Clona: | 2.8 |
---|---|
Expozícia: | 1/1,000.00 sec |
ISO: | 100 |
Fotoaparát: | Nikon D90 |
Objektív: | Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO Macro HSM |
Ohnisko: | 135 mm |
Pridané: | 2011-09-20 13:11:02 | Na kritiku: | 2011-09-20 13:11:51 | Miesto: | Cerveny klastor | Témy: | príroda, zátišie, zvieratá / wildlife |
---|---|
Kacku umyjeme, osusime. Vmasirujeme do nej sol a rascu. Vlozime do pekaca, zatvorime, dame do chladnicky. O 16-24 hodin vyberieme, malicko popichame a dame piect na 140-150 stupnov na 4 hodiny. Bez oleja, tuku, podlievania alebo vobec otvarania rury pocas pecenia. O 4 hodiny zlejeme mast do hrnceka a dame este na par minut otvorenu piect na vyssom stupni. Pocas tych styroch hodin sa venujeme robeniu cervenej kapusty, domacich knedlikov a robeniu fotiek. K veceri sa vyborne hodi frajerka a suche cervene vino.
Dobru chut...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
Komentáre a hodnotenia
Zoradiť od najstarších