Foto hodiny - Tikanie, ktoré upúta

Položme si otázku... Kde sa nenachádzajú? Priznajme si, sú súčasťou väčšiny priestorov. Či už vo našich obývačkách, kuchyniach, halách, ale tiež v kanceláriách, spoločenských miestnostiach, recepciách, dizajnérskych štúdiách, reštauráciách, dokonca i v galériách. Aj keď je súčasná doba prirýchla a snažíme sa čas spomaliť, je veľa vecí, ktoré stihnúť jednoducho musíme. Nesmieme zabudnúť o štvrtej vyzdvihnúť deti zo školy, ponáhľame sa, aby sme zvládli o štvrť na päť zmrzlinu v cukrárni, šikovne pripraviť večeru, o piatej vyvenčiť psa a zabehnúť povinno - dobrovoľný beh pre zdravie.

Čas bude našou stálou súčasťou či chceme alebo nie. Prečo teda nevyužiť hodiny aj na oživenie interiéru, a to dokonca svojou vlastnoručne zhotovenou fotografiou? Práve ona v nás evokuje spomienky na krásne okamihy. Pozitívne emócie krásnou fotografiou tak môžeme sprostredkovať aj ostatným ľuďom každým „mrknutím“ na ciferník. Výborným nápadom je venovať nástenné Foto hodiny ako osobný darček.

Rodinná alebo svadobná fotografia poteší každú ženu, pre muža môžeme zvoliť aj niečo dynamické, či už obľúbený šport alebo hobby. Vhodným motívom na Foto hodinách skrášlime detskú izbu. Môžu sa však stať tiež originálnym darom pre klienta. Umeleckým alebo prírodným motívom vytvoríme peknú dekoráciu do každej miestnosti. Foto hodiny od  www.ImageWell.eu, sú vytlačené ako obraz na plátne, majú hodinkový strojček s ručičkami a ukazujú presný čas. Použitý je trvácny materiál a praktické prichytenie na stenu je súčasťou Foto hodín. Systém uchytenia je veľmi jednoduchý, podobný úchytu na obraze a jeho zavesenie zvládne naozaj každý. Na tlač Foto na plátne sa používajú kvalitné farby od firmy HP, ktoré sú fixované ochrannou vrstvou. Viac o produkte Foto Hodiny nájdete na stránke http://www.imageposter.eu/sk/foto-hodiny.

Všetky vaše zadania, aj atypické, privítame cez obchod@imagewell.eu. Celkom iste vás zaujme, ako sa "rodia" fotografie na plátne: http://imagewell.eu/ako-sa-vyraba-foto-na-platne/. Foto hodiny sa môžu stať užitočnou dekoratívnou súčasťou vášho interiéru a rovnako úspešným predvedením vlastnej tvorby. Nechajte sa inšpirovať. Pozitívnymi emóciami meníme svet k lepšiemu.

K tomuto článku nie je možné pridávať komentáre