Kamila & Alex

Body: 80.33    Videnia: 3057    Páči sa: 0

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.

Komentáre a hodnotenia

Zoradiť od najstarších
jarka1963
2010-05-06 16:03:22
sympaticka :-)
 
genchi146
2010-02-06 12:13:46
Dik Steve za vsetky tvoje komentare. Uz len to ze ta fotka podnietila niekoho sa takto rozsiahlejsie rozpisat ma velmi tesi. A ako som napisal predtym, kazdy nazor na moju tvorbu mi nieco da.
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-06 05:19:00
Ešte k upravenej verzii, že v rámci veľkých šablón určité maličké existujú a rešpektujú ich aj veľkí umelci, resp. lepšie vyjadrené, aj oni sa v rámci svojho osobitného a vlastného štýlu vtesnajú do pár najhrubších, najotvorenejších šablón. Myslené tu na nesprávny orez malíčka, čiapka nie je až takou hrubou chybou aj ked... Vyjadrilo sa ti tu pár ľudí ktorých názory si ja vážim a ktorých tvorba ma oslovuje a zhodli sa (včítane mňa) že bez ohľadu na zámer a tvoje chute je malíček vyslovene nedostatkom. Rovnak výraz psa po stránke TK (a tým pádom aj stránke vyjaderenia emócií) je nedostatočný.

A preto teda ponuka opravenej verzie a link na ňu. Nie pre šatku a jej farbu, vôbec nie! Ponúka skoro tú istú, len zlepšenú kompozíciu a ak nechceš štandartný rozmer ktorý tomu svedčí, vyberieš si z nej iný orez aký chceš, ale nie je tam už nič nevhodne urezané. Zlepšená TK u psa tiež vôbec nič nezmenila na tvojom zámere, naopak, iba ho maximálne podporila a źdôraznila... nostalgický až flegmatický pohľad psa je po oprave mnohonásobne lepšie čitateľnejší a to už nepovažujem za vec názoru, podľa mňa tu je výsledok úplne jednoznačný aj pre širokú divácku škálu. Ak si odmyslíme/domyslíme farebnú šatku, tak úprava naďalej úplne autenticky predstavuje tvoju verziu (dof, tonalita, emócie atď.)

A verzia so zachovaným zámerom a videním autora, ale menšími či už žiadnymi chybami a spornými miestami má vždy vyššiu váhu, to azda uznávaš. Ak nie, moja snaha sa minula cieľom, ale nevadí, nemám sa za čo uraziť ako už bolo spomenuté. Množstvo ľudí si hľadá cestu iba čítaním komentárov a ich analyzovaním voči konkrétnym foto a nie sú zaťažení tými fotkami osobne či pocitovo a im to čosi určite dá :-)
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-06 05:03:12
Nemam sa prečo uraziť, ide o normálnu a slušnú výmenu názorov (ináč ja ak aj natrafím na zaklapkovaný a urážlivý prípad, snažím sa ďalej komunikovať s odstupom a k veci).

Čo sa týka opravy foto dúfam, že si pochopil že nemienim zasahovať autorovi do jeho osobného zámeru a videnia ani meniť zásadne dobrú kompozíciu. Zámerne som nepísal že je niečo vyslovene zle a k šatke dodal len že ´pre prispôsobenie sa vätšinovému vkusu´ :-))) Teda nie že to tak musí byť. Témou/cieľom bol tip na foto dňa :-))) Nevedel som odhadnúť ako ďaleko si v hladaní vlastnej cesty, ktorá je najdôležitejšia. Zameriavam sa na ľudí, ktorí by čosi chceli, ale ešte nevedia ako, či nie sú si istý. Ak si pozrel aj druhý link, zistil si že autor prejavil pozitívnu energiu, potešil sa, neveril by že sa jeho už hotová, zmenšená, už zle doostrená foto dá ešte tak zmeniť a výrazne zlepšiť....

Určite teda nechcem Picasovi nazančiť aby niečo robil inak len preto, že ja jeho abstrakt nepochopím. Chyba by nebola v ňom a aj ty raz môžeš fialovými šatkami preraziť, ak je umenie silné, nájde diváka aj cestou mimo vytýčených šablón a predsudkov :-) TZakže v pohode, neospravedlňuj sa a som rád že si cestu už našiel a tá ti vyhovuje.
 
