Hrajte, zaznamenávajte, zdieľajte: zoznámte sa s novým smartfónom Galaxy A30s

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila nový smartfón Galaxy A30s s novým moderným vzhľadom a vylepšenými inováciami. Galaxy A30s je určený pre tých, ktorí chcú svoje zážitky zachytávať a zdieľať okamžite, a poskytuje výkon, aký užívatelia potrebujú v ére života v priamom prenose.

Vďaka všestrannému fotoaparátu, displeju Infinity bez rušivých prvkov a batérii s dlhou výdržou ponúka tento smartfón modernizované verzie funkcií, ktoré sú pre užívateľov najdôležitejšie. Nový smartfón Samsung Galaxy A30s bude na Slovensku dostupný v druhej polovici septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 269 Eur v čiernej a bielej farbe.

„Smartfóny sú dôležitou súčasťou životov ľudí. Vzájomne ich prepájajú a umožňujú im deliť sa o svoje zážitky a komunikovať so svetom. Užívatelia teda vedia, že zo svojich zariadení potrebujú dostať maximum,“ uviedol YeonJeong Kim, viceprezident a riaditeľ skupiny pre plánovanie inovatívnych produktov v rámci divízie Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics a dodal: „Vzhľadom na to, že sa spôsob použitia mobilných telefónov neustále vyvíja, snažíme sa ich priebežne inovovať, aby sme užívateľom mohli prinášať najlepší možný mobilný zážitok. Nový Galaxy A30s je ďalším krokom v rámci našej snahy poskytnúť zariadenie so špičkovým výkonom vybavené najdôležitejšími funkciami pre každodenné použitie.“

Nový Galaxy A30s sa odlišuje nápadnými novými vzormi vrátane jedinečného geometrického vzoru a futuristického holografického efektu na zadnom kryte. Elegantný Galaxy A30s ponúka štýlový vzhľad v nových farebných odtieňoch: Prism Crush Black, Prism Crush White.

V spojení s batériou s kapacitou 4 000 mAh, rýchlym nabíjaním a funkciou Game Booster s podporou umelej inteligencie ponúka Galaxy A30s najlepší herný zážitok na cestách, a to bez obáv z vybitia smartfónu.

Galaxy A30s

Galaxy A30s sa dodáva s tromi zadnými fotoaparátmi: vylepšeným 25Mpx hlavným fotoaparátom, 8Mpx ultraširokouhlým fotoaparátom a novým 5Mpx fotoaparátom s detekciou hĺbky obrazu. Vďaka funkcii Live Focus, ktorou je vybavený 5Mpx fotoaparát s detekciou hĺbky obrazu, môžete teraz v Galaxy A30s používať efekty bokeh v profesionálnej kvalite a rýchlo a bez námahy vytvárať dynamickejšie portréty, čo vám umožní zachytiť aktuálnu náladu, ktorú prežívate. Inteligentné fotografické nástroje vrátane inteligentnej detekcie chýb a optimalizácie scény umožňujú jednoduchú a pohodlnú tvorbu dokonalých snímok.

Pre jednoduchší a intuitívnejší spôsob zabezpečenia obsahu je teraz Galaxy A30s vybavený aj čítačkou odtlačkov prstov, ktorá nijak neruší vzhľad prístroja, pretože je zabudovaná priamo do obrazovky.

S Galaxy A30s budete bezproblémovo pripojení k ekosystému zariadení Galaxy a budete môcť využívať celý rad služieb vrátane Samsung Health, Samsung Pay[1], Knox a ďalších.

Ďalšie informácie o rade Galaxy A nájdete na internetových stránkach news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com/galaxy-a-2019 či www.samsung.com/galaxy.

Technické špecifikácie Samsung A30s[2]

Farba

Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green a Prism Crush Violet2

Iné

Čítačka odtlačkov prstov zabudovaná v displeji,

USB typ C

[1] Dostupnosť sa môže v jednotlivých krajinách líšiť.
[2] Všetky funkcie, vlastnosti, špecifikácie a ďalšie informácie, ktoré sú v tomto dokumente uvedené a týkajú sa výrobku, okrem iného vrátane informácií o výhodách, dizajne, cene, súčiastkach, výkone, dostupnosti a funkciách výrobku, sa môžu bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť.