dva krat ukradnuta dusa

Body: 6.00    Videnia: 901    Páči sa: 0

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.

Komentáre a hodnotenia

Zoradiť od najstarších
Koma
ocenenie redakciou 2010-01-17 17:20:23
Vieš čo, predsa som sa vrátil, mi to nedalo - Len neviem či na nás niekto nezačne ,, kričať “ že tu spamujeme pod fotkou a nevybavíme si to cez SS :) A šak čo, je To Tvoja fotka, tak to nemôže nikomu vadiť. Musel som sa vrátiť k tomu Tvojmu komentu pod lienkou,( sorry , že sa k tomu vraciam) lebo: stále som nemohol pochopiť to Tvoje spojenie :,, kto skôr príde viac berie tu očividne funguje- nasralo že :-D vypálil vám rybník obom “ To že to má súvis s Romaniom som pochopil-to je jasné, on pridal foto o 9.00 a Zolec 0.30...takže mal náskok polnočných bodovaní , ale ako to malo súvisieť so mnou( tiež väčšinou si fotku pridám o polnoci- vtedy mám na to čas a kľud )..to som nevedel pochopiť, som tu už niekoľko krát v rôznych komentoch spomenul...že čas pridania si vlastne pri fotkách nevšímam- ale ten systém je naozaj nerovný pre všetkých, stáva sa už viac krát – že výborná foto pridaná cez deň, aj večer..sa rýchlo vyšvihne do topky ale už na snímku dňa , hoci je lepšia od tej ktorá tam tróni od polnoci jednoducho nemá čas ju do polnoci dostihnúť. Stále som ale nechápal, čo to má so mnou...Musel som si prečítať znova všetky komenty , aj ten môj prvý...ktorý vyznel vlastne tiež v tom duchu, že brojím proti polnočným fotkám :) Takto : ja som v ňom – priznávam nešťastne – asi to nebolo pochopené správne ako som to myslel -narážal na úplne inú vec, bolo to asi dva dni potom čo kamionisti zablokovali cesty a náš popredný predstaviteľ štátu , svojim vyhlásením pre verejnosť mi neskutočným, dosť vážnym spôsobom pripomenul časy minulé..spred1989. Stano Stratený o polnoci brojil proti spôsobu hodnotenia , ako je skutočnosť skreslovaná... tým popolnočným pridávaním a hodnotením, že ,, systém “ je nespravodlivý...a pod. V poriadku, nemal som politiku pchať asi ani ako narážkami pod fotky, pravdepodobne to zostalo nepochopené..Tak Ti sem ešte pridám ten koment a dám do zátvoriek, čo som vynechal v jednom konkrétom verejnom vyhlásení a možno sa tento náš zamotaný pletenec konečne ako tak rozmotá :) Chcel som len upozorniť na populistické žvásty, ..strašenie verejnosti...boj o udržanie vplyvu a moci v štáte, byť prvý a naj....metódy, silné vyhlásenia ktoré sa na to používajú a zneužívajú...a voľby za dverami...

Priznám sa Ti - Tuším to aj mne spôsobuje občas
duševnú traumu. Lebo ...tiež nechcem byť tendenčne a skreslene informovaný, klamaný... a strašený :

,, Nikdy nebol ohrozený demokratický systém ( Slovenskej republiky ) tak ako teraz. Nikdy “ ( R.F. )

Stano má asi pravdu. Buď sa zmení postava alebo metódy na čele systému :) alebo
systém- žiaľ komplet celý :(
p.s. Pridávať musíš +/- ... asi stačí raz za štyri roky ;) ( voľby do SNR )

ÁNO, asi to bolo pochopené- že brojím od samého začiatku dňa proti Zolecovej lienke, navyše keď bola pridaná o polnoci...+ môj druhý ,,kritický “ ? koment...vždy som hovoril , že počítač je neosobný a treba vážiť slová :) Sorry, zas je to nejaké dlhé :)) Tak neviem , ako to vidíš Ty z druhej strany , ja naozaj nemám záujem tu vyvolávať nejaké konflikty, spory a napätú atmosféru a hlavne tu nikomu nezávidím...chodím sa sem poučiť a potešiť z pohľadu na foto...
 
carodejnik
2010-01-17 11:56:51
pre pana tak toto je vykon :))
ak dovolis dam si najprv obed, trochu odfuknem a potom sa do toho pustim
 
