Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Saal Digital - Fotokniha

Saal Digital - Fotokniha

Viem, že niektorí z vás produkty firmy Saal Digital už odskúšali. Oslovila vás reklamná kampaň na Facebooku.

2018-10-15 06:00:00
2
1612
 
 
  • 3855
    17

    Fujifilm XF10

    Fujifilm X70 som si obľúbil a bolo mi ľúto, že sa na trhu neohrial dlhšie. Zdalo sa, že Fujifilm úplne vypustí malý kompakt s APS-C snímačom zo svojej ponuky. Ubehlo veľa mesiacov a náhrada predsa len prišla. Pri jej predstavení boli názory na ňu rozporuplné. Pozrieme sa na to, prečo.

    2018-09-18 06:00:00
    3855
  • 9369
    21

    Fujifilm X-T100 vs X-T20

    Ako som sľúbil, tu máte rozširujúce doplnenie recenzie Fujifilm X-T100, v ktorom sa pokúsim podrobnejšie zodpovedať na otázky najmä skúsených užívateľov fotoaparátov Fujifilm.

    2018-06-27 06:00:00
    9369
  • 8425
    27

    Fujifilm X-T100

    Nemám veštecké schopnosti, ale tento model som do určitej miery predpovedal. Zapĺňa medzeru v portfóliu Fujifilm.

    2018-06-25 06:00:00
    8425
  • 9261
    11

    Panasonic Lumix DC-TZ200

    Kategória kompaktov vymiera, prežívajú len tie, ktorým fotomobily nedokážu konkurovať. Sú to odolné kompakty, ktoré znesú pád, mráz, dá sa s nimi potápať a potom kompakty s výrazne väčším snímačom (1” a väčší), ktoré poskytujú rádovo lepšiu kvalitu v zlých svetelných podmienkach.

    2018-06-11 06:00:00
    9261
  • 14246
    30

    Canon EOS M50

    Nebudem zapierať, že bezzrkadlovky Canon ma spočiatku neoslovili. Chápem, že Canon nechcel kanibalizovať úspešný rad zrkadloviek EOS. Časy sa však menia. Predaj zrkadloviek neustále klesá.

    2018-04-23 06:00:00
    14246
  • 13646
    4

    Panasonic Lumix DC-GX9

    O toto fotoaparáte sme si už niečo povedali.

    2018-04-10 06:00:00
    13646
  • 12651
    11

    Fujifilm X-A5

    Rad A je základom ponuky Fujifilmu. Neviem ako inde vo svete, ale u nás je absolútne prehliadaný, akoby existovali len model radov E, T a Pro.

    2018-04-03 06:00:00
    12651
  • 12982
    4

    Olympus PEN E-PL9 - ešte krajší

    Rad PEN, kedysi jediný v ponuke Olympusu, zaostáva v popularite za radom OM-D. Môj obľúbený, priam milovaný, PEN-F dopláca na vyššiu cenu a menej univerzálnu ergonómiu. Základný model PEN E-PL8 a jeho predchodcovia nemajú hľadáčik a tiež sú zatienení úspešnými OM-D-čkami.

    2018-03-20 06:00:00
    12982
  • 14206
    15

    Fujifilm X-H1 “Perseus”

    Perseus je postava z gréckej mytológie, väčšina z nás ho pozná z filmu Súboj Titanov. Jeho meno si pre svoj najnovší projekt vypožičali vo Fujifilme.  Konštruktéri X-H1 si meno mýtického hrdinu asi nevybrali náhodne. Dúfajú, že ako Perseus zoťal hlavu medúze Gorgóne, bude X-H1 zotínať hlavy konkurenčným modelom.

    2018-02-26 06:00:00
    14206
  • 17078
    14

    Panasonic Lumix DC-G9

    Modelový rad G je základom ponuky Panasonicu. Popularitou však zaostával za video špecialistami radu GH a aj modelmi od Olympusu.

    2018-01-02 06:00:00
    17078
  • 14724
    0

    Nikon D850 - video

    Dopĺňame recenziu špičkového Nikonu D850 o video časť. Tú som nestihol, prvá zápožička bola krátka, ledva som otestoval ako novinka fotí. Nikon D850 je asi najlepšou zrkadlovkou na trhu, momentálne mu ťažko niečo konkuruje v obrazovej kvalite ale i funkčnej výbave.

    2017-11-14 06:00:00
    14724
  • 17622
    8

    Fujifilm X-E3 - generačné vylepšenie

    Rad X-E je mojím obľúbeným a z portfólia Fujifilmu najsympatickejší. Spája retro dizajn filmových hľadáčikových fotoaparátov s digitálnou technológiou do funkčného a elegantného celku. Osobne mi je bližší ako X-Pro1/X-Pro2, ktorých priehľadový hľadáčik neviem doceniť.

    2017-11-07 06:00:00
    17622
 
Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.