XperiaTM E5 prináša ikonický dizajn a výkon, vďaka ktorému je každý deň ľahší

Spoločnosť Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) dnes predstavila Xperia E5 - zábavný smartfón s jednoduchým ovládaním s vyspelým Sony výkonom a fotografickou technológiou, v dostupnej cenovej relácii.

„Xperia E5 predstavuje inovatívny prístup k schopnostiam smartfónu v tomto trhovom segmente, s ktorým nemusíte robiť žiadne kompromisy,” uviedol Tsutomu Sato, riaditeľ Produktového marketingu spoločnosti Sony Mobile Communications. „Je to dokonalé zariadenie pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupný prístup k výkonu, fotografickým technológiám a dizajnu, aké sa zvyčajne spájajú s mobilnými zariadeniami vyššej cenovej kategórie.”

Výkon, na ktorý sa môžete spoľahnúť a hneď tri prvky, ktoré vám dodajú silu urobiť viac – rýchly procesor, veľká kapacita pamäte a až 2-dňová výdrž batérie.

Kombináciu sily a výkonu podporuje procesor MediaTek MT6735 – jeho moderná štvorjadrová platforma a možnosť rýchleho 4G LTE pripojenia poskytujú pohlcujúce a živé zážitky z multimédií, hier a mobilného internetu.

Aj sťahovanie a ukladanie obsahu je zjednodušené, pričom veľká 200GB pamäť sa dá rozšíriť cez microSD kartu a môže tak bezpečne uložiť základné aplikácie, hudbu, obrázky a hry.

Batéria smartfónu Xperia E5 má dlhú výdrž, takže od jedného nabíjania po druhé ho môžete používať až 2 dni - sťahovanie aplikácií, streamovanie videa a surfovanie po sociálnych sieťach - to všetko bez toho, aby ste pravidelne museli siahať po zástrčke.

Dostupná v grafitovej čiernej a bielej sa táto výkonná sada funkcií nachádza v tenkom, len 8,2mm tvarovanom tele, ktoré váži iba 147 g - pre prirodzené a pohodlné držanie v ruke.

Nádherné fotky, vždy - urobiť úžasné zábery smartfónom je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým

Nielen, že fotenie smartfónom je s Xperia E5 jednoduchšie, zadný 13 MP5 MP predný fotoaparát rozpoznajú čo a kde fotíte. Automatické rozpoznanie scenérie zanalyzuje podmienky  a zistí, či fotíte zdravé jedlo alebo robíte selfie záber a podľa toho prispôsobí nastavenia s cieľom zaistiť zábery vo vysokej kvalite - a s dodatočnou možnosťou HDR máte istotu, že vaše zábery budú vyzerať ostré a očarujúce na 5 HD displeji.

Vďaka rozhraniu fotoaparátu s ovládaním posunom prsta po displeji je jednoduché prepínať sa medzi jednotlivými režimami a úplne nové tlačidlo "Zdieľať" umožňuje okamžité uploadovanie na siete Instagram, Twitter alebo Facebook, stačí len pár jednoduchých ťuknutí po displeji.

Jednoducho to funguje - rozlúčte sa s pomalým pripojením, mrznutím a nekonečným sťahovaním

Aplikácia “Smart Cleaner” usilovne pracuje na pozadí, aby po celý čas zabezpečovala dostupnosť maximálneho výkonu pre vašu Xperia E5 - automaticky odstraňuje nepoužívané procesy a dáta vyrovnávacej pamäte. Výsledok: zážitok bez prerušovania a dlhšia výdrž zariadenia.

Aplikácia "Xperia Tips" - uvedená ako stredobod portfólia Xperia pre rok 2016 - je vaša osobná asistentka, ktorá sa inteligentne naladí na vaše preferencie a poskytuje relevantné a včasné rady priamo na displeji, aby ste zo svojej Xperia E5 vyťažili čo najviac.

Nanovo prepracovaný “Úvod k Xperia” vám pomôže zariadenie ponastavovať a spustiť len za pár minút, a to vďaka synchronizácii účtov a plynulej migrácii obsahu z predchádzajúcich zariadení. Ponúka tiež rady na personalizáciu aplikácií.

Xperia E5 sa uvádza na vybrané trhy v Európe, Latinskej Amerike, Strednom Východe a v Afrike od konca júna 2016.

mythos_666
2016-06-01 09:18:01
... vo vsetkych linkach mate "mail to:" ... opravte si to...

vlados
2016-06-01 12:56:57
Bateriu mozem pouzivat AZ dva dni, takze realna vydrz bude v priemere ostatnych smartfonov, kde sa tiez pise 2 dnova vydrz, ale prax je inde.
A ten ikonicky dizajn zabudli pribalit, nic nove ani nic vynimocne na svete.
Navyse na fotoportal sa mohol ten clanok okresat aspon o tu cast kde sa autor rozplyva nad foto schopnostami mobilu.