Koma
ocenenie redakciou 2010-01-17 01:58:23
Prekvapko?...možno..ale hádam nie až tak veľké :) Samozrejme , že som sa sem išiel pozrieť- že kto je ten carodejnik, spravili by tak určite aj iní..je to úplne prirodzené. A keď som už tu tak : ma zaujala táto Tvoja fotka.Tak som sa tu zastavi, dúfam že nevadí. Že prečo ? Dám Ti potom na koniec dva linky, tak ...aby si mi veril. Ale nebudem Ťa nasilu presvedčovať :) Takže mne sa dosť páčia takéto...nápady?..neviem či sa to dá tak nazvať...ale sa mi páčia také priehľady z jedného foťáku do druhého a + obraz na displeji. Dá sa pri tom dobre navymýšľať. A druhý dôvod – ten chalan čo tam na nej je mi tak trochu pripomína ( okrem nosa, ten môže byť aj skreslený ) vlasmi, tetovaním, briadkou, oringlou v uchu mi tak aj celkom pripomína Roba Miklu – toho chalana z 1.série superstar čo spieval celkom fajn rockové piesne – mne bol dosť sympatický- tak preto aj ten záujem. Ešte by som mal hádam aj niečo k fotke napísať, tuším : Že ma zaujala už vieš a čo by som mohol ešte vylepšiť tak ,.. jemne tam ten konček palca vykúkajúci spoza hlavy mne osobne zavadzia pri pohľade na jeho prstové rohy, či parohy ? :) A posledná vec, tie bledé fľaky za ním. Obidva samozrejme odpútavajú pozornosť od ,, ústredného motívu “, ten pravý viac je dosť jasný a výrazný a ten ľavý mu navyše ,, vyrastá “ z rohov a hlavy, myslím-že by to bolo bez nich o moc o moc lepšie , skúsil by som ich vo fotošope dať preč. A Určite aj takú malú bledú bodku čo je od toho ľavého ,, stĺpa “ smerom vpravo v tej žltkavej ploche. Ale je to len môj názor - ber ho s rezervou – som kategória začiatočník-nefotograf :) Tu sú tie linky aby si vedel že nevymýšľam a ten nápad mi je blízky. Túto som fotil ja a foťák na fotke drží v rukách iný nick:

https://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=73825

A tu zas ,, iný nick “ fotí mňa , je to niečo podobné ako Tvoje len s motýľmi , ale prosím všimni si ten foťák čo mám v rukách, lebo budem potom pokračovať :) – ak Ťa ovšem neobťažujem:

https://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=73826&autor_id=5593

