Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
RØDE VideoMicro

RØDE VideoMicro

V redakcii používame mikrofón RØDE VideoMic Pro Rycote. Je to asi najpoužívanejší smerový mikrofón z portfólia značky.

2018-07-03 06:00:00
0
1322
 
 
  • 4449
    21

    Fujifilm X-T100 vs X-T20

    Ako som sľúbil, tu máte rozširujúce doplnenie recenzie Fujifilm X-T100, v ktorom sa pokúsim podrobnejšie zodpovedať na otázky najmä skúsených užívateľov fotoaparátov Fujifilm.

    2018-06-27 06:00:00
    4449
  • 3437
    26

    Fujifilm X-T100

    Nemám veštecké schopnosti, ale tento model som do určitej miery predpovedal. Zapĺňa medzeru v portfóliu Fujifilm.

    2018-06-25 06:00:00
    3437
  • 4660
    7

    Panasonic Lumix DC-TZ200

    Kategória kompaktov vymiera, prežívajú len tie, ktorým fotomobily nedokážu konkurovať. Sú to odolné kompakty, ktoré znesú pád, mráz, dá sa s nimi potápať a potom kompakty s výrazne väčším snímačom (1” a väčší), ktoré poskytujú rádovo lepšiu kvalitu v zlých svetelných podmienkach.

    2018-06-11 06:00:00
    4660
  • 9576
    28

    Canon EOS M50

    Nebudem zapierať, že bezzrkadlovky Canon ma spočiatku neoslovili. Chápem, že Canon nechcel kanibalizovať úspešný rad zrkadloviek EOS. Časy sa však menia. Predaj zrkadloviek neustále klesá.

    2018-04-23 06:00:00
    9576
  • 9293
    4

    Panasonic Lumix DC-GX9

    O toto fotoaparáte sme si už niečo povedali.

    2018-04-10 06:00:00
    9293
  • 9158
    11

    Fujifilm X-A5

    Rad A je základom ponuky Fujifilmu. Neviem ako inde vo svete, ale u nás je absolútne prehliadaný, akoby existovali len model radov E, T a Pro.

    2018-04-03 06:00:00
    9158
  • 9231
    4

    Olympus PEN E-PL9 - ešte krajší

    Rad PEN, kedysi jediný v ponuke Olympusu, zaostáva v popularite za radom OM-D. Môj obľúbený, priam milovaný, PEN-F dopláca na vyššiu cenu a menej univerzálnu ergonómiu. Základný model PEN E-PL8 a jeho predchodcovia nemajú hľadáčik a tiež sú zatienení úspešnými OM-D-čkami.

    2018-03-20 06:00:00
    9231
  • 10619
    15

    Fujifilm X-H1 “Perseus”

    Perseus je postava z gréckej mytológie, väčšina z nás ho pozná z filmu Súboj Titanov. Jeho meno si pre svoj najnovší projekt vypožičali vo Fujifilme.  Konštruktéri X-H1 si meno mýtického hrdinu asi nevybrali náhodne. Dúfajú, že ako Perseus zoťal hlavu medúze Gorgóne, bude X-H1 zotínať hlavy konkurenčným modelom.

    2018-02-26 06:00:00
    10619
  • 13203
    14

    Panasonic Lumix DC-G9

    Modelový rad G je základom ponuky Panasonicu. Popularitou však zaostával za video špecialistami radu GH a aj modelmi od Olympusu.

    2018-01-02 06:00:00
    13203
  • 12858
    0

    Nikon D850 - video

    Dopĺňame recenziu špičkového Nikonu D850 o video časť. Tú som nestihol, prvá zápožička bola krátka, ledva som otestoval ako novinka fotí. Nikon D850 je asi najlepšou zrkadlovkou na trhu, momentálne mu ťažko niečo konkuruje v obrazovej kvalite ale i funkčnej výbave.

    2017-11-14 06:00:00
    12858
  • 15517
    8

    Fujifilm X-E3 - generačné vylepšenie

    Rad X-E je mojím obľúbeným a z portfólia Fujifilmu najsympatickejší. Spája retro dizajn filmových hľadáčikových fotoaparátov s digitálnou technológiou do funkčného a elegantného celku. Osobne mi je bližší ako X-Pro1/X-Pro2, ktorých priehľadový hľadáčik neviem doceniť.

    2017-11-07 06:00:00
    15517
  • 20111
    70

    Nikon D850 - univerzál s vysokým rozlíšením

    Nikon D500 bol obrovským prekvapením, posunul APS-C zrkadlovky ešte o triedu vyššie. Nikon vlastne nemal tak skvele vybavený fotoaparát s plnoformátovým snímačom, až doteraz. Nikon D850 je plnoformátovou obdobou D500. Nadopovaný fullframe s vysokým rozlíšením.

    2017-10-30 06:00:00
    20111
 
Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.