Všetko bolo starostlivo naplánované a pripravené, surové a nespracované potraviny vždy precízne naaranžované na Robbieho tvár. Realizácia projektu prebiehala celý rok, príprava a fotografovanie jediného záberu trvali niekedy až 9 hodín. Výsledky sú však ohromujúce.
„Každé zrnko ryže bolo pridané ručne, bez digitálnej manipulácie,“ hovoria kulinársky umelci o svojej práci. „Projekt MENU je vlastnoručne vytvorený do najmenšieho detailu. Rovnako ako skvelé jedlo.“
Zeleniny. Zloženie: Variácie mrkva, reďkovky a cuketou.
Korenie. Zloženie: vanilka, kamenná soľ, badián, koriander semená, muškátový oriešok, muškátový kvet, biele korenie, papriky, kardamom, škorica, kari.
Škrob. Zloženie: čierna ryža, biela ryža, žltá hrášok, fazuľa Borlotti, quinoa, pšenica.
WINE. Zloženie: Sklo a červené víno.
MÄSO. Ingrediencie: Charcoal, dym, vo veku prime rebro.
Morské plody. Zloženie: chobotnice atrament, homár, slávky,
makrela kože, chobotnice dojčí, morský ježko, britva mušle.
Sladkosti. Zloženie: Biela čokoláda, tmavej čokolády, maliny.
KÁVA. Čas prípravy: kávové zrná.
MENU - The craft behind the project.
Autori fotografií: fotograf Robert Harrison a kuchár Robbie Postma. Viac informácií nájdete na stránke www.postma-harrison.com.