Xuliganka
 
genchi146
2010-02-05 21:58:27
Ale ale ale... pekna debata, velmi ma to tesi :)

SteveS - velmi si vazim tvojej snahy ukazat mi ´cestu´ a nechcem zniet namyslene ale ta fotka je taka aku som ju spravil. Je podla mna, sice s divnou kompoziciou ale ako som napisal bol to v podstate rychly cvak na zachytenie momentu, z ktoreho som sa snazil vytazit co najviac, navyse ako som spominal malo sa to cele niest vo veselom style. Neuchadzam sa s nou ani o ziadny titul ani nejdem robit vystavu, len som urobil fotku podla mojho gusta, s gycovou fialovou satkou a chcel som vediet nazor inych.
Za kazdy nazor som vdacny a aj ked hned nejdem tu fotku prerobit, vsetko co si tu citam ma pre mna vyznam.

BTW tvoja verzia mne osobne pripada trosku fadnejsia, prave tym ze tam chyba ta fialova. (len sa prosim neuraz ako to tu byva zvykom :)

Zajtra dam dalsiu, ktora sa mne osobne velmi paci, som zvedavy ako zaujme ta...

Vdaka vsetkym
 
falatka
2010-02-05 21:17:54
´paci´ a hotovo:)-zaujalo, pobavilo
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.67
 
Koma
ocenenie redakciou 2010-02-05 20:42:24
Takto , presne takto som si tú fotku predstavoval ( možno menej hore, kulinček :) Všetko už bolo teda popísané , povedané a dokonca aj poopravované tak už hádam len toľko:
Baseti majú neskutočne perfektný očný výraz, myslím že je to plemeno s ktorým sa asi najlepšie rozpráva :)) Nikdy sme ho doma nemali, no vždy som ho chcel mať. Taký ten výraz...,, áno, áno..rob si čo chceš, aj mi hovor čo chceš, aj ma naťahuj, šak sa pobavte ja to mám aj celkom rád...ja to aj spravím a s radosťou...ale aj tak si o tom budem myslieť svoje, nepoviem nič – nebudem protestovať a štekať – ja si to budem len myslieť “ :)) Majú super oči ...samozrejme tým nechcem dehonestovať ostatné plemená ;-))
p.s. Dobre že si jej nevyretušoval ten pásik na punčoškách či pančuchách či čo je to :)...je tam totiž okrem iného ( baseta a jeho uší, samozrejme aj slečny )...príťažlivý jak šlak ;-)
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.67
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 20:14:58


Rasto, nie nenacitava to dlho, dolezita je rycjhlost pripojenia, je ti strasne vela grafiky a ked mas pomale pripojenie, tak katastrofa... ja vela komentujem a keby to nacitavalo pomaly tak sem ani nepridem. Naotavaram si karty vedla seba s viac fotkami zaradom a kym mi niektore este otvara aj uz prvu otvorenu komentujem a tak sa vobec ani par sekund nezdrzujem a intenzivne vyuzijem tu straveny cas. Rovanko postu otvaram naraz mnoho odkazov a kym sa dalsie nacitaju ja uz citam a reagujem na otvorene.

S TK, zial s tebou nebudem suhlasit. Kym nevieme TK dat do poriadku, farizejsky sa vyhovarame ze to je zbytocne, ale nie nie je. Patri to k zvysovaniu urovne jedneho a toho isteho vyrobku. ked kupis telku ci daco ine, nevadi ti ze to ma chyb a kazi sa a je na ho...? Vadi. A rovnak fotka ktoru si das urobit z jedineho svadobneho dna a bude mat rovnaku cenu a ty na vyber, byveries si tu horsieu ci lepsiu. Budme otvorení a úprimní a nazývajme veci pravým menom. TKL vyjadruje ci je fotka prepalený alebo šedivý šmejd, alebo naopak pekne farebne vyvážena a tónovaná. Či roztrasena aod opitej ruky alebo precizne vytvorena podla zameru citliveho oka a duše.. to je moj nazor, tvoj tio neberiem, ale zamysli sa. Cau a dobre svetlo, nech sa darí ;-)
 
noik
ocenenie redakciou 2010-02-05 20:08:18
no...co budem pisat?
pre mna FOTKA!
(fungovala by aj bez fialovej)
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 20:06:30


Nizsie som vlozil link kde som na tvoje poziadanie aj poziadanie autora vsetko odstranil :-))) Podla toho receptu :-)
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 20:04:36
https://www.steves.sk/ephoto/dunco_velke_irske_usko_opraveny.jpg

Tu mas link kde je tato foto uz opravena/uvarena podla receptu ktory som dole napisal ;-) Chcel si to vidiet, tak som ju stiahol a urobil. Najlepšia kritika je ukazka z toho isteho materialu, dokonca uz nevratne upraveneho... ale stale sa da ist dalej. A mozno sa aj bude pacit .-) Som zvedavy na tvoj nazor...

