Zoznámte sa s Huawei P Smart 2019

Dostupný smartfón s prémiovými funkciami.

S príchodom nového roka vstupuje na trh vylepšený model Huawei P Smart 2019. Novinka sa môže pochváliť veľkokapacitnou pamäťou, celodennou výdržou batérie, veľkou obrazovkou a duálnym fotoaparátom s umelou inteligenciou. Zoznámte sa so smartfónom, ktorý neskrýva ambíciu vládnuť predajným rebríčkom mobilných zariadení strednej triedy.

Huawei P Smart 2019 posúva technologické a dizajnové hranice s dôrazom na dynamické potreby používateľov o kus ďalej. Horúca novinka od čínskeho výrobcu je svojimi parametrami určená predovšetkým aktívnej mladej klientele, ktorá vyžaduje kvalitu, dizajn aj niektoré funkcie prémiových modelov, no zároveň hľadá cenovo dostupné zariadenie.

Veľký displej v spojení s výkonným čipsetom Kirin 710 s podporou umelej inteligencie robia z modelu P smart 2019 ideálneho spoločníka pre hranie hier alebo sledovanie filmov. O celodennú výdrž sa postará batéria s kapacitou 3400mAh a všetok potrebný softvér a dáta pojme prístroj vďaka 64 GB internej pamäte. Medzi hraním hier a sledovaním filmov si užívatelia môžu zhotovovať dokonalé fotografie vďaka dvom vysoko výkonným AI fotoaparátom na prednej i zadnej strane telefónu. Tento hardvérový mix pobeží na najnovšom operačnom systéme Android 9 s nadstavbou EMUI 9.0, ktoré majiteľovi telefónu prácu s ním zjednodušuje a sprehľadňuje.

Veľká pamäť a celý deň bez nabíjania

Huawei P Smart 2019 sa štandardne dodáva s 64 GB interným pamäťovým úložiskom. To je možné v prípade potreby rozšíriť až o 512 GB externej pamäte. Kombináciou interného a externého úložiska má na dnešnom trhu viac úložného priestoru ako niektoré notebooky. Batéria 3400 mAh zaisťuje celodennú životnosť prístroja. Podľa testov spoločnosti Huawei vydrží batérie až 18 hodín prehrávania videa a dokonca 96 hodín nepretržitého prehrávania hudby.

Dizajn ako v najdrahších smartfónoch súčasnosti

V porovnaní so svojim predchodcom dostal Huawei P Smart 2019 podstatne väčší displej. Jeho uhlopriečka po novom meria 6,21 palcov, navyše je bezrámový a zaujme na ňom tiež minimalistické perlové vykrojenie v hornej časti, do ktorého sa nasťahoval predný fotoaparát. Pri navrhovaní novinky došlo aj k úplnému odstráneniu spodného rámu, čo prístroju prepožičiava moderný vzhľad, veľmi podobný aktuálnym prémiovým smartfónom.

Duálny AI fotoaparát

Duálny fotoaparát novinky tvorí hlavná 13 Mpx šošovka, ktorej asistuje sekundárny snímač s rozlíšením 2 Mpx. Na prednej strane nájdeme 8 Mpx fotoaparát, ktorý dohromady s režimom “portrét” vytvára perfektné selfie. Umelá inteligencia pomôže s automatickým nastavením scény či objektu, a to ako pri prednom, tak pri zadnom fotoaparáte. V zásobe má viac ako 500 rôznych scén. Naviac poskytuje optimalizáciu fotografií ešte pred samotným zachytením scenérie.

Odolný elegán

3D zakrivený dizajn tela telefónu už pri modeloch Huawei neprekvapí. Lesklá zadná strana dodáva prístroju prémiový vzhľad. Nenechajte sa však zmiasť jeho elegantným kabátom - Huawei P Smart je mimoriadne odolný. Rozličné komponenty boli dôkladne testované s ohľadom na vysokú záťaž pri častom používaní. Jeden príklad za všetky - tlačidlo na zapínanie bolo navrhnuté tak, aby vydržalo 200-tisíc stlačení a zostalo plne funkčné počas celej doby životnosti smartfónu. Novinka je na slovenskom trhu k dispozícii od 1. januára v dvoch farebných prevedeniach, Midnight Black a Aurora Blue za cenu 249 eur. Operátori Orange a O2 uvedú novinku začiatkom februára.

Informácie zo sveta Huawei Consumer BG nájdete denne aktualizované na:

URL: https://consumer.huawei.com/sk/

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/