Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Manfrotto NX kolekcia

Manfrotto NX kolekcia

Olympus sa minulý rok stal autorizovaným dovozcom brašien Manfrotto. Väčšinu kolekcií sme si už predstavili. Dnes si predstavíme kolekciu NX, ktorá sa od nich odlišuje.

2021-01-11 06:00:00
9
1079
 
 
  • 1400
    8

    Duel dvojkomorových batohov Manfrotto

    Dvojkomorové batohy sú univerzálnejšie ako jednokomorové, ak potrebujete so sebou okrem fototechniky nosiť aj osobné potreby. Dnes vám predstavím dva batohy Manfrotto z jedného radu, obidva dvojkomorové, ale obidva úplne odlišnej konštrukcie.

    2020-12-22 06:00:00
    1400
  • 2011
    8

    Fujinon XF 50 mm F1,0 R WR

    Najsvetelnejší objektív pre fotoaparáty Fujifilm X ide bojovať s konkurenciou z vlastných radov. Je nárast svetelnosti a schopnosť výraznejšie rozostriť pozadie adekvátna vyššej cene? Nebudú prekážať väčšie rozmery a vyššia hmotnosť?

    2020-12-21 06:00:00
    2011
  • 1417
    1

    Manfrotto Chicago Camera Backpack

    Jeden z najzaujímavejších batohov, ktorý som mohol osobne vyskúšať, je Chicago Camera Backpack Small. Má aj väčšieho bračeka.

    2020-12-09 06:00:00
    1417
  • 1930
    4

    407 Mpx s Fujifilm GFX 100

    Nedávno Fujifilm vydali nový firmvér pre fotoaparát GFX 100, ktorý pridáva funkciu pixel shift. A ja som si mohol novinku vyskúšať.

    2020-12-08 06:00:00
    1930
  • 2752
    10

    Canon EOS R5

    Nie je to tak dávno, čo som otestoval Canon EOS R6, stredný model s výkonom profesionála. Bolo to veľmi milé prekvapenie. Teraz mám v rukách vlajkovú loď radu R a je predpoklad, že budem ešte nadšenejší.

    2020-12-07 06:00:00
    2752
  • 2129
    1

    Sirui Traveler 5C a 7C

    Dva kompaktné cestovné statívy z uhlíkových vlákien. Jeden ľahučký ako pierko, druhý robustnejší.

    2020-11-30 06:00:00
    2129
  • 3941
    6

    Fujifilm X-S10 - praktickejší ako X-T30

    Fujifilm X-S10 je X-T30 so stabilizovaným snímačom, väčším gripom a úplne odlišným ovládaním. Fotí rovnako, točí rovnako. Preto sa v tejto recenzii sústredím na rozdiel v ovládaní.

    2020-11-23 06:00:00
    3941
  • 1998
    4

    Manfrotto Manhattan collection

    Kolekcia tašiek a batohov Manfrotto Manhattan je určená do mesta. Naznačuje to aj názov kolekcie, inšpirovaný newyorským ostrovom.

    2020-11-11 06:00:00
    1998
  • 2759
    8

    Vallerret - rukavice pre fotografov

    Dobrých rukavíc pre fotografov nikdy nie je dosť. Odkedy Lowepro prestalo vyrábať pletené fotorukavice, hľadal som ich náhradu. Zdá sa, že som ju našiel o značky Vallerret, ktorú som nepoznal, až kým ma neoslovila firma Focus Nordic, ktorá k nám dováža napr. filtre Nissi, statívy Sirui, karty Lexar a Delkin a množstvo ďalších značiek fotopríslušenstva.

    2020-11-09 06:00:00
    2759
  • 2254
    15

    Manfrotto Street collection

    Ďalšou zaujímavou kolekciou tašiek a batohov Manfrotto je Street. Hoci má v názve ulicu, je charakteristická zelenou farbou prírody a maskáčovým vzorom.

    2020-11-03 06:00:00
    2254
  • 3232
    14

    Panasonic Lumix DC-S5 - vydarený hybrid

    Lumix DC-S5 je najnovšou plnoformátovou bezzrkadlovkou od Panasonicu. Dopĺňa profesionálne modely S1, S1R a S1H. Je to prístroj vyššej strednej triedy, menší a ľahší, ako vyššie modely. Dizajn je fádny, čisto funkčný, oko estéta nepoteší. Zato parametrami, výbavou, ovládaním a obrazovým potenciálom poteší každého.