Keby si velmi chcel pozriet dalsiu narocnejsiu opravu/ukazku co som robil tiez z foto odtialto, mrkni sem a najdi pod foto link na opravenu verziu:

https://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=99395&autor_id=3352
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 20:04:20
príspevok od: Ferdo
Zabavna fotka, velka skoda technickej kvality. Ako tu niekto napisal, to uz nejaka pohybova neostrost. Stabilizator v tele nieje vsemozny :) S tou 135/1.8 som fotil a je ostra ako britva aj na plnej diere. Tu mas F2.5 a predsa to nieje ostre... asi koli tym 1/80s. Kompozicne natesno, fialova tam nemusela byt. Inac zabavne :)


Problem u neostrosti byva casto hlavne z titulu roznych postupov zmensovania a doostrovania pre web. Tu vyssie najdes link na mnou upravenu verzie tejto iste, tu samej foto co tui vidis. Opravu uz tejto hotovej foto, nie velkeho originalu... a vsimni si zmenu ostrosti a vyrazu oci, fuzov a celkove ´tvare´ psa ... :-)))
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 19:53:44
Cauko genchi, nemas za co, v pohode :-) Rado sa stalo.

Tie uchále ma zaujali, videl som v tom recesiu ale na to aby zaujali viac, treba stale urobit co najviac. A myslim ze kazdy sa tesi zo svojho vysledku viac ak je lepší ako ked je horší... a psychologický aspekt ako popis a hlavne názov su pri zaujati diváka stale tiez velmi doležité. Skoda ze si to nechcel uvaroit dla receptu, bola by sranda. A mne original neposielaj, naco, ja ju tu nemozem dat, je to tvoja praca aj keby som ju ja upravoval. Cudzím perím sa chváliť nedá .-)

Ohľadne top dňa a polnoci si to pekne a skromne napisal. Vazim si to a mas u mna (a iste aj u inych) plus. Ale ak chces kvalitne komenty, kvalitu nevies ako prijemca ovplyvnovat. Kvalitny komnet je vzdy iba zlomkom celku, teda kvantity. A tak ak chces kvalitu, najdeš ich až medzi väčším množstve menej kvalitnych kometov... a tak musis cosi urobit aj pre kvantitu. Z toho vyplyva potreba posuvania fotky na viditelnejsie miesto aj u toho co nechce sutazit. To je napr. cca moja poloha, o umiestnenie v top 10 sa snazim, lebo tu je ovela viac komentov a následne aj viac z nich je kvalitnych.

Budem sa opakovat, uz som to pisal ze je to ako s jedlom: Pracovat sa nam v zasade nechce, ale chcemne jest... na jedlo treba peniaze... peniaze mas za pracu... nakoniec musis pracovat aj ked si skromny a staci ti len jest :-)))
 
Lama
2010-02-05 15:22:27
nejako to nefunguje tato fotka, okrem toho malicka nerozumiem tej fialovej.
 
myreska
ocenenie redakciou 2010-02-05 13:25:26
mna to nezaujalo psik je pekny
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 4 | Priemer: 5.33
 
Ferdo
2010-02-05 12:45:39
So Sony som fotil 2 roky, sice to bola A700 ale ten cip je s A900 rovnaky, len x2 na ploche aj rozliseni, takze ten sum aj na nizsich iso za zhorsenych svetelnych podmienok si viem celkom zivo predstavit :) ISO800 bol vzdy moj limit, viac nemalo zmysel... vypovednu hodnotu ma fotka stale rovnaku, ci je dokonale ostra, ci nie, je super, zaujala ma :)
 
genchi146
2010-02-05 12:22:32
Sorry... o hodinu menej som myslel :)
 
genchi146
2010-02-05 12:21:28
Fuuuha... normalne som prekvapeny ze tato fotka tak zaujala.

