Hore

Brašne a batohy pre CSC fotoaparáty

Pokračujeme v našom seriáli o príslušenstve pre CSC/Mirrorles fotoaparáty. Minule sme si povedali niečo o tom, ako alebo v čom nosiť fotoaparát s jedným objektívom. Teraz sa budeme venovať brašnám a batohom, do ktorých sa toho zmestí viac. Už minule to bola prehliadka dizajnu a kvalitných materiálov, inak to nebude ani teraz. Budeme sa ale venovať aj bežným modelom so striedmejším výzorom.

Brašne (camera bag)

Aj keď máte len fotoaparát s jediným objektívom, nemusí vám škrupinové tvrdé puzdro vyhovovať. Nechcete ale ani nosiť veľkú fotobrašnu. V ponuke špecializovaných výrobcov sa postupne objavujú brašne pre CSC fotoaparáty. Niektoré sú určené len pre samotný fotoaparát s objektívom, iné pojmú aj ďalšie objektívy a príslušenstvo. Čoraz viac sú žiadané modely s priestorom pre tablet alebo ultrabook.

Vanguard UpRise 28 je typickým predstaviteľom modernej fototašky s priestorom pre fotoaparát + 3 - 4 objektívy, tablet alebo ultrabook a drobné príslušenstvo.

Nenápadná a praktická taška od Lowepro zo série Photo Sport Shoulder. Okrem fototechniky do nej dáte aj veci dennej potreby. Ďalšie brašne Lowepro pre CSC fotoaparáty nájdete tu.

Kórejská firma Gariz je špičkovým výrobcom príslušenstva najmä pre CSC fotoaparáty. Ich produkty sú prepracované do najmenších detailov.

Retro brašna od firmy Olympus, určená pre majiteľov fotoaparátov radu PEN.

Ak chcete pokračovať v čítaní tohto článku, aktivujte si eKonto Classic alebo ekonto PLUS.


Ak už máte niektoré z eKont aktivované, pre odomknutie článku musíte byť prihlásený. Ak sa Vám článok neodomkne, skúste aktualizovať okno prehliadača (napríklad stlačením F5, alebo Aktualizovať v okne prehliadača).

ePhoto.sk vám chce ponúknuť ešte lepší obsah, viac kvalitných článkov a ďalšie užívateľské vylepšenia. Okrem prístupu k spoplatnenému obsahu fotoškoly získate viac priestoru pre svoje fotografie, benefity a zľavy u vybraných partnerov a množstvo ďalších výhod. eKonto PLUS vám navyše ponúka aj hosting a prístup k atraktívnym témam pre ľahké a intuitívne vytvorenie vlastnej webstránky. To všetko už od 1,17€ na mesiac vrátane DPH.

Príjemné čítanie vám želá tím ePhoto.sk


Platbu je možné realizovať prostredníctvom SMS (len SR), PayPAL a prevodom z bankového účtu. Pri platbach SMS a PayPal prebehne aktivácia účtu v priebehu niekoľkých minút po potvrdení platby. O aktivácii budete informovaní SMS alebo emailom (podľa typu platby). Pri platbe prevodom môže aktivácia trvať 1-2 dni. O aktivácii vášho konta budete informovaní emailom. Do aktivácie vami vybraného ekonta, môžete využívať vybrané funkcie v režime Basic. Pri konte Classic môžete realizovať upgrade na dlhšie obdobie alebo na eKonto PLUS do 30 dní od jeho aktivácie.

Aktivovať eKonto        Registrovať

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
saboter
2013-10-31 10:52:44
Ja som si kupil Olympus Pen Street Case vo velkosti M a pre Nikon 1 je to akurat.
 
mythos_666
2013-10-31 11:22:10
...pokial beriem so sebou iba Nex-5-ku, tak pouzivam dlhorocne National Geographic Small Waist Pack NG 4474... batohy a ladvinky od NG stoja za zmienku, akurat ich cena je troska vyssia...
 
maramara
2013-10-31 21:11:08
podla mna najlepsie na CSC je, ze nepotrebujem prave ziaden speci fotobatoh alebo brasnu. Lebo sa zmesti vsade aj s prislusenstvom.
Ked uz ochranit fotak, tak dane vlozky do tasky (co znie paradoxne pre fotak muzskeho rodu a preto porozmyslam skor nad tymi puzdrami

Inak mat na taske napisane hocijaku znacku fotaku, mi prijde ako slogan pre zlodejov "ukradni tasku ukradnes fotak!" a potom ju nechaj volne polozenu.
 
tomasqo
2013-11-01 06:43:40
Co ja viem aby som pre csc fotiak nosil batohy? Kde su klasicke kozene puzdra? Napr pre NEX5R+16mm2.8?
 
dodo_bb
2013-11-01 09:29:41
príspevok od: tomasqo
Co ja viem aby som pre csc fotiak nosil batohy? Kde su klasicke kozene puzdra? Napr pre NEX5R+16mm2.8?
http://shopping.yahoo.com/913671605-lcs-elc7-carrying-case-for-camera-black-leather/;_ylt=AjGgwL8gEASm30tgMRDTbQG3A8Yu?bfr=10.0

napríklad takéto?
 
tomasqo
2013-11-01 11:17:25
príspevok od: dodo_bb
http://shopping.yahoo.com/913671605-lcs-elc7-carrying-case-for-camera-black-leather/;_ylt=AjGgwL8gEASm30tgMRDTbQG3A8Yu?bfr=10.0

napríklad takéto?
Jozko cakal som ze sa ozves Viem o tomto, dokonca som ho nasiel raz vo diedni a skusal, je ale proste velke.. Ale nevadi, nosim ho vo vrecku Problem je tiez s napasovanim ovladacich prvkov pokial ma srobovacie "polopuzdro" na tele
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované