Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Manfrotto Messenger M z kolekcie Advanced²

Manfrotto Messenger M z kolekcie Advanced²

Dovoľte, aby som vám predstavil druhú kolekciu batohov a tašiek Manfrotto, ktoré do našich končín nedávno začala distribuovať spoločnosť Olympus.

2020-10-20 06:00:00
0
651
 
 
  • 4265
    23

    Canon EOS-1D X Mark III

    Canon EOS-1D X Mark III je novou vlajkovou loďou Canonu v kategórii digitálnych zrkadloviek.

    2020-06-22 06:00:00
    4265
  • 5031
    27

    Fujifilm X-T4 - vydarený upgrade

    Fujifilm X-T4 som krátko otestoval ako predprodukčnú vzorku. Tie mávajú svoje muchy i keď tá, ktorú som testoval, bola blízka produkčnému kusu. Ten mám teraz k dispozícii a môžeme sa pozrieť na to, aký je a čo dokáže prístroj, ktorý už ide do rúk zákazníkom.

    2020-06-15 06:00:00
    5031
  • 5007
    9

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (2.)

    V prvej časti recenzie sme si prebrali najmä rozdiely oproti predchádzajúcemu modelu Mark II a čo nového Mark III prináša. Je toho veľa. Najvýznamnejšie vychytávky si predstavíme v tomto pokračovaní.

    2020-05-13 06:00:00
    5007
  • 4622
    12

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (1.)

    Recenzia tohto fotoaparátu bude zameraná čisto na rozdiely oproti predchodcovi. V praxi vyskúšam väčšinu vychytávok a vylepšených funkcií. Kvôli rozsahu som recenziu rozdelil do dvoch častí. V prvej sa venujem technickým záležitostiam a v druhej praktickému fotografovaniu a natáčaniu videa.

    2020-05-11 06:00:00
    4622
  • 5274
    7

    Fujifilm X100V už naostro

    Fujifilm X100V zásadne vylepšuje to, čo priniesli jeho predchodcovia. Je toho veľa a zrazu dáva zmysel upgrade aj od posledného vydareného modelu X100F.

    2020-05-05 06:00:00
    5274
  • 5066
    73

    Olympus M.Zuiko 12-45/4 PRO

    Vo výbave mám M.Zuiko 12-40/2,8 PRO i M.Zuiko 12-100/4 IS PRO. Prvý je skvelý malý základný zoom s dobrou svetelnosťou F2,8. Druhý je najuniverzálnejším cestovateľským objektívom, aký poznám.

    2020-04-27 06:00:00
    5066
  • 4511
    10

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs PEN-F

    Nový Olympus OM-D E-M5 Mark III je v podobnej cenovej kategórii, ako niekoľko rokov starý PEN-F, ktorý čoskoro zmizne z pultov predajní. Do ktorého investovať?

    2020-04-15 06:00:00
    4511
  • 5909
    3

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs OM-D E-M1 Mark III

    Koronavírus mnohých, vrátane mňa, donútil k home officu. V prípade môjho povolania je to takmer bezproblémové, písať môžem rovnako doma, ako v redakcii.

    2020-03-25 06:00:00
    5909
  • 8815
    38

    Fujifilm X-T4 - prvé dojmy

    Opäť sa podarilo vyskúšať novinku ešte pred oficiálnou premiérou. Teraz som na ňu mal len krátke dve poobedia, takže o nejakom testovaní nemožno byť ani reči. Fotoaparát bol predprodukčný kus. Bohužiaľ som nemal žiadne informácie o špecifikácii. Fotoaparát som otestoval s objektívmi XF 16-55/2,8 a XF 50-140/2,8 OIS.

    2020-02-26 06:00:00
    8815
  • 8514
    12

    Nikon D780 - najlepší vo svojej triede

    Nikon D750, napriek niekoľkým problémom, sa stal veľmi obľúbeným fotoaparátom. Používa sa aj profesionálne, hoci profesionálnym nie je.

    2020-02-19 06:00:00
    8514
  • 8492
    19

    Fujifilm X100V - prvé dojmy

    Pár dní pred oficiálnym odhalením som si mohol vyskúšať nový profesionálny kompakt Fujifilm X100V. Tu sú moje prvé dojmy.

    2020-02-05 06:00:00
    8492
  • 5012
    13

    Panasonic Lumix S PRO 70-200/4 O.I.S.

    S objektívom Panasonic Lumix S PRO 70-200/4 O.I.S. som krátko fotil v Barcelone, pri príležitosti oficiálneho predstavenia fotoaparátov Lumix S1 a S1R. Počas testu S1R, už tu na Slovensku, som ho k dispozícii nemal. Teraz konečne dorazil a ja ho môžem poriadne otestovať na Lumixe S1.

    2020-01-27 06:00:00
    5012
 
Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.