veronika

Body: 244.67    Videnia: 3966    Páči sa: 1

Pre vloženie príspevku alebo hodnotenie musíte byť prihlásený.

Komentáre a hodnotenia

Zoradiť od najstarších
Pospo
2010-02-16 12:25:49
na mna trochu vyzehlene, ale inac supreme (ako vzdy)
 
garenth
2010-02-10 00:14:44
Neviem o com sa tu ludia hadate stale, mne toto nepripada ako pokec ale skor by sme mali hodnotit fotografiu resp dane dielo autora. Ja sice nemam vystudovane ziadne umelecke skoly, ale vidim pred sebou velmi pekne spracovane a vytvorene dielo ktore dalo urcite dost dlho prace pokial to bolo spravene. Sice mi to trochu pripomina reklamu na persil alebo nieco podobne ale to neni nic zle a nemeni moj nazor na to ze tato praca je velmi pekna a klobuk dole...nie kazdy dokaze spravit nieco taketo, avsak vsetci dokazu ´pindat´ (pardon za vyraz, nikoho nekonkretizujem).
 
marjan
2010-01-31 21:24:25
Teda, na gulaske som parkrat bol a taketo to tam nikdy nebolo :). Velmi pekne.
 
photkan
2010-01-31 13:05:02
príspevok od: Marcel Rebro
Prepac, precital som si zopar Tvojich prispevkov a preto navrhujem nevyliezat zo stoky ... nic osobneho

P.S. : a navrhujem zabudnut na vsetko co si zabudol, lebo aj to co si zabudol ma daleko k realite ... to k tomu ´primitivnemu systemu´
Pán steves, skús ste si prečítať znova moje komentáre bez krvi v očiach, sú v nich aj hlbšie myšlienky a slová medzi riadkami (skúste aj 10x:). Zistíte, že som vo svojich komentároch a názoroch nič nezmenil. Ja propagujem už niekoľko rokov stále to isté a nielen tu. Len sa občas prispôsobujem a vyjadrujem sa polopatystycky a inokedy v hl):lbokých myšlienkach. Riadim sa podľa zákona: každá akcia (ak sa mi chce:) vyvolá reakciu alebo ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva a v komunikácii používam často frázy. Veď ak sa niekto zmôže len na chytanie za slovíčka a hľadanie chybičiek a prihlúple urážky (ako tento (akcia-reakcia) chujTrtko), čo môže čakať? Diskusiu?
A robte si závery, čo ako na koniec dopadlo, len za seba a nevydávajte ich za názory väčšiny. Negatívne reakcie máte len vy a tý čo sa k vám v zápätí zo servilnosti pridajú alebo zagágajú keď sú trafený.
A máte chybný pocit, že keď som staršia generácia, že som automatický technologický zaostalý.
Moje vedomosti pochádzajú z praxe a z celoživotnej štúdie serióznych materiálov, nie sú pozbierané na rôznych pochybných internetových fórach, plných množstva samozvaných pseudo odborníkov. Ja poznám a mám overenú svoju úroveň a kvalitu vedomostí a preto sa nebojím o ne podeliť.
Ja som rástol s vývojom PC, viem programovať niekoľkých jazykoch aj takých, ktoré sa už nepoužívajú (preto často zneužívajú). A preto moje vedomosti PC sú komplexné a na vyššej úrovni ako je úroveň hackera, netvrdím že ním som, ale kto vie čo mu všetko sedí v počítači?

Ďalej: veľa ľudí dokáže seriózne počúvať a kvalitne z hodnotiť hudbu aj bez toho aby museli mať v portfóliu 5 symfóniu. (Ani vy nie ste celkom mimo hry)
A ako som už spomínal – dominantným prvkom mojej tvorby je výtvarná (ručná) grafika.

