mít rozdílný názor) a jak jsem už předtím říkal, tato dáma svým způsobem i určuje trend (aniž by si toho asi byla vědomá - všechny její obrázky miluji) :-)))
Mne nevadi, ze ma ramena dopredu. Netradicne pozy su OK. Ozivia a zaujmu. Cely problem vidim len v tej jednej krivke, kde sa takmer neoddelene napaja zadne rameno na predne. Mozno by stacila len drobna zmena v polohe jedneho z ramien alebo ich oddelit tonalne zmenou nasvietenia.
Nemozem ale suhlasit s nazorom, ze otlacky topanok su OK. Ak chcel autor narusit jednoliate pozadie, mohol to urobit inym sposobom. Napr. jeho pokrcenim, premietnutim nejakej textury cez dalsie svetlo, podhodenim draperie pod slecnu atd.
 
Albedo
2009-05-26 16:05:46
ach jaj.. nic si z toho nerob. tu sa to proste hemzi ludmi, ktori su asi ´super´ fotografi alebo minimalne super znalci fotografie, hlavne ze tu nemaju ani jednu foto... ich vyroky neber radsej vobec vazne ;) teda s vynimkou ludi, ktori aj vidia skutocne nedostatky, aby som sa ich nedotkol...
 
pkleiner
2009-05-26 15:57:34
príspevok od: genius1
na mňa to nespravilo žiadny dojem neviem prečo tá póza sa my nepáči
hmmm pak je mi to líto fotka možná není úplně geniální...., ale žádný dojem? Tahle modelka? To nechápu....°-))
 
Orike
2009-05-26 15:52:06
deva je bohyna, o tom niet pochyb, skoda tych neprirodzenych ramien
 
genius1
2009-05-26 15:51:50
na mňa to nespravilo žiadny dojem neviem prečo tá póza sa my nepáči
Tech. kvalita: 4 | Kompozícia: 4 | Impakt: 4 | Priemer: 4.00
 
ivosisko
2009-05-26 14:49:06
Pánove, v žadném případě nechci brzdit spontánní reakce, ale s prominutím - Vy většinou nevíte o čem mluvíte :-oo Petrovi tuto možnost velice závidím - špinavé pozadí = komický výkřik do tmy, ramena = kdyby bylo pravidlo, jak má modelka stát, tak vyfotíš 5 obrázků a končíme s historií portrétní fotografie (a přitom pana Karola Srneca respektuji, ale předpokládám, že můžeme mít rozdílný názor) a jak jsem už předtím říkal, tato dáma svým způsobem i určuje trend (aniž by si toho asi byla vědomá - všechny její obrázky miluji) :-)))
 
pkleiner
2009-05-26 13:34:38
Jestli mi přijde na té fotce něco úplně OK tak je to právě to jemné měkké světlo pro akt jako dělané, ale je to jen moje vidění světa.... díky Petr
 
pkleiner
2009-05-26 13:31:22
ad 1) špinave pozadie. Tohle byla taky moje 1. myšlenka. Musí to pryč, ale pak jem o tom přemýšlel dál. Ty šlápance od bot to oživí a nepůsobí to tak sterilně bíle. Naklonovat tam čistou bílou fakt není vůbec problém.
ad 2) S těma ramanama nevím. Tohle je spontální poza modelky jí vlastní....uznávám,že na tebe to může působit nepřirozeně. Mě to až tak křečovité nepřijde. Rozhodně bych to nenazval DEFORMACE. Díky za koment. Petr
 
vizia
2009-05-26 13:01:25
nepáči (poza ani trochu)
 
attila.farkas
2009-05-26 12:34:59
pekny chrbát :)
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
sunajn
2009-05-26 11:49:09
Hmm...
Tech. kvalita: 5 | Kompozícia: 4 | Impakt: 5 | Priemer: 4.67
 
Ultra TXF
2009-05-26 11:13:16
Pozadie by mi nevadilo,ale tie ramená sú fakt neprirodzené a okrem toho aj to extrémne stiahnuté a zalomené brucho nepôsobí príjemne.
Aj nasvietenie je nejaké nevýrazné,neviem.Modelka má potenciál , to je fakt.
 
Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-05-26 11:03:24
Tak tato fotka ma nepotesila. Podla nahladu som sa tesil na lahodku, ale prislo sklamanie.
1. Spinave papierove pozadie. Urcite by sa dalo vyretusovat.
2. Co vyretusovat nejde su ramena. Tak ako su za sebou, posobia neprirodzene. Akoby boli vyklbene a jedno rastlo z toho druheho. Pri foteni si to niekedy fotograf neuvedomi, lebo vidi 3D, ale na fotke z toho vznikne takato deformacia.
 
ivosisko
2009-05-26 10:56:35
príspevok od: pkleiner
Ona je prostě dokonalá.....na prosto ve všem. Je i naprosto dokonalá modelka....
Ano, sleduji na FP, ale neměl jsem zatím odvahu :-)))
 
pkleiner
2009-05-26 10:52:21
príspevok od: ivosisko
Tuto dámu Ti závidím - je to noblesní, je noblesní i ona :-ooo Zde asi nebudu objektivní :-)))
Ona je prostě dokonalá.....na prosto ve všem. Je i naprosto dokonalá modelka....
 
ivosisko
2009-05-26 10:44:08
Tuto dámu Ti závidím - je to noblesní, je noblesní i ona :-ooo Zde asi nebudu objektivní :-)))
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
 


Technika: Pentax K-7, Canon Powershot G10, Nikonos V, Canon PowerShot G12, Zenit E, Fujifilm FinePix X100, Pentax K-5,

Objektívy: Pentax DA 21mm f/3.2 AL Limited, Pentax 50mm f/1.4 smc Takumar, Pentax smc P-DA 70 mm F2.4 Limited, Pentax 35mm f/2 smc Takumar,

Fotoaparát: Pentax K10D
Objektív: Pentax SMC 45mm
Pridané: 2009-05-26 10:35:46
Na kritiku: 2009-05-26 10:35:46
Miesto:
Témy: akt, čierno-biela fotografia, ľudia