Workshop s Lacim Strikeom

Laciho Strika Slovensko pozná nielen ako úspešného tanečníka a choreografa, jeho fanúšikovia vedia, že jeho veľkou vášňou je fotografia.

Na jeho profile na sociálnej sieti Instagram, ktorý nesie názov papalaci_ a ktorý venoval tejto svojej záľube, ho sledujú tisíce ľudí.

Vôbec po prvýkrát sa Laci o svoj fotopríbeh a skúsenosti podelí na špeciálnom fotografickom workshope, ktorý sa uskutoční v rámci aktuálne prebiehajúcej fotosúťaže Huawei InFocus Awards 2019.

Workshop bude pozostávať z teoretickej a praktickej časti a odprezentuje Laciho pohľad na fotografiu z jeho vlastnej, dokumentárno-reportážnej perspektívy. V neposlednom rade Laci prezradí overené tipy a triky, ako zachytiť čo najpôsobivejší záber.

Každý, kto sa zapojí do súťaže Huawei InFocus Awards 2019 bude zaradený do žrebovania o účasť na špeciálnom fotoworkshope, ktorého lektorom bude práve Laci Strike.

Workshop sa uskutoční 20.8.2019 (utorok) o 17.00 hod. v Bratislave (miesto bude upresnené).
Účastníci budú vyžrebovaní zástupcami spoločnosti Huawei Technologies s.r.o. zo všetkých prihlásených záujemcov.
Workshop je bezplatný.

Podmienky pre zaradenie do žrebovania na WS s Lacim Strikeom

1/ Do žrebovania budú zaradení len záujemcovia, ktorí sa  zapojili do fotosúťaže Huawei InFocus Awards 2019.

2/ Každý záujemca o WS musí zaslať na adresu sutaz@ephoto.sk:

- linku na fotografiu, ktorá bola prihlasená do súťaže Huawei InFocus Awards 2019,
(resp. fotografiu, ktorá bola prihlásená do súťaže, ale ešte nie je na stránke súťaže publikovaná).

- meno, email a tel. číslo, na ktorých môžeme informovať vyžrebovaných účastníkov WS.

3/ Do žrebovania sa môžete prihlásiť do 15.08.2019.

Prevádzkovateľom a organizátorom súťaže je spoločnosť Huawei Polska sp.z o.o, ul Domaniewska 39/A, 02-672 Varšava, Poľsko. Ochrana osobných údajov účastníkov súťaže sa riadi úpravou na stránke prevádzkovateľa súťaže. Zapojením sa do súťaže berie účastník na vedomie, že spoločnosť ephoto s.r.o, IČO: 47403187, sídlo Borská 6, Bratislava, Slovensko je v oblasti ochrany osobných údajov len sprostredkovateľom. Osobné údaje súťažiacich sa spracúvajú len po dobu súťaže a každá dotknutá osoba, teda účastník súťaže môže kedykoľvek namietať spracovanie svojich osobných údajov, čoho následkom v prípade požiadavky na výmaz, bude vyradenie takejto dotknutej osoby zo súťaže, pretože vyhlasovateľ a prevádzkovateľ súťaže (teda huawei) by nevedel splniť súťažné podmienky a to doručiť víťazovi cenu.
.

- --   ---reklamný článok-

K tomuto článku nie je možné pridávať komentáre