Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Manfrotto NX kolekcia

Manfrotto NX kolekcia

Olympus sa minulý rok stal autorizovaným dovozcom brašien Manfrotto. Väčšinu kolekcií sme si už predstavili. Dnes si predstavíme kolekciu NX, ktorá sa od nich odlišuje.

2021-01-11 06:00:00
9
1079
 
 
  • 3682
    1

    Canon EF-S 10-18/4,5-5,6 IS STM

    Keď som začal fotografovať s digitálnou zrkadlovkou, zohnať cenovo dostupný širokouhlý objektív bolo nemožné. Dieru na trhu neskôr zaplátali Tokiny. Canonu a Nikonu trvalo pomerne dlho, kým začali vyrábať lacné superširokouhlé objektívy. Jeden som si mohol vyskúšať. Bude to veľký kompromis, alebo príjemné prekvapenie.

    2020-07-06 06:00:00
    3682
  • 4923
    23

    Canon EOS-1D X Mark III

    Canon EOS-1D X Mark III je novou vlajkovou loďou Canonu v kategórii digitálnych zrkadloviek.

    2020-06-22 06:00:00
    4923
  • 5932
    27

    Fujifilm X-T4 - vydarený upgrade

    Fujifilm X-T4 som krátko otestoval ako predprodukčnú vzorku. Tie mávajú svoje muchy i keď tá, ktorú som testoval, bola blízka produkčnému kusu. Ten mám teraz k dispozícii a môžeme sa pozrieť na to, aký je a čo dokáže prístroj, ktorý už ide do rúk zákazníkom.

    2020-06-15 06:00:00
    5932
  • 5484
    9

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (2.)

    V prvej časti recenzie sme si prebrali najmä rozdiely oproti predchádzajúcemu modelu Mark II a čo nového Mark III prináša. Je toho veľa. Najvýznamnejšie vychytávky si predstavíme v tomto pokračovaní.

    2020-05-13 06:00:00
    5484
  • 5054
    12

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (1.)

    Recenzia tohto fotoaparátu bude zameraná čisto na rozdiely oproti predchodcovi. V praxi vyskúšam väčšinu vychytávok a vylepšených funkcií. Kvôli rozsahu som recenziu rozdelil do dvoch častí. V prvej sa venujem technickým záležitostiam a v druhej praktickému fotografovaniu a natáčaniu videa.

    2020-05-11 06:00:00
    5054
  • 6447
    7

    Fujifilm X100V už naostro

    Fujifilm X100V zásadne vylepšuje to, čo priniesli jeho predchodcovia. Je toho veľa a zrazu dáva zmysel upgrade aj od posledného vydareného modelu X100F.

    2020-05-05 06:00:00
    6447
  • 5971
    73

    Olympus M.Zuiko 12-45/4 PRO

    Vo výbave mám M.Zuiko 12-40/2,8 PRO i M.Zuiko 12-100/4 IS PRO. Prvý je skvelý malý základný zoom s dobrou svetelnosťou F2,8. Druhý je najuniverzálnejším cestovateľským objektívom, aký poznám.

    2020-04-27 06:00:00
    5971
  • 4773
    10

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs PEN-F

    Nový Olympus OM-D E-M5 Mark III je v podobnej cenovej kategórii, ako niekoľko rokov starý PEN-F, ktorý čoskoro zmizne z pultov predajní. Do ktorého investovať?

    2020-04-15 06:00:00
    4773
  • 6342
    3

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs OM-D E-M1 Mark III

    Koronavírus mnohých, vrátane mňa, donútil k home officu. V prípade môjho povolania je to takmer bezproblémové, písať môžem rovnako doma, ako v redakcii.

    2020-03-25 06:00:00
    6342
  • 9193
    38

    Fujifilm X-T4 - prvé dojmy

    Opäť sa podarilo vyskúšať novinku ešte pred oficiálnou premiérou. Teraz som na ňu mal len krátke dve poobedia, takže o nejakom testovaní nemožno byť ani reči. Fotoaparát bol predprodukčný kus. Bohužiaľ som nemal žiadne informácie o špecifikácii. Fotoaparát som otestoval s objektívmi XF 16-55/2,8 a XF 50-140/2,8 OIS.

    2020-02-26 06:00:00
    9193
  • 9115
    12

    Nikon D780 - najlepší vo svojej triede

    Nikon D750, napriek niekoľkým problémom, sa stal veľmi obľúbeným fotoaparátom. Používa sa aj profesionálne, hoci profesionálnym nie je.

    2020-02-19 06:00:00
    9115
  • 8815
    19

    Fujifilm X100V - prvé dojmy

    Pár dní pred oficiálnym odhalením som si mohol vyskúšať nový profesionálny kompakt Fujifilm X100V. Tu sú moje prvé dojmy.

    2020-02-05 06:00:00
    8815
 
Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.