Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
RØDE VideoMic Pro Rycote

RØDE VideoMic Pro Rycote

Kto to s videom myslí aspoň trochu vážne, nebude sa zaoberať len obrazovou, ale aj zvukovou zložkou. Každý fotoaparát natáčajúci video má vstavaný mikrofón, väčšinou stereofónny. Kvalitou zvuku však neoslní. Obmedzená je schopnosť zachytiť široký frekvenčný rozsah.

2017-11-20 06:00:00
5
910
 
 
  • 2040
    0

    Nikon D850 - video

    Dopĺňame recenziu špičkového Nikonu D850 o video časť. Tú som nestihol, prvá zápožička bola krátka, ledva som otestoval ako novinka fotí. Nikon D850 je asi najlepšou zrkadlovkou na trhu, momentálne mu ťažko niečo konkuruje v obrazovej kvalite ale i funkčnej výbave.

    2017-11-14 06:00:00
    2040
  • 3056
    8

    Fujifilm X-E3 - generačné vylepšenie

    Rad X-E je mojím obľúbeným a z portfólia Fujifilmu najsympatickejší. Spája retro dizajn filmových hľadáčikových fotoaparátov s digitálnou technológiou do funkčného a elegantného celku. Osobne mi je bližší ako X-Pro1/X-Pro2, ktorých priehľadový hľadáčik neviem doceniť.

    2017-11-07 06:00:00
    3056
  • 6309
    67

    Nikon D850 - univerzál s vysokým rozlíšením

    Nikon D500 bol obrovským prekvapením, posunul APS-C zrkadlovky ešte o triedu vyššie. Nikon vlastne nemal tak skvele vybavený fotoaparát s plnoformátovým snímačom, až doteraz. Nikon D850 je plnoformátovou obdobou D500. Nadopovaný fullframe s vysokým rozlíšením.

    2017-10-30 06:00:00
    6309
  • 4025
    14

    Olympus OM-D E-M10 Mark III

    Nová desina vykročila smerom k začínajúcim fotografom, hlavným vylepšením je 4K video.

    2017-10-24 06:00:00
    4025
  • 9485
    48

    Fujifilm X-T20 + XF 18-55

    V čase testovania X-T20 som mal k dispozícii lacnejší objektív XC 16-50. Podával výborné výsledky a k fotoaparátu sa vyslovene hodí.

    2017-08-01 06:00:00
    9485
  • 9882
    12

    Nikon D7500 - akčnejší ako jeho predchodcovia

    Lepší ako som čakal. Pozerajúc na portfólio Nikonu komplexne, dostáva koncept D7500 väčší zmysel.

    2017-07-24 06:00:00
    9882
  • 10583
    85

    Canon EOS M5

    Šikovný fotoaparát s kvalitným obrazovým výstupom.

    2017-06-23 06:00:00
    10583
  • 9388
    8

    Fujifilm X100F - patrí na ulicu

    4. generácia úspešného kompaktu prináša niekoľko významných vylepšení. K plnej spokojnosti však stále niečo málo chýba. V tejto recenzii sa zameriam najmä na vylepšenia a to ako sa mi s fotoaparátom pracovalo.

    2017-06-12 06:00:00
    9388
  • 10348
    8

    Fujifilm GFX 50s

    Stredoformátový CSC fotoaparát, ktorý nielen dobre fotí, ale sa s ním aj dobre pracuje. Rozširuje využitie stredného formátu do žánrov, u ktorých by ste predtým dali prednosť zrkadlovke.

    2017-05-15 06:00:00
    10348
  • 10280
    4

    Olympus OM-D E-M1 Mark II - Multishot

    Dlžil som vám zrecenzovanie funkcie Multishot. Mohlo za to aj Adobe, ktorému trvalo niekoľko mesiacov, kým pridal so Photoshopu a Lightroomu plnú podporu pre nový Olympus OM-D E-M1 Mark II.

    2017-04-26 06:00:00
    10280
  • 10824
    4

    Hasselblad X1D

    Hasselblad X1D je štúdiový fotoaparát s absolútne profesionálnym výstupom, ktorý si môžete zobrať von a zaťaží vás menej ako profesionálna FF zrkadlovka.

    2017-04-18 06:00:00
    10824
  • 14230
    23

    Fujifilm X-T20

    Najnovší snímač a procesor, vylepšený AF, dotykový displej a ako bonus 4K video a profily Acros a Classic Chrome. Dosť na to, aby po ňom zatúžil nejeden majiteľ X-T10.

    2017-03-28 06:00:00
    14230
 
Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.