Obraz myšlienkového procesu ucho

Body: 0.00    Videnia: 987    Páči sa: 0

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.
K tejto fotografii nie sú dostupné žiadné komentáre. Pridaj komentár ako prvý.

Komentáre a hodnotenia


sunajn
2008-09-04 14:46:14
Ja osobne nemám vzťah k takémuto typu tém, či už fotiek, alebo obrazov. Vidno, že sa snažíš niečo vytvoriť, ale ako keby si sám dopredu nevedel čo chceš, ale len skúšaš, čo z toho vzíde. Ono je ťažké svoriť dielko už vo svojich predstavách a potom sa už len držať predlohy v hlave. Keby som to napríklad dokázal ja, tak by som to tu chŕlil každý deň. Toť iba môj subjektívny názor na vec. :-)
 
werdza
2008-09-04 01:10:51
dobre si napisal, ze je to obraz a nie fotka, lebo abstraktna fotografia je o tom, ze hladat abstrakty fotakom a softit uz len malicko. takze je to abstraktny obraz, aj, ked mne sa nepaci. zase len take hranie sa v rograme a vytvorenie niecoho, co ludi sokne, ale nie v tom slovazmysle, ze WAW, ale skor, Toto co ma byt?
Inak sorry, ze ti tu vypisujem, ale podla mna kazdy clovek by bol rad, keby sa pod jeho fotku, teda tu skor "obraz" vyjadril niekto aj tym, ako nanho to dielko posobi a nie len bodmi. takze by som bola rada, keby aj ini ludia ti sem napisali, to, ako na nich toto posobi a co si o tom myslia. :) kedze zatial 54 zobrazeni a len koment odomna
 
 
Fotoaparát: Canon EOS 350D
Pridané: 2008-09-02 19:30:10
Na kritiku: 2008-09-02 19:30:10
Miesto:nepodstatné
Témy: abstraktné, príroda
Pokus priblížiť sa výtvarnému obrazu, ktory je blizky objektovej abstrakcii. Rozhodujúcu úlohu, taký bol zámer, by mali zohrávať farby schopné vyvolávať pocity presahujuce len "páči - nepáči". Obraz je súčasťou série obdobných pokusov. Používanie slova "obraz" (nie fotografia) je zámerné.

K názvu: Obraz myšlienkového procesu uchopenia témy (systém neumožnil vypísať celý názov).