Bezradný otec

Body: 7.00    Videnia: 766    Páči sa: 1

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.

Komentáre a hodnotenia

Zoradiť od najstarších
cuvi
2010-01-15 09:34:11
príspevok od: darklord
skor cakajuci otec..bezradnost je vyjadrena inak :) daenis ti uz povedal svoje..vcelku s nim suhlasim..
dakujem za komentar. nazov fotku reprezentuje a trochu predsuva emociu, ktoru chce autor vyvolat. niekedy mozno lepsie nechat to na publikum resp. trochu viac otvorene. nabuduce sa zamyslim trochu viac :) jaaj dufam som neobtazovala az tak moc :)
 
darklord
2010-01-14 23:34:47
skor cakajuci otec..bezradnost je vyjadrena inak :) daenis ti uz povedal svoje..vcelku s nim suhlasim..
 
cuvi
2010-01-14 20:35:34
Ahoj,
obrovska vdaka za pripomienku a najma tvoj cas. V PP stale tapam, ale asi sa aj niekedy najdem. Ta TK ma vskutku potesila, mne sa to videlo nejake neostre najma. Nechcem sa obhajovat, len vysvetlim... ta bezradnost mala byt reprezentovana smerom pohladu dozadu a tym zlozenym dazdnikom. Ale toto je presne vec, ktoru musi vycitit kazdy sam. Ak sa to nepodari, niekde sa stala chyba a tentokrat iste na mojej strane :). Este raz dakujem a pozdravujem Martu :).
 
Jozef Krajčo
externý redaktor 2010-01-14 18:56:58
Mila Danielka :)
prave TK sa mi pozdava. Sice fotografiu by som privital vacsiu, ale podla toho co vidim to moze byt dobre aj na originali.

[+]
Velmi prijemna je hlbka, ktoru prijemne vedie linka murika(?) z laveho stredu fotografie az niekam do stratena za stromovym porastom.

DOF vhodne zvolena, aby zdoraznila hlavny objekt vo fotografii - otca s kocikom a dazdnikom v ruke.

Prevod z farebnej verzie sa mi velmi paci. Objekty neposobia plocho a vyblednuto ako by clovek ocakaval v takom difuznom svetle ked je obloha pod mrakom. Je to dostatocne kontrastne a oku lahodiace.

[-]
Bezradny otec? hm.. ako takyto nazov, tak chcem vidiet ten vyraz v tvary! Nie jeho chrbat v ktorom sa pocit bezradnosti neda citat.
Ty tam ten dej a pribeh vidis, pretoze si bola priamim akterom. Mne ten pribeh si musela nacrtnut, ale aj tak sa nemozem zbavit dojmu z bezdejovosti vo fotografii..
Hm.. alebo sa tam mozno rozohrava nejaky dej, no je nenapadny..

Pocit tuctovosti ma stale neopusta.. :(

Pekny vecer.. :)
 
 


Technika: Canon EOS 40D, Fujifilm X-Pro1,

Objektívy: Canon EF 100mm f/2.8 Macro, Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, Fujifilm XF 35mm F1.4 R,

Príslušenstvo: Canon Speedlight 430 EX II

Fotoaparát: Canon EOS 40D
Objektív: Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
Pridané: 2010-01-14 17:31:09
Na kritiku: 2010-01-14 17:31:09
Miesto:Bratislava, Lafranconi
Témy: čierno-biela fotografia, emócie, mesto
Albumy: Others
Obrazok vznikol na jednom jesennom kocikovani pri Dunaji. Tatinko si myslel, ze ked prsi, maminka nebude vytahovat svpoj drahy fotak a tempo chodze bude zodpovedat jeho predstavam. Nakoniec vsak zvitazila partnerska tolerancia. Kolko cakania si niekedy vasi partneri na prechadzakch uziju? Dakujem im za vas a vam za cenne rady. TK asi nic moc, ale rada sa tu necham verejne zvozit za cokolvek :). Pekny podvecer.