ACDSee Pro 2

Spoločnosť ACD Systems International Inc. opäť posúva level ovládania a komfortu editačného softvéru na vyššiu úroveň. Deje sa tak prostredníctvom predstavenia ACDSee Pro 2, ktorý zaujme najmä pokročilím užívateľským prostredím a spracovaním RAW súborov.

Na vývoji nových funkcií sa podielalo viac než 2.500 fotografov z celého sveta, ktorí testovali a pripomienkovali beta verziu softvéru Pro 2. Vďaka tomu bolo možné vytvoriť produkt, vďaka ktorému sa môžu užívatelia koncentrovať na to, na čo potrebujú - vytváranie kvalitných obrázkov.

Vyšší výkon a rýchlosť spracovania obrázkov umožňujú prezeranie a narábanie s veľkými RAW súbormi, ako keby to boli komprimované JPEGy. Upravené RAW súbory je možné následne súčasne exportovať do 14 rôznych formátov s rôznym rozlíšením.   Okrem iného bol vylepšený systém katalogizácie obrázkov a nové ACDSee je použitelné s OS Windows Vista.

Profesináli si pochvaľujú najmä rýchlosť a jednoduchosť, ktorú im nový softvér ponúka a výrazne im tak šetrí drahocenný pracovný čas.

Pre zoznam všetkých podporovaných RAW formátov navštívte stránku...

www.acdsee.com/products/acdseepro/rawformats

ACDSee Pro 2 je k dispozícii na stránke www.acdsee.com za USD129.99. Súčasní užívatelia majú nárok na 30% zľavu pri on-line objednávke nového upgradu.

Jozef Krajčo
externý redaktor 2007-09-14 12:56:17
ano, ako prehliadac RAW je skutocne rychly.. pri spracovani uz je to o poznanie horsie ale stale vyborne.. ostava verit ze vyrobcovia ostatnych produktov urcenych specialne na pracu s RAW si zoberu priklad