Autor: Megapixel

Akcia 15% na statívy, batohy a filtre s eKontom len do 15. decembra

V rámci nášho programu EKONTO pre návštevníkov stránky ephoto prinášame ďalšiu zaujímavú akciu. Spoločne s našim partnerom v Českej republike - predajcom fototechniky Megapixel , sme pripravili možnosť vybrať si z viacerých produktov fotopríslušenstva s výraznou 15 % zľavou . Akcia sa týka batohov značky SHIMODA , statívov Benro a filtrov značky Haida.

Táto nová ponuka dopĺňa už prebiehajúce akcie so spoločnosťami Zoner a Canon a platí  do 15. decembra 2022 pre všetkých predplatiteľov, ktorí si v rámci akcie so Zonerom už predplatili, alebo si do 15.decembra predplatia eKonto Classic alebo PLUS.

Každý predplatiteľ, ktorý splní alebo už splnil vyššieuvedené podmienky získa zľavový kód na nákup v obchodoch MEGAPIXEL v Prahe, Brne a Ostrave a cez eshop Megapixel. V prípade objednávky tovaru cez eshop megapixel.cz, je potrebné prepnuť stránku do modulu v EURO a pri spracovaní objednávky vpísať do kolónky "Mám zľavový preukaz" získaný aktivačný kód.

Novým predplatiteľom budú súčasne odoslané aj aktivačné kódy na softvér Zoner ZPS X a fototechniku značky Canon v obchodoch Prolaika, AQT, FaxCopy.

Neváhajte a využite výhody, ktoré ePhoto ku koncu roka prináša a urobte sebe alebo vašim blízkym radosť!

Aktiváciou predplatného EKONTO zároveń podporujete váš obľúbený portál www.ephoto.sk vďaka čomu môžeme prinášať denne správy a informácie zo sveta fotografie.

Akcia len do 15.decembra 2022!