Dvojičky

Body: 12.33    Videnia: 1263    Páči sa: 0

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.

Komentáre a hodnotenia

Zoradiť od najstarších
SteveS
ocenenie redakciou 2010-04-21 20:57:00
príspevok od: Ivo003
Ale keby si videl fotku 100 x 75 cm aka je ostra, by si inac pisal ;o)


Ivo ja som mal aj na tvoju minulu odpoved chcut reagovat lebo bola kus a poriadny kus od veci, ale nema to vyznam. Ja o voze a ty o koze a ja tu ochotne a dobrovolne a zdarma venujem sukromny cas tvojej fotke ako kamaratovi, reku poradim, tak ty si myslis ze to bude preto ze ta chcem zhodit, zosmniesnit tvoju dokonalu foto za 3x7? Alebo preco?

dal si sem fotku, toto je webserver kde sa na fotky pise kritika, ty si nechal zaciarknute policko ze ano, ziadas kritiku... ja ti napisem uplne banalnu vec, poradim zakladnu radu o veci, co je tu znama spravidla uz aj zaciatocnikom... a ty si mi na susedenu foto odpisal ze ak je po zmenseni nedoostrena, uz s tym nevies nic roboit a mam si utriet monitor... precitaj si najprv ako sa pripravuju fotky na web, od spickovych odbornikov lebo mna nepovazujes za kompetentneho, ty si profik a ja amater :-)

Ale tu sme na webe a fotky treba sem pripravovat uplne inac ako na papier a na stenu, ale to by si ako profik mal vediet ... a fotku na panoramu 1m x 3m ja osobne som uz priporavoval a presli par hlavnmych miest okolitych statov :-) Ale sem fotky pripravujem uplne inac, ak by som to neurobil, mam nula komentov pod fotkami, co nastastie ale nemam :-) Skus si vo fotoskole pozriet a vyhladat slovo doostrovanie po zmenšení fotografií na web, nechce sa mi hladat link ... je to na viac stran a velmi odboren fundovane a potom mozeme o veci dalej pokracovat... lebo podla tych rad este stale nedoostris kvalitne... kvalite to chce erste zloziotejsie doostrovat a je to dost komplikovana zalezitost a ma svoje uskalia, neda sa aplikovat pausalne na kazdu foto a chce to prax... bez doostrovania sem davat fotky to je tak ako bez ohna piect maso a ponuknut ho na jedenie...

Nerad to takto pisem ale inac neviem, lebo ak mi napises ze by som ak by som videl foto velku, co tym chces povedat? Ved tu nedje ani o panoramu ktoru je ovela trazsie zmensit s doostrit na web ... dal si hodnotit fotku tu na web a nehodnotime fotku na papieri na vystave... tu nikoho nezaujima aku ma fotku doma, kritizuju mi fotky co su tu. A spinavy monitor nemam, ale utriem si ho ak sa mi zaspini :-)

Teda zaver ... nepisal by som inac ... tato fotka je neostra a popros niekoho kto je tu podla teba na ephoto autorita a dobry foptopgraf ... nech ti ju ohodnoti a napise koment ... mozeme sa dalej bavit bez problemu :-))

Ale v prvpom rade si tuto tvoju fotku rozklikni a az tak sa na nu pozri, lebo fotka co je tu nad komentami uz je systemom ephoto zmensena a automaticky doostrená ... a posudzuje sa fotka po rozkliku, co si sem vlozil ty, v povodnom stave... a po zmenšení so doostrene safrany Ivo tuto (rozklikni) :

https://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=54921&autor_id=4395

A este linky kde som prerobil par fotografii na ukazku tunajsim uzivatzelom, mozno pochopis o com diskuitujeme, aj prach z monitora mi uz opadne :-) ak by som mal cas, prerobil by som aj tuto tvoju, ale cas nemam, sorry.

https://steves.sk/ephoto/P1077252ephoto%20Kvet%20po%20oprave.jpg

https://www.steves.sk/ephoto/pp_matto_corp_kvet_po_uprav.jpg
 
Ivo003
2010-04-19 17:02:25
Ale keby si videl fotku 100 x 75 cm aka je ostra, by si inac pisal ;o)
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-04-19 14:38:21
Farby fajn, kvietky pekné.

Nedoostrené po zmenšení na web.
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 6 | Priemer: 6.00
 
falatka
2010-04-05 15:11:06
pekny ´gyc´:)
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.33
 
 
Fotoaparát: Canon EOS 50D
Objektív: Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
Pridané: 2010-04-05 10:01:52
Na kritiku: 2010-04-05 10:01:52
Miesto:Slovenský raj
Témy: makro a detail, príroda
Albumy: Príroda
Gýč, aký len príroda dokaže.