Predveďte svoju kreativitu: nové fotoaparáty PowerShot a IXUS a tlačiarne PIXMA PRO od Canon

Bratislava, február 2015 – Spoločnosť Canon predstavila kolekciu nových modelov z produktových sérií PowerShot, IXUS a PIXMA PRO. Ktorýkoľvek z nových modelov sa pre vás stane dokonalým fotografickým spoločníkom – či sa chystáte zaznamenať svoje cestovné zážitky fotoaparátom PowerShot SX410 IS s výkonným zoomom, štýlovým kompaktom IXUS 275 HS alebo chcete vzácne okamihy ukázať ostatným ako výtlačky z nových tlačiarní PIXMA PRO-100S či PIXMA PRO-10S.

Priblížte si vzácne momenty fotoaparátom PowerShot SX410 IS

PowerShot SX410 IS je kompakt, ktorým zachytíte akúkoľvek pozoruhodnú situáciu. Napriek malým rozmerom disponuje neuveriteľným 40x optickým zoomom a technológiou 80x ZoomPlus, vďaka čomu zachytíte rovnako dobre blízke aj vzdialené objekty. 20 MP snímač spolu s procesorom DIGIC 4+ vám poskytne mimoriadne detailné zábery a Inteligentný IS minimalizuje riziko rozmazania. S množstvom užitočných režimov z dielne Canon – vrátane režimu Smart Auto či Kreatívne filtre – môžete ihneď začať vytvárať tvorivé fotografie, alebo môžete dotykom jediného tlačidla spustiť HD videozáznam v kvalite 720p. Pre čo najpohodlnejšie ovládanie je súčasťou fotoaparátu ergonomický grip, ktorý poskytuje lepšiu stabilitu počas približovania vzdialených objektov.

Dokonalý spoločník IXUS 275 HS

Či plánujete dobrodružnú výpravu alebo len večerné posedenie s priateľmi, nový IXUS 275 HS sa postará o to, aby ste každý moment zachytili
v zodpovedajúcej kvalite. IXUS 275 HS sa pýši charakteristickým vzhľadom série IXUS – štíhlym dizajnom s atraktívnou kovovou konštrukciou, vďaka čomu vám ľahko vkĺzne do vrecka – a zároveň je vybavený množstvom užitočných funkcií. Výkonný 12x optický zoom je doplnený o Canon HS System a
20,2-megapixelový snímač CMOS, takže vaše snímky si zachovajú vynikajúcu kvalitu nezávisle od svetelných podmienok. Ak chcete byť súčasťou skupinového záberu alebo chcete vzácny moment vyfotografovať bez rušivých vplyvov, máte k dispozícii bezdrôtové diaľkové snímanie prostredníctvom novej aplikácie Canon Camera Connect. Tá vám dokonca umožní ovládať fotoaparát zo svojho smartfónu.

Prostredníctvom rozhraní Dynamic NFC a Wi-Fi si môžete snímky prezerať alebo ukladať na úložnom zariadení Canon Connect Station CS100, môžete ich preniesť na iné mobilné zariadenie, nahrať do cloudovej služby Canon irista alebo zdieľať na sociálnych sieťach.

Vdýchnite svojim výtvorom život prostredníctvom tlačiarní PIXMA PRO-100S a PIXMA PRO-10S

Nové tlačiarne PIXMA PRO-100S a PIXMA PRO-10S nahrádzajú súčasné modely Canon PRO-100 a PRO-10. Prinášajú nové možnosti pripojenia, ktoré vám umožnia jednoduchú tlač snímok v úžasných detailoch.

Tlačiareň PIXMA PRO-100S používa 8 atramentov na báze farbiva, ktoré produkujú žiarivé výtlačky rýchlo a vo vysokej kvalite až do formátu A3+. PIXMA PRO-10S naproti tomu používa pigmentový systém 10 samostatných atramentov, ktoré vám v kombinácii s technológiou Chroma Optimiser poskytnú výtlačky
v špičkovej kvalite, s vysokou sýtosťou čiernej a dlhou trvácnosťou.

PIXMA PRO-100S.

Najnovšie tlačiarne Canon PIXMA PRO zároveň umožňujú jednoduché pripojenie a tlač. Kedykoľvek sa chystáte tlačiť z cloudových úložných služieb typu DropBox™, Flickr™ Facebook™, Google Drive alebo One Drive, priamo z Canon PIXMA Cloud Link, prostredníctvom rozhraní Wi-Fi, Ethernet, PictBridge alebo
z mobilných telefónov či tabletov – výber je vždy na vás.

Tlačiarne PIXMA PRO-100S a PIXMA PRO-10S sú tiež kompatibilné s novou aplikáciou Canon Pro Gallery Print, ktorá umožňuje pripojenie do cloudových foto a video služieb Zenfolio a SmugMug z vášho tabletu.

PIXMA PRO-10S.

Roman Point
2015-02-10 08:42:13
Ktorého manažéra hlúpa manželka z nudy navrhla červenú farbu? Veď to je grc velebnosti. Vyzerá to ako (s)hračka.. Total gýč..