    2020-11-02 06:00:00
    3232
  • 2836
    5

    Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

    Prvý supertelezoom s bajonetom RF poskytuje veľký rozsah ohnísk, príjemnú hmotnosť, ale za cenu horšej svetelnosti.

    2020-10-26 06:00:00
    2836
  • 2329
    0

    Manfrotto Messenger M z kolekcie Advanced²

    Dovoľte, aby som vám predstavil druhú kolekciu batohov a tašiek Manfrotto, ktoré do našich končín nedávno začala distribuovať spoločnosť Olympus.

    2020-10-20 06:00:00
    2329
  • 4683
    51

    Canon EOS R6 - príkladná stredná trieda

    V roku 2018 konečne aj Canon pochopil, že budúcnosť je v bezzrkadlovkách a predstavil nový plnoformátový systém EOS R.

    2020-10-19 06:00:00
    4683
  • 2754
    3

    Manfrotto Advanced² Camera Holster S

    Pokračujeme v predstavovaní tašiek, puzdier a batohov Manfrotto, ktoré u nás nedávno začala distribuovať spoločnosť Olympus.

    2020-10-13 06:00:00
    2754
  • 3140
    21

    Canon RF 24-105 mm f/4L IS USM

    Zistil som, že som ešte nespravil samostatnú recenziu objektívu, ktorý bol predstavený ako vôbec úplne prvý s fotoaparátom EOS R. Takže som oprášil fotky z prvého testu EOS RP a pridal k nim množstvo fotografií z aktuálneho testovania EOS R6.

    2020-10-07 06:00:00
    3140
  • 2251
    0

    Manfrotto Bumblebee M-10 PL z radu Pro Light

    Pokračujeme v predstavovaní tých najzaujímavejších brašní a batohov od Manfrotta. Po jednokomorovom batohu Bumblebee 130 PL je to messenger Bumblebee M10 PL.

    2020-10-05 06:00:00
    2251
  • 3148
    9

    Canon RF 85mm F2 Macro IS STM

    Canon akoby s príchodom systému EOS R chytil pri navrhovaní objektívov druhý dych. A myslel pri tom aj na amatérov. Príjemným prekvapením bol už RF 35 mm F1,8 Macro IS STM. Som rád, že nebol výnimkou a Canon pokračuje v tomto smere. Chce ponúknuť amatérom objektívy so zaujímavými parametrami, pridanou hodnotou v podobe makra a to za atraktívnu cenu.

    2020-09-29 06:00:00
    3148
  • 2218
    3

    Manfrotto Bumblebee-130 PL z radu Pro Light

    Manfrotto nie je už len výrobca statívov. Firma ponúka aj LED svetlá, batohy a brašne. Patrí pod skupinu Vitec, ktorá zastrešuje značky Lowepro, Joby, Gitzo, Lastolite atď. Niektoré z týchto značiek u nás distribuuje Olympus. Po novom bude distribuovať aj batohy a brašny Manfrotto, takže sa s nimi u nás budeme stretávať častejšie. Postupne vám predstavíme jednotlivé modelové rady a vybrané produkty.

    2020-09-28 06:00:00
    2218
  • 4559
    27

    Olympus M.Zuiko ED 100‑400mm F5.0‑6.3 IS

    Poriadny amatérsky supertelezoom v ponuke Olympusu chýbal. Taký, ktorý uspokojí aj náročných fotografov. Uplatnenie nájde pri fotení zvierat, väčšieho hmyzu, rastlín, ale aj architektonických a krajinárskych detailov. Samozrejme aj pri fotení športu v exteriéri. A prekvapujúco aj pri fotení dokumentárnych portrétov.

    2020-08-31 06:00:00
    4559
  • 4861
    16

    Olympus OM-D E-M10 Mark IV

    Mark II považujem za výborný amatérsky fotoaparát, ktorý za rozumné peniaze ponúka množstvo funkcií. Mám ho prerobený na infrared.

    2020-08-24 06:00:00
    4861
  • 3130
    13

    Nikon NIKKOR Z 85 mm f/1,8 S

    Po krátkom čase tu máme v recenzii ďalší objektív pre mladý systém bezzrkadloviek radu Z. Parametrami je to najcharakteristickejší amatérsky portrétny objektív. S tým amatérskym som to trochu prehnal, ale to len preto, že je cenovo najdostupnejší. Nikkory S sú profesionálne objektívy, mechanicky aj opticky.

    2020-08-04 06:00:00
    3130
  • 3480
    28

    Nikon NIKKOR Z 14 – 30 mm f/4 S

    Jedným z novších prírastkov do radu objektívov Z je superširokouhlý transfokátor s rozsahom 14-30 mm a s konštantnou svetelnosťou f/4. Potvrdí fakt, že objektívy pre plnoformátové bezzrkadlovky sú lepšie, ako tie pre zrkadlovky?

    2020-07-28 06:00:00
    3480
  • 6245
    42

    Canon EOS 90D

    Bezzrkadlovky počtom predaných kusov už dokázateľne prečíslili zrkadlovky. Canon v nich začína mať monopol. Nechcem tým uraziť priaznivcov Pentaxu, ale predajné čísla sú neúprosné. Canon EOS-1D X Mark II a Nikon D6 sú povinnosťou, kvôli olympiáde a profíkom, čo na nej budú fotografovať. Ale prečo ešte Canon vyrába zrkadlovky, keď tak intenzívne buduje portfólio FF bezzrkadloviek a objektívov pre ne? Účtovníci to asi majú dobré spočítané.

    2020-07-13 06:00:00
    6245
  • 3682
    1

    Canon EF-S 10-18/4,5-5,6 IS STM

    Keď som začal fotografovať s digitálnou zrkadlovkou, zohnať cenovo dostupný širokouhlý objektív bolo nemožné. Dieru na trhu neskôr zaplátali Tokiny. Canonu a Nikonu trvalo pomerne dlho, kým začali vyrábať lacné superširokouhlé objektívy. Jeden som si mohol vyskúšať. Bude to veľký kompromis, alebo príjemné prekvapenie.

    2020-07-06 06:00:00
    3682
  • 4923
    23

    Canon EOS-1D X Mark III

    Canon EOS-1D X Mark III je novou vlajkovou loďou Canonu v kategórii digitálnych zrkadloviek.

    2020-06-22 06:00:00
    4923
  • 5933
    27

    Fujifilm X-T4 - vydarený upgrade

    Fujifilm X-T4 som krátko otestoval ako predprodukčnú vzorku. Tie mávajú svoje muchy i keď tá, ktorú som testoval, bola blízka produkčnému kusu. Ten mám teraz k dispozícii a môžeme sa pozrieť na to, aký je a čo dokáže prístroj, ktorý už ide do rúk zákazníkom.

    2020-06-15 06:00:00
    5933
  • 5484
    9

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (2.)

    V prvej časti recenzie sme si prebrali najmä rozdiely oproti predchádzajúcemu modelu Mark II a čo nového Mark III prináša. Je toho veľa. Najvýznamnejšie vychytávky si predstavíme v tomto pokračovaní.

    2020-05-13 06:00:00
    5484
  • 5054
    12

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (1.)

    Recenzia tohto fotoaparátu bude zameraná čisto na rozdiely oproti predchodcovi. V praxi vyskúšam väčšinu vychytávok a vylepšených funkcií. Kvôli rozsahu som recenziu rozdelil do dvoch častí. V prvej sa venujem technickým záležitostiam a v druhej praktickému fotografovaniu a natáčaniu videa.

    2020-05-11 06:00:00
    5054
  • 6447
    7

    Fujifilm X100V už naostro

    Fujifilm X100V zásadne vylepšuje to, čo priniesli jeho predchodcovia. Je toho veľa a zrazu dáva zmysel upgrade aj od posledného vydareného modelu X100F.

    2020-05-05 06:00:00
    6447
  • 5971
    73

    Olympus M.Zuiko 12-45/4 PRO

    Vo výbave mám M.Zuiko 12-40/2,8 PRO i M.Zuiko 12-100/4 IS PRO. Prvý je skvelý malý základný zoom s dobrou svetelnosťou F2,8. Druhý je najuniverzálnejším cestovateľským objektívom, aký poznám.

    2020-04-27 06:00:00
    5971
  • 4773
    10

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs PEN-F

    Nový Olympus OM-D E-M5 Mark III je v podobnej cenovej kategórii, ako niekoľko rokov starý PEN-F, ktorý čoskoro zmizne z pultov predajní. Do ktorého investovať?

    2020-04-15 06:00:00
    4773
  • 6342
    3

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs OM-D E-M1 Mark III

    Koronavírus mnohých, vrátane mňa, donútil k home officu. V prípade môjho povolania je to takmer bezproblémové, písať môžem rovnako doma, ako v redakcii.