Z kopíroval som znova kom. k tej vašej „slávnej“ fotke:
Nejako nenachádzam v hlave predstavu o tom čo si autor predstavuje, že dokázal týmto linkom.
https://www.steves.sk/ephoto/DSC05844%20a7_w_orig_volovec.jpg
Nemá to žiadnu dôkazovú hodnotu, ba práve naopak.
Je to totiž ešte v menšom v rozlíšení ako originál. A tým sú potlačené stopy, ktoré som vysledoval a pomenoval predtým. (ps: niečo zostalo- len treba pozrieť zmenšené:) Hlavne biely obrys okolo postavy= stopa po maskovaní alebo selekcii.
Treba tu dať originálnu veľkosť!!! Tam sa ťažšie niečo zamaskuje, ale tiež sa to dá:(

+pripájam: ako je možne, že postava vpravo má tiene neprekreslené, hoci je už fotená skoro zboku a tá oproti slnku je prekleslená? Malo by to byť opačne (fyzikálne zákony)!
 
Marcel Rebro
2010-01-26 20:35:25
Prepac, precital som si zopar Tvojich prispevkov a preto navrhujem nevyliezat zo stoky ... nic osobneho

P.S. : a navrhujem zabudnut na vsetko co si zabudol, lebo aj to co si zabudol ma daleko k realite ... to k tomu ´primitivnemu systemu´
 
alegrita
2010-01-24 09:44:56
toto je uzasne!
 
beholder
2010-01-23 14:51:56
!
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.67
 
iiii
2010-01-23 00:22:23
príspevok od: norberto
Ďakujem za pozitívne a aj negativne názory. Učel to splnilo zaujal som obe strany :-D .
Veľmi si cením tvoj nekonfrontačný postoj ku kritike, resp. k inému názoru. Je to tu dosť zriedkavé a vzácne. Ďakujem...
 
norberto
2010-01-23 00:17:48
Ďakujem za pozitívne a aj negativne názory. Učel to splnilo zaujal som obe strany :-D .
 
iiii
2010-01-23 00:09:09
príspevok od: Cako
o co ze prejdu ?:) nie tieto co su tu,ale mam par veci ktore by mohli..a su tam ludia co maju take diela a presli..no ved uvidime,potom ti napisem :P
Držím ti palce, naozaj :-)
V podstate pripúšťam, že aj koláž môže byť umením, ale rozhodne nie taká fotka ako táto... aj keď vidím, že aj toto má svojich obdivovateľov... mne toto ale skrátka nereže... mám na Fotografiu iné nároky...
 
Cako
ocenenie redakciou 2010-01-22 23:12:52
o co ze prejdu ?:) nie tieto co su tu,ale mam par veci ktore by mohli..a su tam ludia co maju take diela a presli..no ved uvidime,potom ti napisem :P
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-01-22 22:14:26


Chlape, prepáč, ale úplne, úplne vážna otázka: ´Vieš vôbec čo chceš a o čo ti ide?´ Práve si v tomto komente ukončil KRITIKU GRAFIKY a napisal tu aj nizsie ze ty už aj PRIPÚŠŤAŠ PP a si ´za úpravu´ fotografie kým zachová to co tam bolo lebo technika to nedokaze úplne...

A pod mojou foto kde propagujem cisty PP a bezne upravy klasickej foto za ucelom odstranenia chyb si napisal zas toto, citujem:
´Keďže som stará škola, takéto umelé fotky pre mňa nie sú fotografie.´
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-01-22 22:00:27


(Odpovedam na neaktualny kratsi koment aby sa neduploval tvoj dlhy text)
Vdaka ze mne aj tomuto autorovi venujes tolko pozornosti, ved my sme ta ani nepoznali a ty za nami sám ochotne prides a venujes sa nam. To znamena ze sme ta zaujali, vazim(-e?) si to :-))

A preco hneď taky ostry ton a arogantne vyrazy? To kto breše si každý inteligentný človek domyslí aj sám, ty na to nevieš prísť?
Z tvojich meraní som smutný, ubral si mi na zásluhách, dnes som tu celý deň a iste mám lepší priemer ako ten čo si nameral - jeden za 15min :-((( Ešte mám pár dní voľno, snáď sa to ešte zlepší, lebo chystám ďalší vysnívaný projekt a kampańovka je pred vyvrcholením. Bude o deratizácii :-))))

A kus aj vážne, mal by si fakt schovať bojovú sekeru a radšej sa venovať učeniu PP ako osobným šarvátkam a intrigám. To že máš nejaký iný názor je úplne v poriadku. Ale to že tu burcuješ ľudí proti autorovi a jeho dielu nech je akekolvek, ba snažíš sa zmanipulovať ich názory aj hodnotenia, tak to už v poriadku nie je a na niečo to poukazuje. Ale nekonkretizujem a zostavam v rovine etiky.
 
