ephoto profile wallpaper
Vítam Vás na svojom čerstvo vytvorenom profile. Dúfam, že Vaše oko spočinie na mojich fotografiách, srdečne prijímem každú kritiku. Cítte sa ako doma!
detail profilu zobraziť profil fotografiu

O mne

Niečo o mne: Som 17 ročná študentka gymnázia, bloggerka, šéfredaktorka študentského časopisu, čo znamená, že fotoaparát ani pracovne nesmiem pustiť z ruky. Voľný čas, ak nevypĺňam fotením, vypĺňam inou umeleckou, tvorivou činnosťou. Fotografie prezentujem na svojom blogu, kde "vycapujem" tiež rôzne úvahy, svoje obrazy a zvyšok toho, čo som zhmotnila, a na FB stránke, ktorá je tzv. sestrou môjho blogu a stará sa o svoju u jeho návštevnost.Tiež som však zistila, že dať vedieť o svojich fotkách či stránkach nie je ž také jednoduché, pokiaľ nevenujete pozornosť kozmetike, rôznym giveaways a iným hlúpostiam, na ktoré kliká každá žena, pretože ešte stáel nenašla vhodný krém na svoju pórovitú pleť. Ale to som už zašla.
Motto: Everything happens for a reason.
Ponúkam služby:
Zameriavam sa na: Abstraktná fotografia, Digitálna čiernobiela fotografia, Experiment, Krajina / Cestovanie, Portréty / Ľudia, Street fotografia, Tradičná čiernobiela fotografia,

Osobné údaje

Meno: Laura
Priezvisko: Pecíková
Mesto:
Domovská krajina: Slovenská republika


Fotografická odbornosť: Stredne pokročilý
Členom ePhota od: 02. 02. 2013
Posledná aktivita: 2013-03-24 15:27:35
Status: offline

Fototechnika

Moje fotoaparáty: Canon EOS 650D
Moje objektívy: žiadne objektívy
Príslušenstvo: Statív Alta+ 234 AP

Nature

(10)
prezentácia
Vytvorený: 2013-02-02 13:35:04       Zobrazenia: 395        Komentáre: 0       
Popis:
lost
833 / 0
climb
642 / 0