Hore

Autor: Zoner

Individuálne nastavenie zložiek v ZPS X

Nastavenie každej zložky, tak ako mi to vyhovuje? Konečne. Zložku s pracovnými fotkami chcem zobrazovať ako zoznam a tú s rodinnými ako filmový pás. Od jesennej aktualizácie 2022 máte možnosť nastaviť si zložky podľa seba. Ukážeme vám ako na to.

Sme v module Správca. Po kliknutí na Zobrazenie a radenie si môžete všimnú novinky v podobe Radenie zložiek. Tu si môžete zakliknúť, či chcete zložky zoradiť podľa mena alebo užívateľsky, vzostupne alebo zostupne.

Toto nastavenie môžete meniť aj pre každú jednotlivú zložku a jej podzložky zvlášť a to zakliknutím Ukladať nastavenia pre každú zložku zvlášť.

Ak máte zapnuté Ukladanie nastavení pre každý priečinok zvlášť, je dôležité tiež tlačidlo Nastaviť ako predvolené. Tým zamedzíte opätovnému preklikávaniu na nastavenie vzostupne a zostupne.

Pri možnosti Zobrazenia máte hneď viac možností. Ak si nastavíte miniatúry bez popisov, budú tak nielen v náhľade ale aj v prieskumníku. To isté platí pre režim s detailami. Môžete tiež nastaviť zobrazenie formou Dlaždice. U miniatúr je možné po novom nastaviť aj Filmový pás a to, aby sa posúval vertikálne. Ďalšou novinkou je možnosť Nezávislé nastavenie zobrazenia pre filmový pás, ktorý má oddelené nastavenie od zložiek.

Veríme, že vám táto malá užívateľská drobnosť spríjemní prácu v programe Zoner Photo Studio X.


Zdroj: Milujemefotografii.cz


Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok

Ďalší článok z kategórie

Inzercia