Európsky debut tlačiarne Epson SureColor SC-P7000V na veľtrhu LabelExpo

Spoločnosť Epson nebude ani tento rok chýbať na bruselskom veľtrhu LabelExpo Europe, ktorý sa koná od 29. septembra do 2. októbra 2015. Na svojom stánku (9A50) predstaví prvýkrát v Európe 24 "(610mm / A1) tlačiareň SureColor SC-P7000V s pigmentovým, vodou riedeným, atramentom. SureColor SC-P7000V s 10 farbami a integrovaným zariadením Epson ILS30 SpectroProofer ponúka kompletné riešenie pre najkvalitnejšie obaly a aplikácie nátlačku etikiet.

SureColor SC-P7000V poskytuje širokú škálu farieb a používa exkluzívnu technológiu tlačovej hlavy Epson PrecisionCore, zaručujúcu vynikajúci výkon a kvalitu vysoko presným riadením veľkosti a polohy tlačového bodu. Moderná atramentová sada Epson UltraChrome HDX, obsahujúca C / M / Y / K / Lk / Lc / Lm / G / Og, bola v tlačiarni SC-P7000V doplnená o fialový atrament. Výsledkom je pokrytie 99% Pantone knižnice farieb, vďaka čomu sa SC-S7000V stáva najpresnejšou farebnou veľkoformátovou atramentovou tlačiarňou na trhu - medzi tlačiarňami s 10 a menej farbami. Pre väčší formát tlačových aplikácií je k dispozícii 44 "SureColor SC-P9000V.

Integrované meracie zariadenie Epson ILS30 SpectroProofer zabezpečuje v spojení s tlačiarňou SureColor SC-P7000V konzistentnú a opakovateľnú presnosť farieb, rýchle meranie kontrolných prúžkov a farebných terčov pri vytváraní farebných profilov a overovanie výsledkov tlače. ILS30 podporuje nové ISO normy pre osvetlenie pri meraní, vrátane režimu merania M1.

Nový softvér Epson Color Calibration Utility meria hustotu a koncentráciu farieb a tieto informácie ukladá priamo v tlačiarni, takže namerané údaje sa už nemusia importovať a exportovať. Proces kalibrácie je jednoduchý a rýchly: jediným meraním získate dáta, ktoré sa budú používať so všetkými typmi materiálov (vrátane materiálov iných dodávateľov) a vo všetkých režimoch tlače.

Na veľtrhu LabelExpo bude tlačiareň SC-P7000V, riadená softvérom spoločnosti GMG, predvádzať náročné aplikácie potlače obalov.

Marco van Niekerk, Senior Product Manager, Epson Europe, hovorí: "Nový SureColor SC-P7000V rieši dodávky náročných „značkových " obalov a tlač etikiet v úlohách s veľkým farebným priestorom a priamymi farbami, ktoré sa predtým ťažko simulovali. SureColor SC-P7000V je ideálny pre lokálne aj vzdialené nátlačkové aplikácie a ľahko spĺňa prísne a náročné požiadavky na nátlačok obalov vo flexografii a výrobe etikiet. "

Tlačiarne budú dostupné v priebehu októbra 2015.
Odporúčaná koncová cena SC-P7000V je 2995 EUR bez DPH. Verzia SC-P7000V Spectro potom 3995 EUR bez DPH.

kovlad
2015-09-23 14:21:37
Využijem ako amater - začiatočník takuto tlačiareň?

jozef84
2015-09-24 17:12:30
príspevok od: kovlad
Využijem ako amater - začiatočník takuto tlačiareň?
Myslím, že to určite využiješ. . V kancelárii si môžeš tlačiť fialové grafy.