Dandy007
2010-01-22 21:44:02
zaujimave, paci sa mi
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
iiii
2010-01-22 21:15:50
príspevok od: Cako
a co napr. ja ?? to je tiez podla teba 3décko ?...chces povedat ze fotky takeho typu nie su fotky ?...bohuzial su,ak su (ako som pisal nizsie) vsetky fotky pouzite vo fotke fotene tým istym fotografom
Tie tvoje koláže tiež moc nemusím, a ak, tak ich skôr vnímam ako žartíky. Ale aspoň nemám z nich pocit že sa hrajú na umenie a hlavne nepôsobia gýčovito ...
(o použití vlastných fotiek, to je bez debaty...)
Btw : myslím, že tie ti na 1x neprejdú (ale môžem sa mýliť)...
 
jake
2010-01-22 21:10:58
fasacke, napriek tomu ze tomuto nerozumiem ale paci sa
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 6 | Impakt: 6 | Priemer: 6.00
 
VrbiM
2010-01-22 20:55:07
Paráda, mne sa to páči, to na guláške si takú vlnu zachytil? :-D
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 6.67
 
photkan
2010-01-22 20:29:22
príspevok od: maity
Ked to nema nic spolocne s fotografiou preco je to potom nafotene? Nie je to nic ine ako viac fotiek dohromady, cize nemozem s tebou vobec suhlasit ze sa nejedna o fotku, ak budes robit hocijaky postprocess na svoju fotku, podla teba to uz nie je fotka!? Zijeme v 21. storoci a fotografia sa uz posunula dopredu a tu spada aj pocitacova uprava, preco by sa mala rozlisovat pc uprava od fotenia ked si vezmes tak aj uz pri samotnom foteni sa ti fotka vo fotaku upravi!!!
Zopakujem:
Fotografia je vo svojom princípe záznam skutočnosti.
úpravy sú potrebné lebo záznamová technika nie je schopná zachytiť to čo vidí oko.
Sú vhodné, ale len do takej miery, aby sa dalo povedať, že tak to tam ± bolo.
Inak to už je iný výtvarný obor – Grafika.
 
photkan
2010-01-22 20:25:15
príspevok od: SteveS


Je velmi dobre ze si odporca PP, aspon si nevyretusujes profilovku, mas sympaticky kuk. Davas nim vätší dôraz na svoje rady.

Nechapem len, preco o tvoje rady nikto nedba? Hm, zeby mali ludia iný názor?
Ta nech maju, co oni vedia o zivote a fotografii, mas pravdu :-)
Treba zostat pri vyvojke, učiť sa a skúšať dačo nové je nezmysel!
Len nerozumiem ako bez PP môžeš žiť ty, dlhoročný grafik a profesionál?

A aj ten jeden materinský jazyk nám po celom svete postačí, čo by sme sa cudzie učili, či dačo iné učili, dajaké digitalne hókusy, pókusy a postprocesy? Nezmysel!
Normálne som sa začal báť, že som sa mýlil. Lebo pôvodne do toho komentáru som chcel dať aj túto vetu:
( Ak by som to ďalej nespomenul, očakával by som, že ako prvý začne brechať známy komentátor SteveS (2722 komentárov, cca 1 za 15min)), - teraz to už je určite viac. Tú vetu som ju vybral, lebo som vedel, že ju naisto ešte použijem.
SteveS, ale len našťastie potichu organizoval kampaň u svojich servilných kolegov za svoj vysnívaný post proces. Keď netreba fotiť, ale stačí len sedieť od 3h rána do neskorého večera pri počítači
a manipulovať s fotkami a ľuďmi.
Ja nie som odporca ničoho, úpravy fotiek sú potrebné. Ja len nemám problém oddeliť jablka od hrušiek a nedegradujem jedni, pretože druhé sú mi sladšie.
A táto debnička je na jablká.
Trocha teórie:
Fotografia je vo svojom princípe záznam skutočnosti.
úpravy sú potrebné, lebo záznamová technika nie je schopná zachytiť to čo vidí oko.
Sú vhodné, ale len do takej miery, aby sa dalo povedať, že tak to tam ± bolo.
Inak to už je iný výtvarný obor – Grafika.

