Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Fujifilm instax SHARE SP-3 SQ

Fujifilm instax SHARE SP-3 SQ

Najnovšia tlačiarnička od Fujifilm je súčasťou ponuky zariadení pre okamžitú fotografiu. Tu si spájame hlavne s fotoaparátmi s ktorých po stlačení spúšte okamžite “lezú papierové fotografie”. Tlačiareň je alternatívou k fotoaparátom, pričom jej využitie je univerzálnejšie a širšie.

2017-12-13 06:00:00
0
770
 
 
  • 3332
    0

    Nikon D850 - video

    Dopĺňame recenziu špičkového Nikonu D850 o video časť. Tú som nestihol, prvá zápožička bola krátka, ledva som otestoval ako novinka fotí. Nikon D850 je asi najlepšou zrkadlovkou na trhu, momentálne mu ťažko niečo konkuruje v obrazovej kvalite ale i funkčnej výbave.

    2017-11-14 06:00:00
    3332
  • 4366
    8

    Fujifilm X-E3 - generačné vylepšenie

    Rad X-E je mojím obľúbeným a z portfólia Fujifilmu najsympatickejší. Spája retro dizajn filmových hľadáčikových fotoaparátov s digitálnou technológiou do funkčného a elegantného celku. Osobne mi je bližší ako X-Pro1/X-Pro2, ktorých priehľadový hľadáčik neviem doceniť.

    2017-11-07 06:00:00
    4366
  • 7879
    67

    Nikon D850 - univerzál s vysokým rozlíšením

    Nikon D500 bol obrovským prekvapením, posunul APS-C zrkadlovky ešte o triedu vyššie. Nikon vlastne nemal tak skvele vybavený fotoaparát s plnoformátovým snímačom, až doteraz. Nikon D850 je plnoformátovou obdobou D500. Nadopovaný fullframe s vysokým rozlíšením.

    2017-10-30 06:00:00
    7879
  • 5428
    14

    Olympus OM-D E-M10 Mark III

    Nová desina vykročila smerom k začínajúcim fotografom, hlavným vylepšením je 4K video.

    2017-10-24 06:00:00
    5428
  • 10498
    48

    Fujifilm X-T20 + XF 18-55

    V čase testovania X-T20 som mal k dispozícii lacnejší objektív XC 16-50. Podával výborné výsledky a k fotoaparátu sa vyslovene hodí.

    2017-08-01 06:00:00
    10498
  • 10884
    12

    Nikon D7500 - akčnejší ako jeho predchodcovia

    Lepší ako som čakal. Pozerajúc na portfólio Nikonu komplexne, dostáva koncept D7500 väčší zmysel.

    2017-07-24 06:00:00
    10884
  • 11603
    86

    Canon EOS M5

    Šikovný fotoaparát s kvalitným obrazovým výstupom.

    2017-06-23 06:00:00
    11603
  • 10402
    8

    Fujifilm X100F - patrí na ulicu

    4. generácia úspešného kompaktu prináša niekoľko významných vylepšení. K plnej spokojnosti však stále niečo málo chýba. V tejto recenzii sa zameriam najmä na vylepšenia a to ako sa mi s fotoaparátom pracovalo.

    2017-06-12 06:00:00
    10402
  • 11257
    8

    Fujifilm GFX 50s

    Stredoformátový CSC fotoaparát, ktorý nielen dobre fotí, ale sa s ním aj dobre pracuje. Rozširuje využitie stredného formátu do žánrov, u ktorých by ste predtým dali prednosť zrkadlovke.

    2017-05-15 06:00:00
    11257
  • 11175
    4

    Olympus OM-D E-M1 Mark II - Multishot

    Dlžil som vám zrecenzovanie funkcie Multishot. Mohlo za to aj Adobe, ktorému trvalo niekoľko mesiacov, kým pridal so Photoshopu a Lightroomu plnú podporu pre nový Olympus OM-D E-M1 Mark II.

    2017-04-26 06:00:00
    11175
  • 11762
    4

    Hasselblad X1D

    Hasselblad X1D je štúdiový fotoaparát s absolútne profesionálnym výstupom, ktorý si môžete zobrať von a zaťaží vás menej ako profesionálna FF zrkadlovka.

    2017-04-18 06:00:00
    11762
  • 15395
    23

    Fujifilm X-T20

    Najnovší snímač a procesor, vylepšený AF, dotykový displej a ako bonus 4K video a profily Acros a Classic Chrome. Dosť na to, aby po ňom zatúžil nejeden majiteľ X-T10.

    2017-03-28 06:00:00
    15395
 
Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.