Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Sirui Traveler 5C a 7C

Sirui Traveler 5C a 7C

Dva kompaktné cestovné statívy z uhlíkových vlákien. Jeden ľahučký ako pierko, druhý robustnejší.

2020-11-30 06:00:00
1
1116
 
 
  • 2571
    4

    Fujifilm X-S10 - praktickejší ako X-T30

    Fujifilm X-S10 je X-T30 so stabilizovaným snímačom, väčším gripom a úplne odlišným ovládaním. Fotí rovnako, točí rovnako. Preto sa v tejto recenzii sústredím na rozdiel v ovládaní.

    2020-11-23 06:00:00
    2571
  • 1454
    4

    Manfrotto Manhattan collection

    Kolekcia tašiek a batohov Manfrotto Manhattan je určená do mesta. Naznačuje to aj názov kolekcie, inšpirovaný newyorským ostrovom.

    2020-11-11 06:00:00
    1454
  • 1662
    7

    Vallerret - rukavice pre fotografov

    Dobrých rukavíc pre fotografov nikdy nie je dosť. Odkedy Lowepro prestalo vyrábať pletené fotorukavice, hľadal som ich náhradu. Zdá sa, že som ju našiel o značky Vallerret, ktorú som nepoznal, až kým ma neoslovila firma Focus Nordic, ktorá k nám dováža napr. filtre Nissi, statívy Sirui, karty Lexar a Delkin a množstvo ďalších značiek fotopríslušenstva.

    2020-11-09 06:00:00
    1662
  • 1717
    15

    Manfrotto Street collection

    Ďalšou zaujímavou kolekciou tašiek a batohov Manfrotto je Street. Hoci má v názve ulicu, je charakteristická zelenou farbou prírody a maskáčovým vzorom.

    2020-11-03 06:00:00
    1717
  • 2242
    14

    Panasonic Lumix DC-S5 - vydarený hybrid

    Lumix DC-S5 je najnovšou plnoformátovou bezzrkadlovkou od Panasonicu. Dopĺňa profesionálne modely S1, S1R a S1H. Je to prístroj vyššej strednej triedy, menší a ľahší, ako vyššie modely. Dizajn je fádny, čisto funkčný, oko estéta nepoteší. Zato parametrami, výbavou, ovládaním a obrazovým potenciálom poteší každého.

    2020-11-02 06:00:00
    2242
  • 2203
    5

    Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

    Prvý supertelezoom s bajonetom RF poskytuje veľký rozsah ohnísk, príjemnú hmotnosť, ale za cenu horšej svetelnosti.

    2020-10-26 06:00:00
    2203
  • 1825
    0

    Manfrotto Messenger M z kolekcie Advanced²

    Dovoľte, aby som vám predstavil druhú kolekciu batohov a tašiek Manfrotto, ktoré do našich končín nedávno začala distribuovať spoločnosť Olympus.

    2020-10-20 06:00:00
    1825
  • 3751
    51

    Canon EOS R6 - príkladná stredná trieda

    V roku 2018 konečne aj Canon pochopil, že budúcnosť je v bezzrkadlovkách a predstavil nový plnoformátový systém EOS R.

    2020-10-19 06:00:00
    3751
  • 1908
    3

    Manfrotto Advanced² Camera Holster S

    Pokračujeme v predstavovaní tašiek, puzdier a batohov Manfrotto, ktoré u nás nedávno začala distribuovať spoločnosť Olympus.

    2020-10-13 06:00:00
    1908
  • 2842
    21

    Canon RF 24-105 mm f/4L IS USM

    Zistil som, že som ešte nespravil samostatnú recenziu objektívu, ktorý bol predstavený ako vôbec úplne prvý s fotoaparátom EOS R. Takže som oprášil fotky z prvého testu EOS RP a pridal k nim množstvo fotografií z aktuálneho testovania EOS R6.

    2020-10-07 06:00:00
    2842
  • 2055
    0

    Manfrotto Bumblebee M-10 PL z radu Pro Light

    Pokračujeme v predstavovaní tých najzaujímavejších brašní a batohov od Manfrotta. Po jednokomorovom batohu Bumblebee 130 PL je to messenger Bumblebee M10 PL.

    2020-10-05 06:00:00
    2055
  • 2944
    9

    Canon RF 85mm F2 Macro IS STM

    Canon akoby s príchodom systému EOS R chytil pri navrhovaní objektívov druhý dych. A myslel pri tom aj na amatérov. Príjemným prekvapením bol už RF 35 mm F1,8 Macro IS STM. Som rád, že nebol výnimkou a Canon pokračuje v tomto smere. Chce ponúknuť amatérom objektívy so zaujímavými parametrami, pridanou hodnotou v podobe makra a to za atraktívnu cenu.

    2020-09-29 06:00:00
    2944
 
Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.