Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Malá fotka, tiež fotka

Malá fotka, tiež fotka

Malá fotka, taktiež fotka. Fotku v rámčeku môžete meniť aj každý týždeň, z fotiek môžete vytvárať zátišia. S blížiacimi sa Vianocami sa fotografia dostáva do pozornosti ako pekný personalizovaný darček. Alebo, čo takto darovať rovno tlačiareň?

2020-12-01 06:00:00
Karol Srnec
1
3840
 
 
  • 12982
    3

    Ako si vybrať správny fotopapier - I.časť

    Ako si vybrať správny fotopapier – táto otázka možno napadne mnohých z vás, ktorí sa rozhodnete svoje fotografie zvečniť na papier. Mnohých z vás možno prekvapí, že vybrať ten správny fotopapier nie je až také jednoduché, pri pohľade na ponuku fotopapierov Lomond zistíte, že ich je viac ako si myslíte.

  • 10154
    0

    Ako si vybrať správny fotopapier - II.časť

    Plošná hmotnosť fotopapiera čiastočne určuje jeho hrúbku. Čiastočne preto, lebo tento údaj vyjadruje hustotu materiálu, nie jeho samotnú hrúbku.

  • 29604
    0

    Ako vytlačiť viac fotiek na jeden papier

    Narodeninové želania, svadobné oznámenia alebo napríklad pexeso. Vedieť pomocou Zoner Photo Studia vytlačiť viac fotografií na jeden papier sa môže hocikedy hodiť, už len kvôli tomu, že si tým môžete ušetriť čas aj papier. 

  • 6008
    15

    Canon imagePROGRAF PRO-300 a PIXMA PRO-200

    Je niekoľko dôvodov, prečo by kvalitná tlačiareň mala byť súčasťou výbavy profesionálneho fotografa. Tlač fotografií je vyvrcholením práce fotografa. Je to produkt, ktorý môžete predať zákazníkovi. Tlač slúži aj pre okamžitú kontrolu kvality fotografií.

  • 8742
    0

    ČB fotografia digitálne - tlač

    Čiernobiela fotografia je stále veľmi populárna možno aj preto, že najviac pripomína analógovú fotografiu. Dnes sa dá napodobniť aj filmové zrno a emulovať rôzne ČB filmy.

  • 6375
    0

    Certifikácia pravosti fotografií

    Firma Copex zabezpečuje nielen profesionálnu tlač, kašírovanie, rámovanie, ale aj certifikáciu pravosti výtlačkov.

  • 7462
    6

    Domáca fototlač bez problémov

    O možnostiach domácej tlače sme už písali, dnes sa budeme venovať základnej amatérskej tlači a najmä tomu, ako tlačiť bez problémov.

  • 47782
    103

    Domáca tlač

    Aj dnes, v digitalizovanej dobe, je dobré vychutnať si fotografiu na papieri, nie iba na displejoch a monitoroch.

  • 7396
    3

    Fine Art Print COPEX - vyberte si ten správny papier

    Zdá sa vám, že vaše fotografie za ktorými sú neskutočné hodiny práce a odriekania, sú po vytlačení také nejaké nijaké? Mdlé a nevýrazné? Fádne a nudné? Bez štavy a života? Kam sa podeli všetky detaily, kontrast a tie neskutočné prechody v tónoch? A na facebooku to vyzeralo tak dobre...

  • 9440
    0

    Formát fotografie IV. - tlač

    Ak sa chystáte tlačiť fotografie, budete musieť vedieť, akú veľkosť si vybrať. Dôležité je zvoliť rozmery so správnym pomerom strán. Ak nechcete z fotografií rezať, čím by ste mohli prísť o cennú časť fotografií, mali by ste zvoliť pomer strán rovnaký, ako má snímač vášho fotoaparátu.

  • 19295
    20

    Fotografia na tričko

    Koľkým z vás doma zaháľa atramentová tlačiareň? Koľkí z vás hľadajú nápad na darček pri rôznych príležitostiach? Pritom si sami môžete urobiť tričko s vami nasnímanou fotografiou, čo je určite zaujímavý darček, naviac ak je fotografia vaša a tričko si urobíte doma.

  • 8435
    14

    Keď tlačiť fotografie, tak poriadne

    Pri veľkoformátovej tlači je rozhodujúcejšia technická kvalita fotografie, ako jej rozlíšenie.

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.