    2020-03-25 06:00:00
    6342
  • 9193
    38

    Fujifilm X-T4 - prvé dojmy

    Opäť sa podarilo vyskúšať novinku ešte pred oficiálnou premiérou. Teraz som na ňu mal len krátke dve poobedia, takže o nejakom testovaní nemožno byť ani reči. Fotoaparát bol predprodukčný kus. Bohužiaľ som nemal žiadne informácie o špecifikácii. Fotoaparát som otestoval s objektívmi XF 16-55/2,8 a XF 50-140/2,8 OIS.

    2020-02-26 06:00:00
    9193
  • 9115
    12

    Nikon D780 - najlepší vo svojej triede

    Nikon D750, napriek niekoľkým problémom, sa stal veľmi obľúbeným fotoaparátom. Používa sa aj profesionálne, hoci profesionálnym nie je.

    2020-02-19 06:00:00
    9115
  • 8816
    19

    Fujifilm X100V - prvé dojmy

    Pár dní pred oficiálnym odhalením som si mohol vyskúšať nový profesionálny kompakt Fujifilm X100V. Tu sú moje prvé dojmy.

    2020-02-05 06:00:00
    8816
  • 5208
    13

    Panasonic Lumix S PRO 70-200/4 O.I.S.

    S objektívom Panasonic Lumix S PRO 70-200/4 O.I.S. som krátko fotil v Barcelone, pri príležitosti oficiálneho predstavenia fotoaparátov Lumix S1 a S1R. Počas testu S1R, už tu na Slovensku, som ho k dispozícii nemal. Teraz konečne dorazil a ja ho môžem poriadne otestovať na Lumixe S1.

    2020-01-27 06:00:00
    5208
  • 7041
    7

    Fujifilm FUJINON XC 35mm F2

    Ešte pred oficiálnou premiérou som dostal na otestovanie nový objektív Fujifilm. Mal som na to dva dni, tak som nenazbieral až toľko materiálu, koľko by som chcel. Ale stihol som ho krátko porovnať aj s XF 35/2 R WR.

    2020-01-23 10:02:36
    7041
  • 9149
    20

    Nikon Z50

    Táto recenzia nebude len o novom fotoaparáte, ale aj o smerovaní Nikonu v kategórii APS-C bezzrkadloviek. Je nováčikom, ktorý začína prakticky od nuly. Vynikajúca pozícia v APS-C zrkadlovkách je neprenosná. Cesta na vrchol bude dlhá, pretože to nie je len o jednom fotoaparáte, ale o celom systéme.

    2020-01-20 06:00:00
    9149
  • 5449
    0

    Loupedeck CT

    V redakcii som si mohol krátko vyskúšať novú konzolu od Loupedeck. 

    2020-01-13 06:00:00
    5449
  • 6923
    1

    Rollei Lensball 90 mm

    Lensball je sklenená guľa, ktorú môžete využiť pri fotení. V poslednom čase je populárna aj vďaka Instagramu.

    2019-12-30 06:00:00
    6923
  • 6502
    1

    CEWE KALENDÁRE

    Blížia sa Vianoce a všetci premýšľajú nad darčekmi. Každý si cení tie, v ktorých je aj niečo z toho, kto ich daruje.

    2019-12-02 06:00:00
    6502
  • 8141
    19

    Luminar 4 - prvé dojmy

    Nový Luminar 4 má s predchádzajúcou verziou len málo spoločného. Vo veľkej miere využíva strojové učenie AI a veľké zmeny sa dotkli spôsobu úprav fotografií. Grafické rozhranie programu je čistejšie a prehľadnejšie. Pôsobí, akoby tu bolo menej funkcií.

    2019-11-26 06:00:00
    8141
  • 15968
    170

    Olympus OM-D E-M5 Mark III

    Na tento fotoaparát sme čakali dlhšie, ako býva zvykom. Prvá generácia spôsobila malú revolúciu a z Olympusu urobila vyhľadávanú značku.

    2019-11-25 06:00:00
    15968
  • 7137
    10

    Fujifilm X-Pro3 - takmer filmový zážitok

    Táto recenzia bude viac subjektívnejšia, ako zvyčajne.

    2019-11-18 06:00:00
    7137
  • 5405
    7

    CEWE FOTOKNIHA XXL - panoráma so zlatým efektom

    Už roky sledujem, ako sa zlepšuje ponuka služieb, spojených s tlačou fotokníh. Pravidelne sa zastavím vo Fotolabe a listujem si knihami.