Vsetkym dik, skusim reagovat len jednym prispevkom nakolko honba za foto dna mi je ukradnuta (ak by niekto namietal na cas pridania - zijem v Irsku, tu som mal o hodinu viac a ano, skutocne som prave dokoncil upravu toho fotenia nakolko dievcina chce foto uz dnes :) - btw moj prvy plateny fotoshoot :)))

SteveS - velka vdaka za tu namahu co si is dal pri pisani receptu :) nejdem to robit, ci bude alebo nebude foto dna nema pre mna vyznam. Vazim si obsah komentarov, nie ich pocet. Ak mas zaujem poslem ti origo foto a mozes to urobit ako si napisal a dat sem, rad by som sa na to pozrel. :)
Len dodam k tej kompozicii, bolo to fotene pod altankom v parku, dookola boli stlpy, aj odtialto je jeden odklonovany - bol priamo nad psom)...

BubiPhoto - blurovane nie je nic, mozem ti poslat original. Hlbka ostrosti je taka aka je lebo pocasie tu v irsku je naprd, pri foteni bolo uplne zamracene a prsalo, neviem ako ine fotaky ale taketo svetlo zvlada Sony velmi zle. Aj pri ISO 400 tam uz je sumu neurekom co bohuzial ovplyvnuje ostrost. Tiez tomu pomohlo ta 1/80 sekundy, nevnimal som udaje o expozicii lebo ten pes sa stale hybal a trebalo rychlo cvaknut + mysliet na aku taku kompoziciu...

leto - nie je to priatelka :) keby bola uz je tu vycapena 100x, je velmi fotogenicka.

Ferdo - tak isto ako pre Bubi, neviem ci si s nou fotil za takychto svetelnych podmienok. Na dobrom svetle je skutocne uplne otvorena stale ostra. Ale ked sa pozries na foto, myslis ze keby bola ostrejsia mala by vacsiu vypovednu hodnotu?
Holcina chcela par veselych foto so svojim psom, chce urobit taku miniseriu pre svojho frajera na valentina....

Este raz vdaka vsetkym za zastavenie, nebudem tu po zvysok dna no kazdy komentar, aj negativny, ma potesi. Body neriesim.
 
genchi146
2010-02-05 12:20:03
Fuuuha... normalne som prekvapeny ze tato fotka tak zaujala.

Vsetkym dik, skusim reagovat len jednym prispevkom nakolko honba za foto dna mi je ukradnuta (ak by niekto namietal na cas pridania - zijem v Irsku, tu som mal o hodinu viac a ano, skutocne som prave dokoncil upravu toho fotenia nakolko dievcina chce foto uz dnes :) - btw moj prvy plateny fotoshoot :)))

SteveS - velka vdaka za tu namahu co si is dal pri pisani receptu :) nejdem to robit, ci bude alebo nebude foto dna nema pre mna vyznam. Vazim si obsah komentarov, nie ich pocet. Ak mas zaujem poslem ti origo foto a mozes to urobit ako si napisal a dat sem, rad by som sa na to pozrel. :)
Len dodam k tej kompozicii, bolo to fotene pod altankom v parku, dookola boli stlpy, aj odtialto je jeden odklonovany - bol priamo nad psom)...

BubiPhoto - blurovane nie je nic, mozem ti poslat original. Hlbka ostrosti je taka aka je lebo pocasie tu v irsku je naprd, pri foteni bolo uplne zamracene a prsalo, neviem ako ine fotaky ale taketo svetlo zvlada Sony velmi zle. Aj pri ISO 400 tam uz je sumu neurekom co bohuzial ovplyvnuje ostrost. Tiez tomu pomohlo ta 1/80 sekundy, nevnimal som udaje o expozicii lebo ten pes sa stale hybal a trebalo rychlo cvaknut + mysliet na aku taku kompoziciu...

leto - nie je to priatelka :) keby bola uz je tu vycapena 100x, je velmi fotogenicka.

Ferdo - tak isto ako pre Bubi, neviem ci si s nou fotil za takychto svetelnych podmienok. Na dobrom svetle je skutocne uplne otvorena stale ostra. Ale ked sa pozries na foto, myslis ze keby bola ostrejsia mala by vacsiu vypovednu hodnotu?
Holcina chcela par veselych foto so svojim psom, chce urobit taku miniseriu pre svojho frajera na valentina....