PS: profilovka je už retušovaná a medzi nami, keď sa pozriem do albumu SteveS, o nových technológiách viem toho určite omnoho viac.
 
Cako
ocenenie redakciou 2010-01-22 20:23:28
a co napr. ja ?? to je tiez podla teba 3décko ?...chces povedat ze fotky takeho typu nie su fotky ?...bohuzial su,ak su (ako som pisal nizsie) vsetky fotky pouzite vo fotke fotene tým istym fotografom
 
Cako
ocenenie redakciou 2010-01-22 20:20:34
a ak su tie fotky nafotene len nim,tak vsetko je v poriadku a je to montaz/kolaz normalne ´odvetie´ fotografie.Ak by to vsak boli pouzite ine fotky z netu,tak to je uz ina rec.Mimochodom sa mam rad taketo fotky a aj ich robim a moje fotky su vyhradne len z mojich fotiek
 
Dodo PO
2010-01-22 19:02:29
Ahoj Števo, si výborný. https://www.youtube.com/watch?v=RRsBxp6kwaI&NR=1
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-01-22 18:29:50


Je velmi dobre ze si odporca PP, aspon si nevyretusujes profilovku, mas sympaticky kuk. Davas nim vätší dôraz na svoje rady.

Nechapem len, preco o tvoje rady nikto nedba? Hm, zeby mali ludia iný názor?
Ta nech maju, co oni vedia o zivote a fotografii, mas pravdu :-)
Treba zostat pri vyvojke, učiť sa a skúšať dačo nové je nezmysel!
Len nerozumiem ako bez PP môžeš žiť ty, dlhoročný grafik a profesionál?

A aj ten jeden materinský jazyk nám po celom svete postačí, čo by sme sa cudzie učili, či dačo iné učili, dajaké digitalne hókusy, pókusy a postprocesy? Nezmysel!
 
PDCdesigns22.com
2010-01-22 17:34:19
super super, ale vyzera to ako reklama pre Whirlpool, ale nic v zlom, super to je spravene
 
zola
2010-01-22 17:24:44
Dobra kolaz, muselo byt s tym dost roboty; ako dlho si to robil?
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
maity
2010-01-22 17:08:22
príspevok od: photkan
Pozerám, pozerám... nie sme náhodou na FOTOPORTÁLY ?????
Ak by autor, okrem asi (možno) len tej tváre, nafotil aj všetko ostatné, aj tak by to s fotografiou nemalo absolútne nič spoločné.
Také to veci tu uverejňujú a hlavne OBHAJUJÚ len autori s nedostatkom fotografickej invencie, ktorý ani nemajú právo sa nazývať fotografi a svoje diela fotografie.
Aj s ohľadom na to, ako si veľmi radi prisvojujú prácu skutočných fotografov, ktorý si naivne myslia, že ich nechránené tu uverejnené fotografie v rozlíšení cca 1000x 600 nie sú pre nikoho použiteľné a niektorý si dokonca myslia, že sa ani nedajú stiahnuť.
Kvalitný grafik bez problémov z obrazu 72dpi spraví 300dpi pre tlač pri zachovaní rozmerov fotografie z monitora, čiže vytlačí Vám to na cca A4. Bol som s tým konfrontovaný.
Aj grafika je umenie a táto celkom kvalitná, ale to to je FOTOPORTÁL !!!

Navrhujem FOTOGRAFOM oceňovať takéto diela na výbornú 1,1,1.
Ked to nema nic spolocne s fotografiou preco je to potom nafotene? Nie je to nic ine ako viac fotiek dohromady, cize nemozem s tebou vobec suhlasit ze sa nejedna o fotku, ak budes robit hocijaky postprocess na svoju fotku, podla teba to uz nie je fotka!? Zijeme v 21. storoci a fotografia sa uz posunula dopredu a tu spada aj pocitacova uprava, preco by sa mala rozlisovat pc uprava od fotenia ked si vezmes tak aj uz pri samotnom foteni sa ti fotka vo fotaku upravi!!!
 