    2019-10-14 06:00:00
    5405
  • 5503
    2

    Think Tank Retrospective 7 V2.0

    Brašne typu messenger sú dnes najobľúbenejšie, svoj podiel na tom majú aj čoraz populárnejšie bezzrkadlovky.

    2019-09-30 06:00:00
    5503
  • 4852
    0

    National Geographic Africa NG A469, NG A5280 a NG 4567

    Do redakcia prišli ďalšie tri batohy National Geographic radu Africa. Všetky sa vyznačujú vintage dizajnom, inšpirovaným čiernym kontinentom. Vyrobené sú z odolného hrubého plátna hnedej farby, doplneného o prvky z hrubej kože. Doplnky sú kovové. Vo vnútri nájdete aj africké motívy.

    2019-09-18 06:00:00
    4852
  • 6311
    6

    Godox V1

    Godox V1 je veľmi zaujímavý systémový blesk.

    2019-09-11 06:00:00
    6311
  • 7101
    7

    Fujifilm GFX 100

    Fujifilm zmenil svet stredoformátových digitálnych fotoaparátov, ktorý bol vyhradený takým značkám ako Hasselblad a Phase One.

    2019-09-02 06:00:00
    7101
  • 7023
    1

    National Geographic Africa NG A2540 a NG A5270

    Niekoľko modelov zo série Africa sme si už predstavili, teraz si predstavíme brašnu a batoh z tejto série, ktoré ale majú úplne odlišný dizajn, od tých skôr prestavených.

    2019-08-28 06:00:00
    7023
  • 18629
    33

    Fujifilm FUJINON XF 16-80 mm F4 R OIS WR

    Fujifilmu sa za pár rokov podarilo vybudovať široké portfólio objektívov pre bezzrkadlovky s bajonetom X. Aj to je príčinou úspechu a popularity medzi užívateľmi. Až donedávna v ňom však chýbal univerzálny zoom strednej triedy. Existujúcemu objektívu 18-135 sa túto pozíciu nepodarilo obsadiť.

    2019-08-19 06:00:00
    18629
  • 4473
    2

    National Geographic Mediterranean

    Naposledy sme si predstavili rad brašní a batohov Australia. O celom rade môžeme povedať, že sú to produkty špeciálne navrhnuté pre fotografov, typické fotobrašne a fotobatohy v netypickom dizajne a veselých farbách. Teraz si predstavíme rad Mediterreanean.

    2019-07-29 06:00:00
    4473
  • 6947
    7

    Panasonic Lumix DC-G90

    Panasonic má široké portfólio fotoaparátov s Micro 4/3 snímačom a teraz aj plnoformátové.

    2019-07-22 06:00:00
    6947
  • 6338
    24

    Nikon Nikkor Z 24 - 70 mm f/2,8 S

    Štart systému Z v roku 2018 začal kvalitnými, ale amatérskymi produktami. Tohto roku Nikon pritvrdzuje.

    2019-07-17 06:00:00
    6338
  • 5824
    20

    Olympus M.Zuiko MC-20

    Konečne Olympus vyrobil výkonnejší telekonvertor pre objektívy M.Zuiko.

    2019-07-15 06:00:00
    5824
  • 5056
    0

    National Geographic - Australia

    Klasické tvary, ale výrazná farebná paleta inšpirovaná austrálskym vnútrozemím a morom. Modrú a zemito červenú dopĺňa vnútro s motívom eukalyptových listov. Brašne sú vyhotovené z látky odpudzujúcej vodu, doplnky sú z pravej talianskej kože.

    2019-07-01 06:00:00
    5056
  • 7426
    11

    Meike MK-Z7G

    Tak toto bude asi tá najkratšia a najrýchlejšia recenzia, akú som robil.

    2019-06-25 06:00:00
    7426
  • 6682
    2

    Quadralite Stroboss 36 MFT

    Keď som mal možnosť vybrať si ďalší blesk na test, vybral som si menší a kompaktnejší. Blesk s dostatočným výkonom, funkčne vybavený a zaberajúci málo miesta. S príchodom bezzrkadloviek sú blesky strednej triedy ešte aktuálnejšie. Veď podobný blesk, aký si predstavíme, som mal aj k svojej Sony A7II.

    2019-06-03 06:00:00
    6682
  • 6472
    0

    RØDE VideoMic Me-L

    Doteraz sme testovali mikrofóny pre zrkadlovky a bezzrkadlovky, dnes tu máme prvý mikrofón pre chytré zariadenia Apple, ktoré majú Lightning konektor. Som veľkým fanúšikom Apple, ale iPhone nevlastním. Preto som mikrofón otestoval na iPade.