Este raz vdaka vsetkym za zastavenie, nebudem tu po zvysok dna no kazdy komentar, aj negativny, ma potesi. Body neriesim.
 
zola
2010-02-05 11:52:50
ulet, ten pes si mysli svoje.
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 6 | Priemer: 6.00
 
leto
2010-02-05 11:16:50
príspevok od: SteveS
Ak by nahodou chcel niekto reagovat na moj nizsie vlozeny kucharsky navod pre Top dna, nech ho nedava opakovat, zbytocne duplikovat tak dlhy text. Staci dat odpovedat na tento kratky koment ;-)
žiaden systém nie je dokonalý,ani ten čo je zavedený tu,ale vdaka aj zaň, a za to že sú tu aj ludia,ktorí majú nielen zmysel pre spravodlivosť a vdačnosť,ako píšeš,ale aj záujem a chuť niekomu pomôcť ,poradiť,usmerniť a podporiť a ak je to tak,ešte stále je to dobré,,, :))
 
izzino
2010-02-05 11:13:17
pekne, velmi vesele.
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 6 | Priemer: 6.00
 
leto
2010-02-05 11:06:49
zaujímavé rozhodne,aj príjemné,ak je to priatelka a váš pes,foto už asi visí doma na stene,zaslúži si to,,,
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.33
 
atiart
2010-02-05 09:42:35
... pecka, v tom malom nadhľade sa mi zdalo že kočka ide na motorečke :)))
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.67
 
Ferdo
2010-02-05 09:13:15
Zabavna fotka, velka skoda technickej kvality. Ako tu niekto napisal, to uz nejaka pohybova neostrost. Stabilizator v tele nieje vsemozny :) S tou 135/1.8 som fotil a je ostra ako britva aj na plnej diere. Tu mas F2.5 a predsa to nieje ostre... asi koli tym 1/80s. Kompozicne natesno, fialova tam nemusela byt. Inac zabavne :)
 
rasto.tn
2010-02-05 08:27:10
príspevok od: SteveS
Ak by nahodou chcel niekto reagovat na moj nizsie vlozeny kucharsky navod pre Top dna, nech ho nedava opakovat, zbytocne duplikovat tak dlhy text. Staci dat odpovedat na tento kratky koment ;-)
Dobre si to popísal ;). Ináč stým, že ľudia si pozrú vo väčšine prípadov len ´foto dňa´ je to veru pravda...ja to niekedy tiež tak robím, ale zväčša z tech. príčin, lebo neviem či to len mne, alebo aj viacerým, ale mne stránka ephota neskutočne dlho načítava- a človek na to nemá veru nervy čakať, čakať čakať...A ete taká poznámočka, ja by som hodnotenie ´tech kvalita´ úplne vynechal, je to hlúposť...Mnohí ´profíci´ sa budú zapodievať takými bagateľmi ako veľa šumu, menšia ostrosť a neviem akými všemožnými nezmyslami...
 
matoswamp
2010-02-05 08:24:17
baseti su flegmosi :D
Tech. kvalita: 5 | Kompozícia: 4 | Impakt: 5 | Priemer: 4.67
 
stivi13
2010-02-05 08:12:10
kompozične to je natesnané... ale impakt to u mňa má.
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 5 | Impakt: 7 | Priemer: 6.00
 
cyklons
2010-02-05 07:58:07
zaujala
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 7 | Impakt: 6 | Priemer: 6.33
 
Frola
2010-02-05 06:42:28
príspevok od: SteveS
Ak by nahodou chcel niekto reagovat na moj nizsie vlozeny kucharsky navod pre Top dna, nech ho nedava opakovat, zbytocne duplikovat tak dlhy text. Staci dat odpovedat na tento kratky koment ;-)
palec hore, lépe bych to nesvedla popsat. Půlnoční erhoťáckou hodinku jsi vystihl přesně :))
 
Frola
2010-02-05 06:37:23
víc jako fotka znuděného psa mě pobavil sáhodlouhý koment StevaS
jeho koment, koment dne :)
na snímku mi vadí dotek ruky, čapky a šílená fialová
 
BubiPhoto
2010-02-05 06:30:02
to tu nie je hlbka ostrosti ale velmi zel rozblurovana fotka..
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 05:16:14
Ak by nahodou chcel niekto reagovat na moj nizsie vlozeny kucharsky navod pre Top dna, nech ho nedava opakovat, zbytocne duplikovat tak dlhy text. Staci dat odpovedat na tento kratky koment ;-)
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-02-05 05:13:48
Napriek znudenému výrazu psa mi tu práca s hĺbkou ostrosti (pozadie), príjemné BW a skoro dobrá K(-ompozícia) naznacuje, ze nejde o pokus zaciatocníka a ze autor má aj na zmysluplnejšie témy ;-) Naznačuje že ide len o recesiu. A tak mi tu chýba ešte kategória humor :-)