Dodo PO
2010-01-22 16:45:38
Malá morská víla. Veľmi dobrá práca. Plne sa nestotožňujem s ePhotkanom.
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
iiii
2010-01-22 16:39:44
Plne sa stotožňujem s photkanom... ja mám s týmto tiež problém...je to síce efektné, ale nemyslím si že je to fotografia... mimochodom, takéto veci zvládajú šikovní 3D-čkári aj bez fotoaparátov...
Úprimne povedané, som dosť nemilo prekvapený že na fotoportáli je toto tak hromadne pozitívne hodnotené...
 
JozefM81
2010-01-22 16:33:37
Páči sa mi, má to čo to má mať: zaujme na prvý pohľad, je dynamická, fajn decentná a že sú udržané farby ako sú je len plus.
Dávam plný
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
photkan
2010-01-22 16:02:45
ZMENA navrhujem nehodnotiť vôbec.
Zabudol som, že tu je zavedený ten primitívny systém,
kde sa rátajú len počty hodnotení bez ohľadu na výšku hodnotenia.
 
norberto
2010-01-22 15:30:53
príspevok od: snakepit
Velmi rad by som si pozrel danu fotku nazivo na nejakom vacsom plagate. Na takom malom obrazku sa mi tazko hodnoti TK. Inak ale je to super, dufam, ze budes prispievat castejsie.
Ak si prideš osobne pre neho, jeden kalendar ti kludne darujem je velky 60-42cm.
 
photkan
2010-01-22 15:30:36
Pozerám, pozerám... nie sme náhodou na FOTOPORTÁLY ?????
Ak by autor, okrem asi (možno) len tej tváre, nafotil aj všetko ostatné, aj tak by to s fotografiou nemalo absolútne nič spoločné.
Také to veci tu uverejňujú a hlavne OBHAJUJÚ len autori s nedostatkom fotografickej invencie, ktorý ani nemajú právo sa nazývať fotografi a svoje diela fotografie.
Aj s ohľadom na to, ako si veľmi radi prisvojujú prácu skutočných fotografov, ktorý si naivne myslia, že ich nechránené tu uverejnené fotografie v rozlíšení cca 1000x 600 nie sú pre nikoho použiteľné a niektorý si dokonca myslia, že sa ani nedajú stiahnuť.
Kvalitný grafik bez problémov z obrazu 72dpi spraví 300dpi pre tlač pri zachovaní rozmerov fotografie z monitora, čiže vytlačí Vám to na cca A4. Bol som s tým konfrontovaný.
Aj grafika je umenie a táto celkom kvalitná, ale to to je FOTOPORTÁL !!!

Navrhujem FOTOGRAFOM oceňovať takéto diela na výbornú 1,1,1.
 
Jozef Sádecký
ocenenie redakciou 2010-01-22 15:17:28
pekne si sa pohral =)
 
Young
2010-01-22 15:17:23
Hmmm, napad, spracovanie - pekna praca!
 
snakepit
2010-01-22 15:17:16
Velmi rad by som si pozrel danu fotku nazivo na nejakom vacsom plagate. Na takom malom obrazku sa mi tazko hodnoti TK. Inak ale je to super, dufam, ze budes prispievat castejsie.
 
