Hore

Krásné Vianoce!

Keď som sa včera vracal z práce domov, prechádzal som križovatkou, na ktorej denne stojím a dávam prednosť autám idúcim po hlavnej. Vždy sa na nej načakám, lebo premávka na hlavnej je veľmi rušná a nikto akosi neprejaví ochotu zastaviť a pustiť vodičov z vedľajšej cesty. Tá sa často napĺňa tak, že autá nemôžu schádzať z diaľnice. Vedľajšia cesta je totiž zjazdom z diaľnice na Brno. Až to niekedy končí tak, že nahnevaní vodiči z vedľajšej vtrhnú do križovatky a zablokujú hlavnú cestu a púšťajú viacero áut z vedľajšej cesty, ktoré idú na hlavnú bez toho, aby dodržali predpísanú STOP-ku.

Nechcem tu rozoberať, čo by mohli urobiť dopravní policajti, keby to videli, ani to, že táto križovatka si zaslúži semafor. Chcem vám napísať o tom, že včera som na križovatke dlho nečakal, ani nikto z vedľajšej nemusel vtrhnúť na hlavnú cestu a zablokovať na nej autá. Tie totiž zastavovali samé a vodiči s úsmevom  ponúkali svojich kolegov, aby sa zaradili na hlavnú pred nich. Bolo to, ako keby som sníval príjemný sen.

Asi to spôsobuje Vianočný čas, nálada, ktorá sa nás počas sviatkov zmocňuje. Sme k sebe akísi tolerantnejší, pokojnejší a láskavejší. Chcem vám popriať k Vianociam tento pokoj a toleranciu a aby vám vydržali nielen počas sviatočných dní, ale ešte dlho potom.

Aj keď nám nie všetky riešenia, pravidlá a značky na cestách a križovatkách ePhoto vyhovujú, dá sa pokojne, s úsmevom užívať  svoj koníček a spoznávať kolegov s rovnakou vášňou a láskou k fotografii. Neexistujú dokonalé značenia a dokonalé pravidlá, neexistuje a nie je možné dokonalé ePhoto pre všetkých užívateľov. Neexistuje dokonalý užívateľ, ale ani redaktor či šéfredaktor, ale s pohodou, toleranciou a spoločným zanietením sa tu budeme cítiť príjemne. To vám prajem k Vianociam aj do nového roku 2011 za seba aj za celý tím ePhoto!

Julo

Ďalší článok z kategórie

Z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované