Osviežujúca :) Kopce Malej Fatry Dereše Jesenná Líška Tatranská Zahmlené Dereše Po hrebeni Chalúpka a strom V horách ... Jesenná inverzia

môjweb: vytvorte si web
web: Stránku ešte nemám

O mne

Niečo o mne: Moje meno je Adam a pochádzam z Popradu. Momentálne študujem na vysokej škole v Košiciach. Už ten fakt, že som od malička žil pod Tatrami a taktiež bol rodičmi vedený "tatranskou cestou" sa postarali o to, že prevažná časť mojej tvorby je z horského prostredia. Hory milujem so všetkým čo k tomu patrí a vždy sa ich snažím čo najlepšie zdokumentovať aj po fotografickej stránke. Hory sú veľmi často fotené a preto je náročné odfotiť niečo, čo by bolo výnimočné. Každopádne ma fotenie v horách veľmi baví a je to presne tá cesta, ktorou by som sa chcel uberať.
Motto: kto do teba kameňom, zjedz mu chleba :)
Ponúkam služby:
fotenie v ateliéri
fotenie v exteriéri
Zameriavam sa na: Divočina / Príroda, Krajina / Cestovanie,

Osobné údaje

Meno: Adam
Priezvisko: Repel
Mesto: Poprad
Domovská krajina: Slovenská republika


Fotografická odbornosť: Začiatočník
Členom ePhota od: 27. 05. 2009
Posledná aktivita: 2017-06-29 18:34:44
Status: offline

Kontakt

@ E-mail: adam.repel@gmail.com

Fototechnika

Moje fotoaparáty: Nikon D80
Moje objektívy: Nikkor 50mm f/1.8 AF
Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG ASP DF
Príslušenstvo: nikon SB-24
statív, diaľková spúšť, brašňa ...

Novembrový výlet (2015)

(18)
prezentácia
Vytvorený: 2015-12-27 23:08:31       Zobrazenia: 592        Komentáre: 0       
Popis: zopár fotiek z nášho výletu, keď sme sa rozhodli využiť výhru (auto na týždeň, ktoré sa stalo naším dopravným prostriedkom, spálňou, jedálňou, kúpeľňou a sem-tam aj obývačkou :D) ... pozreli sme sa do rakúskeho Hallstattu, obzreli si Dachstein, Salzburg a Innsbruck, prešli cez hlavné mesto Lichtenštajnska - Vaduz, prešli viaceré alpské švajčiarske sedlá, v jednom z nich sme aj spali a zažili asi najkrajší pohľad na nočnú oblohu aký môže byť, užili si výhľady na 4tisícovky, či severnú stenu Eigeru, dostali sme sa na vonkajší obchvat Milána (bližšie sme sa neodvážili po pohľade na dopravnú situáciu Milána na mape a pre veľké množstvo áut, na vonkajšom obchvate sme radšej zvolili núdzový bivak na benzinpumpe a skorý ranný zostup do bezpečnejších vzdialeností :D), a tak sme si radšej v kľude prezreli typické Talianske mesto - Veronu, navarili skvelú večeru pri jazere Lago di Garda so západom slnka, užili si východ slnka a túru v Talianskych Dolomitoch a nakoniec sme prešli aj Viedeň s vianočnými trhmi ... takže jeden týždeň, 2800km, kopec neskutočných výhľadov, zážitkov a skúseností :)