Cako
ocenenie redakciou 2010-01-22 15:01:22
ak su vsetky fotky pouzite vo foto tvoje...tak paradna robota
 
Ferdo
2010-01-22 14:30:39
paci sa mi, kvalitna praca fotografa aj grafika, predpokladam ze v jednej osobe :)
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
maTTo_corp
2010-01-22 14:20:32
kvalitka
 
IceDive1
2010-01-22 13:57:09
príspevok od: staleusmiaty
Paráda, hneď sa mi vybavil Whirpool :) Asi som divný, čo... :)
Ak myslis Whirpool pracky tak ano. Si divny. :D
 
fuuzi
2010-01-22 13:56:56
krasna...
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
cathrin
2010-01-22 13:49:43
Paráda...táto fotografia je tiež súčasťou kalendára? Videla som niektoré fotky z kalendára a veľmi sa mi páčili.
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
staleusmiaty
2010-01-22 13:41:58
Paráda, hneď sa mi vybavil Whirpool :) Asi som divný, čo... :)
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
IceDive1
2010-01-22 13:18:48
Donesieme gril a bednicky s pitim a ked zacitia vonu klobasok hned budu na brehu. To ti garantujem. :-)
 
SteveS
ocenenie redakciou 2010-01-22 13:12:42
príspevok od: IceDive1
Asi zacnem chodit na gulasku ked tam taketo zenske z vody vychadzaju. K fotke/montazi len to ze je skvela.


Pridavam sa!
Ale co ked nevylezie hneď? Bude treba aj dáky stan. Možno aj reflektory, že keby v noci... A či nam vystacia zasoby jedla???
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
Marcel Rebro
2010-01-22 12:57:26
jes
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 6 | Priemer: 6.67
 
polal
2010-01-22 12:46:42
Radosť pozerať.
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
IceDive1
2010-01-22 12:40:01
Asi zacnem chodit na gulasku ked tam taketo zenske z vody vychadzaju. K fotke/montazi len to ze je skvela.
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
kero
2010-01-22 12:32:23
Squele!
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
misumich
2010-01-22 12:31:54
naaaaaaadhera!
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
Anena
2010-01-22 12:17:32
Fiha, to je pekne. Super kolaz.
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
norberto
2010-01-22 12:05:30
príspevok od: kellsiq
mozem mat otazku....aj tu vlnu si fotil ty? inac pekna kolaz...
Tu vlnu som fotil tiež ja ale na inej lokalite :-D Používam prevažne vlastne zdroje ale nebránim sa kupov vo fotobanke ak je to súrne a nemám možnosť si to zhotoviť sám.
 
momasko
2010-01-22 12:01:32
noooo zaujimave....paci...
 
maity
2010-01-22 11:55:16
no comment!!!
 
jane-karta
2010-01-22 11:54:29
No tak toto mi vyrazilo dych, nádherná práca...!
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
cyklons
2010-01-22 11:48:49
super
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
bebel
2010-01-22 11:48:42
ta farebnost ´vodnych´ siat.. skvela
fajna montaz/kolaz
dobre je miesto nafotenia - kto by to povedal, ze take vlnobitie na slovensku :)
 
kapurka
2010-01-22 11:45:08
tak toto je už umenie, krásna
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
kellsiq
2010-01-22 11:44:54
mozem mat otazku....aj tu vlnu si fotil ty? inac pekna kolaz...
 
Orike
2010-01-22 11:38:14
bomba!
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 6 | Impakt: 7 | Priemer: 6.67
 
sankiakis
ocenenie redakciou 2010-01-22 11:33:52
ejha, paradny kusok
 
i-cube
2010-01-22 11:19:07
oooooooou. vidno tam dobre odvedenu robotu. trisedmicky pre teba
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
Emkoo
2010-01-22 11:14:51
Fakt nemám čo dodať. Asi ďalšia foto dňa a možno aj týždňa. Impakt jak hovado silný.
 
falatka
2010-01-22 11:14:45
pekne
Tech. kvalita: 6 | Kompozícia: 7 | Impakt: 6 | Priemer: 6.33
 
benvoluto
2010-01-22 11:13:38
ocenujem kvalitu kompoziciu aj impakt , nad takou fotkou je dost roboty skvele paci sa mi velmo ten napad 777
Tech. kvalita: 7 | Kompozícia: 7 | Impakt: 7 | Priemer: 7.00
 
 
Fotoaparát: Canon EOS 5D
Objektív: Canon EF 85mm f/1.8 USM
Pridané: 2010-01-22 11:07:43
Na kritiku: 2010-01-22 11:07:43
Miesto:Senec, gulaška
Témy: móda, montáž / koláž, umelecká fotografia
Albumy: Mystická krasá