Nová séria smartfónov Samsung Galaxy S23

Spoločnosť Samsung Electronics dnes predstavila modely Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ a Galaxy S23 a začala tak novú éru v histórii prémiových smartfónov Samsung Galaxy. Záujemcovia sa môžu tešiť na epické kreatívne zážitky so špičkovou fotografickou technikou, ktorá vďaka transformatívnej umelej inteligencii umožňuje napríklad nočné natáčanie videozáznamov v doposiaľ nevídanej kvalite.

Samozrejmosťou je aj bezkonkurenčný výkon, o ktorý sa stará úplne nová technológia Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy – výsledkom sú okrem iného jedinečné herné vlastnosti, za ktorými stojí prevratná práca umelej inteligencie a aj doposiaľ najrýchlejšia mobilná grafika. Model Galaxy S23 Ultra má integrované obľúbené dotykové pero S Pen, ktoré výrazne rozširuje možnosti v oblasti práce, písania poznámok aj zábavy. Inovácie, ktoré stoja za všetkými zariadeniami série Galaxy S23 nastavujú nové štandardy a sú k dispozícii v atraktívnom a pritom ekologicky šetrnom prevedení – Samsung pri výrobe novej série využil viac recyklovaných materiálov ako pri akýchkoľvek iných smartfónoch Galaxy.

Mobilné telefóny Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra s väčšími kapacitami úložiska sa začnú na Slovensku predávať 6. februára 2023. Varianty s nižšími kapacitami sa budú predávať od 17. februára 2023. Zákazníci, ktorí si v období od 1. 2. do 16. 2. 2023 (vrátane) alebo do vypredania zásob kúpia mobilný telefón Galaxy S23, S23+ alebo S23 Ultra získajú model s dvojnásobne vyššou kapacitou pamäte za cenu modelu s nižšou kapacitou. Pri nákupe stačí zadať zľavový kód, v prípade nákupu v predajni zľavu uplatní predajca. Mechanizmus získania modelu s vyššou pamäťovou verziou za cenu modelu s nižšou pamäťovou verziou sa môže líšiť v závislosti od predajcu. Zároveň môžu záujemcovia po registrácii v aplikácii Samsung Members, v časti „Výhody“, odpredať svoje staré zariadenie a k výkupnej cene navyše získať výkupný bonus vo výške 120 €. Celkovo tak zákazníci v rámci úvodnej ponuky môžu získať bonusy v hodnote až 360 eur. Ďalšie informácie o výkupnom bonuse sú k dispozícii na www.novysamsung.sk.