Brašne a batohy Delsey

Francúzska spoločnosť Delsey bola založená v roku 1946 a v súčasnosti patrí medzi popredných výrobcov cestovných kufrov, brašien a tašiek. V roku 2001 spoločnosť Delsey v spolupráci s belgickou spoločnosťou Agena uviedla na trh novú kolekciu fotografických brašien, puzdier a batohov v rámci divízie Delsey Camera Bags.

Na Photokina 2008 sa Olympus po dohode so zastúpením Delsey stáva výhradným distribútorom produktov z tejto divízie. Od decembra 2008 sú dovážané do ČR a od februára 2009 by sa mali začať predávať aj na Slovensku.

Pôjde o štyri produktové rady:

CORIUM - exkluzívne remenné brašne vyrobené z kvalitnej kože sú určené pre najnáročnejších. Mal som možnosť vyskúšať niekoľko typov a bol som unesený nielen dizajnom ale aj spracovaním kože. Veľmi vhodné pre fotografov, ktorí nechcú vyzerať ako fotografi. Tieto brašne majú civilný look a sú veľmi elegantné.

CORTEX - podobný štýl ako Corium,ale materiálom nie je koža ale odolný balistický nylon. Tým je zachovaný civilný look brašien ale cena je nižšia.

PRO - kolekcia profesionálnych brašien, batohov a kufrov. Praktický a odolný dizajn a vysoká funkčnosť s možnosťami prenosu príslušenstva - statív, notbook.

ODC - cenovo najdostupnejšia kolekcie z nylonu. Elegantný dizajna vysoká funkčnosť. Široká ponuka púzdier, brašien a batohov pre digitálne fotoaparáty a videokamery.

fotografik
2009-01-17 18:45:28
Na koľko ten luxus asi vyjde?

Marcel Rebro
2009-01-18 11:39:46
príspevok od: fotografik
Na koľko ten luxus asi vyjde?
je mi trapne pisat ze co tak gugl a fraza napr ´delsy pricelist´ ...

julo kotus
2009-01-19 12:25:20
Existuje aj cenník pre SR v Eur, ceny sa pohybujú na úrovni profi tašiek a batohov od lowepro, corium luxusná trieda je drahšia. Najlepšie je ceny zistiť u konkrétneho predajcu.

scenarista
2009-01-20 18:43:37
vyzeraju dobre

sebastian
2009-01-30 08:46:48
príspevok od: julo kotus
dá sa zakúpiť v BA v Prolaike a FaxCopy - na Vajnorskej, v Košiciach - Digital FaF-OC Optima, FotoMan - Hlavná 106. Uvední predajcovia majú aj cenník.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-01-30 12:02:06
Budúci týždeň uverejníme recenziu na niekoľko modelov Delsey a Lowepro.