Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Čo sa vyplatí viac?

Čo sa vyplatí viac?

Chystáte sa kúpiť svoj prvý systémový fotoaparát a neviete sa rozhodnúť či zrkadlovku alebo bezzrkadlovku? Možno vám pomôže naše malé porovnanie.

2020-11-10 06:00:00
Karol Srnec
1
4593
 
 
  • 14581
    3

    Zrkadlovka a CSC z druhej ruky

    Nie každý má na nový fotoaparát. Alebo chce ušetriť a peniaze investovať napr. do lepších objektívov. Od určitého času fotoaparáty spĺňajú dostatočne vysoký štandard a kvalitou snímačov sa amatér nemusí zaoberať. Dnes sa pozrieme, pri ktorých modeloch nastal prelom. Tie sú za najnižšiu cenu, nie však na úkor použiteľnosti.

  • 7483
    5

    Zbierka za “hubičku”

    Fotoaparáty, najmä tie staršie sú krásnymi technickými objektami, ktoré môžete aj zbierať. K svojmu fotografickému koníčku tak môžete pridať niečo naviac. Zbierku fotoaparátov, ktorá vás finančne nezrujnuje, ale urobí vam radosť.

  • 15277
    13

    Základný prehľad DSLR Canon 2017

    Po prehľade DSLR Nikon, tu máme najväčšieho konkurenta. Aj Canon používa dve veľkosti snímača, APS-C a FF. Kedysi používal aj medziformát APS-H. Canon pre zrkadlovky, s rôzne veľkým snímačom, nemá špeciálne označenie ako Nikon s FX a DX formátom.

  • 18408
    16

    Základné rozdelenie DSLR Nikon 2017

    Blíži sa koniec roka a s najväčšou pravdepodobnosťou nás už žiadne zásadné novinky nečakajú. Výrobcovia a predajcovia sa pripravujú na Vianoce. U Nikonu si ich niektorí užili skôr, vďaka Nikonu D850, novinke, ktorá naplno oslávila 100. výročie značky.

  • 6386
    1

    Začíname s fotografovaním (2020) - fototechnika

    Ak ste sa práve teraz rozhodli začať seriózne venovať fotografii a zamýšľate si kúpiť prvý poriadny fotoaparát, rozhodli ste sa v ideálnom čase.

  • 16251
    15

    Výhodný nákup

    Priznajme si to - ideme po cene. Hľadáme, kde najvýhodnejšie nakúpiť. Dnes sú to jednoznačne internetové obchody a aukcie.

  • 19652
    33

    Väčšia šanca na predaj

    Niekoľko všeobecných rád, ako byť úspešný pri predaji použitej fototechniky, ale aj o tom, ako inzerovať v našej sekcii Bazár.

  • 9871
    27

    Upgrade techniky

    Budete mať lepšie fotografie ak upgradujete techniku? Alebo sú to vyhodené peniaze? Pravda je ako vždy nejednoznačná.

  • 4830
    2

    Technika pre blogerov a vlogerov

    Blogovanie a vlogovanie sa tešia veľkej popularite. Pri tomto využití fototechniky sa na ňu kladú špecifické požiadavky. Blogeri a vlogeri sú tvorcovia, často ani nie sú zanietení fotografi, či kameramani, len pracujú s obrazom.

  • 3968
    4

    Stolové statívy

    Asi sa zhodneme v tom, že klasický statív je oštara, ktorú berieme so sebou, len keď vieme, že ho budeme potrebovať. 

  • 15113
    13

    SD karty

    Vyznáte sa v najrozšírenejšom type pamäťových kariet? Čo znamenajú všetky tie loga, značky, čísla? Karty typu SD sú dnes najrozšírenejším pamäťovým médiom vo fotoaparátoch. Karty sa neustále vyvíjajú, reagujúc tak na požiadavku trhu na väčšiu kapacitu a vyššiu rýchlosť. Parameter kapacity je každému jasný, inak je to s rýchlosťou, pretože sa používa niekoľko rôznych značení.

  • 4550
    26

    Rodinná fotografia s Canon produktami

    Výber techniky pre rodinnú fotografiu má svoje špecifiká. Prístroje nemusia byť pokročilé, práve naopak, skôr s jednoduchou obsluhou.

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.