ITALY   AMAZING   PLANET  ...  : Slovenský kras - nocturno amazón O pretek s vetrom cvála, hentá d Pleso plesá, lúka klesá, mrak zo Čosi tu zvoní a nie je to hlas . Tam, kde je noc ako rozprávka... On a ona sklonení, nie sú vôbec Tam kde mračná sú naopak... Tam kde rána sú zlatomodré ... Prebúdzanie ...
SteveS

môjweb: vytvorte si web
web: Stránku ešte nemám
Večný začiatočník, čo sa za 40 rokov snaženia nenaučil fotiť a fotošopovať tak dobre ako by chcel :-)
detail profilu zobraziť profil fotografiu

O mne

Niečo o mne: Čím viac o fotení viem, tým viac vidím, čo všetko neviem :-) Ak sa niekomu zastavím pod fotkou, ktorá je daná "DO KRITIKY", tak ju neporovnávam s najlepšími fotkami sveta, neočakávam najohurujúcejší moment, ani najúdernejšiu fotku internetu ... Posudzujem a beriem do úvahy dané podmnienky fotenia a zvažujem, či bol využitý naplno ich potenciál. Posudzujem hlavne prácu autora na danom mieste, v daných podmienkach. Najviac si vážim VYROVNANÚ a STÁLU kvalitu portfólia, kde je pre autora príznačná všestranná schopnosť v KAŽDEJ situácii pri fotení vyťažiť zo scény MAXIMUM a aj následne po fotení schopnosť doladiť fotku v postprocese v čo najvyššej kvalite o možnú pridanú hodnotu. Lebo umením nie je mať pár super vyzerajúcich krásnych záberov z náhodných a ideálnych podmienok (časových, svetelných, lokálnych, atmosferických atď.) ale mať celé portfólio vo vyrovnanej vysokej kvalite a schopnosť urobiť priemernú, dobrú fotografiu aj tam, kde by iný fotograf už zlyhal a neodfotil vôbec nič zmysluplného ... Ak kdesi napíšem komentár pod fotografiu, tak vždy so snahou motivovať a nie odradiť či zosmiešniť. Poskytnúť spätnú väzbu a nie vnucovať svoj (iný) názor. Pochváliť čo sa mi páči aj úprimne napísať čo nepáči a nesedí. Nie v zlom a vyčítavo, len ako reakciu na zadanie fotky "Do kritiky". Napriek tomu sa môže zdať, že to myslím inak. No som tiež len človek a možno som bol v časovom strese či mal zlý deň. Aj vtedy platí to o čo sa vždy snažím ... Ďakujem za pochopenie, oekné svetlo.
Motto: Za autora hovoria hlavne fotky, v nich je všetko až do bodky. Či už ležia a či visia zvisle, je v nich tep aj duša jeho mysle.
Ponúkam služby:
Zameriavam sa na: Krajina / Cestovanie, Nočná fotografia, Portréty / Ľudia,

Osobné údaje

Meno: Štefan
Priezvisko: ŠMELKO
Mesto: SK - Rožňava / CH - Bern
Domovská krajina: Slovenská republika


Fotografická odbornosť: Začiatočník
Členom ePhota od: 13. 03. 2009
Posledná aktivita: 2017-11-30 20:15:57
Status: offline

Kontakt

@ E-mail: steves@steves.sk

Fototechnika

Moje fotoaparáty: Canon EOS 40D
Sony Cyber-shot DSC-F828
Canon EOS 5D Mark II
Moje objektívy: Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
Príslušenstvo:
settings
Hľadaj: fotografie za: v kategórii: zobraziť  
...
2740 / 9
Fotografií 45 z 166