Hore

Nikon Manual Viewer 2

Nikon Manual Viewer 2 je aplikácia pre zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android. Táto jednoduchá aplikácia slúži na to, aby ste mohli mať návod k vášmu fotoaparátu alebo blesku stále pri sebe. Je zadarmo a môžete si ju stiahnuť s App Storu alebo Google Play. Po nainštalovaní si zvolíte jazyk, slovenčina a čeština bohužiaľ chýbajú. Výber jazyka ovplyvní v akom jazyku môžete stiahnuť návody. Ak neovládate niektorý z cudzích jazykov a chcete návod v slovenčine alebo češtine, musíte si ich stiahnuť zo stránok Nikonu, naimportovať do mobilu alebo tabletu a otvoriť v PDF prehliadači. Návody nájdete v centre sťahovania. Použite vyhľadávanie alebo vyberte konkrétne zariadenie zo zoznamu. Návody sú vo formáte PDF a sú zdarma.


PDF návody nájdete aj v Centre sťahovania, stiahnutie nie je obmedzené na chytré zariadenia.


Aplikáciu Manual Viewer si môžete nainštalovať zdarma, nájdete ju v obchodoch App Store (iOS) a Google Play (Android).

Manual Viewer 2  je po nainštalovaní prázdny, návody si do neho musíte stiahnuť. K dispozícii sú návody pre DSLR, CSC Nikon 1 a blesky, staršie aj novšie. Škoda, že do Vieweru nemôžete importovať PDF návody, ktoré ste si stiahli mimo aplikácie.


Zo zoznamu si vyberte návod a kliknite na stiahnuť.


Stiahnuté návody. Pozadie môžete meniť v servisnom menu.

Manual Viewer 2 je jednoduchý PDF prehliadač, ktorý umožňuje používať lupu, index, vyhľadávanie a záložky. Záložky môžete vytvárať, prideliť im môžete prednastavené alebo vlastné názvy. K záložkám sa rýchlo dostanete v zozname záložiek. Môžete ich samozrejme aj vymazávať.

PDF návody obsahujú funkčné odkazy, napr. z obsahu na konkrétne stránky.


Po otvorení konkrétneho návodu ním môžete pomocou giest listovať, dvojitým poklepaním aktivujete zväčšenie.


Jedným poklepaním na stránku sa na spodku objaví menu, ktoré vám sprístupní funkcie pre jednoduchšiu prácu s návodom. Zľava sú to index, pridanie záložky, zoznam záložiek, vyhľadávanie a obsah. Modro podfarbené sú odkazy na stránky.


https://www.nikon.sk/sk_SK/product/apps_software/manual-viewer-2

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok

Ďalší článok z kategórie

Inzercia