    2019-05-22 06:00:00
    6472
  • 10458
    10

    Canon RF 50mm F1.2L USM

    Spolu s bezzrkadlovkami EOS R a EOS RP som mohol vyskúšať všetky vtedy dostupné objektívy s bajonetom RF. Jedným z nich bol aj RF 50mm F1.2L USM.

    2019-05-20 06:00:00
    10458
  • 8248
    0

    Olympus M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3

    Najnovší objektív od Olympusu je veľkorozsahovým transfokátorom kategórie travelzoom.

    2019-05-13 06:00:00
    8248
  • 8998
    19

    Canon RF 35 mm F1,8 Macro IS STM

    Canon, Nikon a Panasonic vstúpili do sveta plnoformátových bezzrkadloviek. Väčšina čakala celkové zmenšenie systémov fotoaparátov a objektívov.

    2019-05-06 06:00:00
    8998
  • 7645
    2

    Olympus OM-D E-M1X II. - na Slovakia Ringu

    V recenzii Olympusu OM-D E-M1X som napísal, že nie je kompletná a postupne ju budem dopĺňať, keď sa mi fotoaparát opäť dostane do rúk a budem ho môcť vyskúšať na nejakej akcii. Podarilo sa a tak tu máte voľné pokračovanie, ktoré nebude už tak technické, ale skôr o praktickom fotení motošportu.

    2019-04-29 06:00:00
    7645
  • 15570
    105

    Fujifilm X-T30 - vylepšený bestseller

    Stredný model bezzrkadloviek Fujifilm radu T je celkovo najobľúbenejší. Ponúka väčšinu toho, čo najvyšší model, ale v kompaktnejšom tele. Platí to aj pre tretiu generáciu. 

    2019-04-24 06:00:00
    15570
  • 12888
    31

    Canon EOS R

    Paradoxne som ako prvú plnoformátovú zrkadlovku Canon otestoval model RP, ktorý prišiel na trh neskôr ako model R.

    2019-04-23 06:00:00
    12888
  • 7965
    0

    Pixelmator Photo

    Dnes vám predstavíme novinku z oblasti pokročilej editácie fotografií na tabletoch iPad. Medzi užívateľmi počítačov Apple je program Pixelmator dobre známy.

    2019-04-17 06:00:00
    7965
  • 10850
    27

    Panasonic Lumix DC-S1R

    Ako jeden z mála som mal možnosť vyskúšať nové fotoaparáty a objektívy Panasonic, deň pred oficiálnym odhalením. Lepšie som si mohol vyskúšať nižší model S1 a tak som rád, že do testu mi prišiel vyšší model S1R.

    2019-04-16 06:00:00
    10850
  • 8124
    2

    Quadralite Reporter 200 TTL

    Quadralite Reporter 200 TTL je jedným z bleskov radu Reporter, ktoré kombinujú vlastnosti prenosných systémových bleskov so štúdiovými.

    2019-04-09 06:00:00
    8124
  • 11284
    10

    Canon EOS RP - sympaťák za sympatickú cenu

    Canon EOS RP je vôbec prvá plnoformátová bezzrkadlovka základnej triedy, určená amatérom. Ako taká vlastne nemá konkurenciu, ak nepočítame zastaralé výpredajové fotoaparáty Sony A7.

    2019-04-08 06:00:00
    11284
  • 9957
    8

    Fujifilm FUJINON XF 16mm F2,8 R WR

    Fujifilm má sympatický rad “štamperlíkových” objektívov so slušnou svetelnosťou, kvalitný a pritom kompaktných.

    2019-04-03 06:00:00
    9957
  • 7216
    8

    Hähnel Modus 600RT Wireless Kit pre Nikon

    Systémové blesky sú dnes drahšie, ako kedykoľvek predtým. Výkonné originály sa pohybujú okolo 600€. V minulosti ste veľmi na výber nemali.

    2019-04-01 06:00:00
    7216
  • 9301
    2

    Lowepro GearUp

    Lowepro už niekoľko rokov pribaľuje k vybraným produktom puzdro na príslušenstvo. Rôzneho drobného príslušenstva neustále pribúda.

    2019-03-27 06:00:00
    9301
  • 9457
    33

    Canon RF 28-70 mm/2 L USM

    Tento objektív je dôkazom snahy Canonu predstaviť potenciál nového systému EOS R.

    2019-03-26 06:00:00
    9457
 
Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.