Moj tip - opraviť a uchádzať sa o foto dňa!!! :-)
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
- ruka vpravo na dotyk (pridať vpravo rez za okrajom foto a dorobiť klonovacím razítkom pozadie aj urezaný okraj ruky
- vľavo rez kusok dalej za satami kde vchadzaju dole do okraja nech maju primerany odstup (tu na strednom nahlade cca 0,5cm)
- dolny okrej po oreze zadefinuje presný štvorec, na jeho rozmer dotiahnuť foto smerom hore nad terajší orez
- dorobiť hore šikovne a precizne chýbajúce pozadie klonovacím razítkom (použivať novú vrstvu a ukladať často medziverzie súboru ako možnosť návratu aj na kroky pred rozsahom zapamätanej histórie, ak by si nahodou čosi zvrzal/-a, ved potom to vymažeš)
- odfarbiť na BW aj tú gýčovitú fialovú šatku (nič proti gustu ale ideš na foto dňa a vkus treba unifikovať :-)
- vložíš to presne 5 minút po polnoci a dáš tomu názov ´Trochu recesie pre krajší deň...´ a do popisu napíšeš presne text: ´Rád by som tu už videl v TOP DŇA aj nejakú fotku z kategórie HUMOR a tak som začal sám príkladom - dúfam že vás touto fotkou pobavím :-)´ a zafajkneš kategórie ´Humor, ludia, BW´
- začneš bezhlavo bodovať vysokými známkami (od 6 do 7) všetky fotky vložené naokolo po polnoci, aj zlé a bezduché, no a aspoň do druhej rána. Samozrejme všade len chváliť, stračí krátkymi slovami pekné (zlé fotky) a veľmi pekné (dobré fotky) a hlavne nepisat ziadne hlupe kritiky a skarede pravdy :-)))

V tomto (blbom) systéme ti zo tretina ludi (co maju este zmysel pre spravodlivost a vdacnost za tvoj venovany cas ich fotke) poctivo vrati hodnotenie a tak aj s tou tretinou budes s tymi hodnoteniami hned od rana ako TOP DŇA.

Zvyšok dńa závisí už len na vkuse divákov. Ak zaúčinkuju prednosti ktore som ti pochvalil a vylepsenia ktore navrhol urobis poctivo a kvalitne + dodzis výstižný a provokacny nazov a popis... tak garantujem že ak si oslovil ludi uz v noci a toto bude ráno na Top dňa, že ťa z nej už nezhodia ani velmi dobré fotky pridané až cez den.

Ludia majú stádovité refelxy. Mal som uz pár foto dňa a prišiel na to, že 90% ľudí rozklikáva iba foto dňa a vynechá ešte aj top10 a tak ak je v tope ráno naozaj foto čo obsahom aj popisom osloví (za deň je u TOPKY ak je dobrá, skoro 2000 vzhliadnutí (!) tak sa tam už aj čo len malým zlomkom hodnotení udrží. Toto foto po navrhnutej oprave, s navrhnutym nazvom a popisom na to urcite má :-) Ak to urobiš, daj mi vediet uz dopredu ;-) ak to zrobis pekne,zasluzi nsi to a ja budem prvy co ti dam 21 :-) Mne samemu to takto zneuzivat neda :-)
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 6 | Impakt: 6 | Priemer: 6.33
 
Emkoo
2010-02-05 02:54:11
Pes sa tvári znudene jak keby to zažíval každý deň a už toho má plné zuby. Škoda že žena v pozadí je rozmazaná. Páčilo by sa mi to viac keby obaja boli ostrí aj keď TK v tomto prípade pokulháva. Impakt je celkom slušný
 
 
Clona: 2.5
Expozícia: 1/80s sec
ISO: 400
Fotoaparát: Sony Alpha DSLR-A900
Objektív: Carl Zeiss Sonnar T* 135, F1.8 ZA
Pridané: 2010-02-05 01:26:25
Na kritiku: 2010-02-05 01:26:25
Miesto:park
Témy: čierno-biela fotografia, ľudia, zvieratá / wildlife