Už to využijem , keď som tu a vrátim sa k tej Zolecovej katarinke brnke, ak ti to nevadí. Ako som tam dobre pochopil Tvoje slová o snímke dňa, tak : skutočne si myslíš , že som až taký veľký snílek a lietam s hlavou v oblakoch – že takým šintítkom čo tam držím v rukách si myslím , že budem mať raz fotku dňa? Ten foťáčik , nechcem ho uraziť ale vlastne rozheganá hadrgačka má asi 12 rokov, má mihalnicu za sklom objektívu- ako sa tam dostala -nechápem , asi pri výrobe a každá fotka má minimálne 5 mŕtvych pixelov- ktoré sú ako zákon schválnosti vždy na tých najdôležitejších miestach- z času na čas si dám nejakú foto a mám dosť práce ju upraviť aby to nebolo vidno. Takže ja absolútne nemám záujem sa tu nejako súťažiť o fotku dňa- som snílek ale aj zároveň realista, stojím oboma nohami na zemi – a viem čo je možné a nemožné. Mal som asi 5x fotku v Tope, čo bolo pre mňa ako malý zázrak, pohybovala sa tam celý deň – raz hore raz dole – a nerobilo mi absolútne žiadny problém obodovať okomentovať( kladne ) všetky ostatné fotky čo tam boli tiež. A dokonca aj tie na okolo, za mnou... a aj tak , že fotka bola na 13. poslednom mieste s rovnakým počtom hodnotení ako 3-4 ďalšie pred ňou a obodoval som aj tie....to len na margo toho ak som Ťa tam dobre pochopil, túžby mať foto dňa.
Romanio: absolútne nemám šajn kto to je , zjavil sa tu ako blesk z jasného neba...s brilantnými zábermi živočíchov a fotiek dňa mal už neúrekom. Podľa toho čo má nafotené za druhy( hlavne vtáky ) ,koľko času s tým musel stráviť – predpokladám , že je niekde z južného Slovenka. Áno – jeho tvorba mi je sympatická, v živočíchoch sa dosť vyznám – každý sme tu nejako žánrovo vyhranený( No pozri aj iné moje komenty- pri akých témach sú ) Vlastne pokiaľ mám čas , rád mu okomentujem každú fotku čo pridá a on sa mi zriedka – z času na čas poďakuje- verejne – vo vlákne pod foto, ale všeobecne vo svojom vlákne pod svojou fotkou sa moc nevyjadruje, sem tam odpovie na nejakú otázku. On u mňa v galérke bol myslím 1x – pri letiacom lišajovi a ja som si to cenil a aj si vážim to jeho pristavenie sa. Takže nemáme žiaden zákulisný portálový vzťah, nepoznáme sa. Vlastne počkaj počkaj..si spomínam, raz som mu poslal SS- takú stručnú. Napíšem ? fajn: ,, Až dnes som sa úplnou náhodou dozvedel čomu sa vo fotografickej reči hovorí CVAK , sorry – že som to už viac krát pri tvojich fotkách nevedomky použil , aj keď to bolo v kladnom zmysle ale vo vašej fotoreči cvak je cvak, tak ešte raz: sorry :) “ To že som mu v ten deň dal dva komenty? Robievam to bežne u fotiek, ktoré sa mi páčia...je tu fotka kde som bol myslím aj 5x :)
Zverokruh: Myslím , že Zverokruh sa pekne uzavrel :) Prezrel som si aj ostatné Tvoje fotky a pri nasledujúcich dvoch si mal Zolecovu návštevu – dve hodiny potom , ako si pridal Ten svoj koment pod lienkou. A je to tu asi úplne normálne, Ty niekoho ohodnotíš okomentuješ – a dotyčný nie všetci – sa Ti snažia keď už nie obodovať , tak pridať koment – záleží , že kto aký, krátky, stručný ale aj obšírnejší, poučný. Ja však nekomentujem fotky preto, a ani na to nemyslím a nečakám že mi to niekto príde vrátiť na oplátku( keď tak spraví – samozrejme ma to poteší) možno to bude pre Teba nepochopiteľné ale vysvetlenie je úplne prosté a veľmi jednoduché, totiž: Baví ma TO. A rád si čítam komentáre iných – dosť sa z toho dá naučiť a inšpirovať. Tak to je asi tak všetko čo som chcel, a ver tomu- že som to písal tónom neironickým, nenajedovaným, nenasratým...ale priateľským. Samozrejme Tvoj názor čo si pod lienkou prezentoval Ti neberiem, kľudne si ho mysli ďalej..mňa To trápiť nebude, toto tu som Ti len napísal svoj názor zas ja . Je síce trochu dlhší , ale aspoň budeš mať pod fotkou možno najdlhší koment na portáli :)
Nechýbalo veľa , možno meter a so Zolecom sa poznáme, máme totiž spoločného dobrého známeho, a vzájomné zoznámenie nám žiaľ nevyšlo, takže keď mám byť úprimný aj ma trochu mrzí...že na základe jemného kritického komentu mi prisúdil môjho favorita . Keď máš čas, zídi dole po vlákne a keď pôjdeš hore zjaví sa Ti tá moja krava, ...a prečítaj si, skorej sa tu portálovo poznám so Zolecom ako s Romaniom :)

https://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=82718&autor_id=2980

P.S.Či chceš , či nie –tá čmuha tam na tej lienke je. Je jemná , je to detail ale fotka tým pre mňa ,, utrpela . “ - je príliš na centrálnom mieste fotky a ja som vyjadril len svoj pocit, nič viac. Čauko a nech sa Ti darí !
 
falatka
2010-01-07 17:13:46
a mna tie rohy:)
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 6 | Priemer: 6.00
 
carodejnik
2010-01-01 06:44:06
príspevok od: pekelnikivan
to tetovanie ma skôr zaujalo.
ako co ?
dam ti kontakt na studio ? prekryt tie hydranty na trapezoch ? :)
 
pekelnikivan
2009-12-31 21:12:23
to tetovanie ma skôr zaujalo.
 
 
Fotoaparát: Nikon D80
Pridané: 2009-12-31 01:31:53
Na kritiku: 2009-12-31 01:31:53
Miesto:
Témy: momentky