Tam kde krásne je, aj boh býva.. Tam kde noci sú plné hviezd ... Na hrane kontrastov ... Tam kde noci spú plné hviezd ... Tam, kde je noc ako rozprávka... Ohňová zem ...ale nie u indiánov On a ona sklonení, nie sú vôbec Vrchol vrcholov... TOP ÁLP a EÚ NA  HRANE  KONTRASTOV ... Keď to mrzne ale ešte tečie ...
SteveS

môjweb: vytvorte si web
web: Stránku ešte nemám
Večný začiatočník, čo sa za 40 rokov snaženia nenaučil fotiť a fotošopovať tak dobre ako by chcel :-)
detail profilu zobraziť profil fotografiu

O mne

Niečo o mne: Čím viac o fotení viem, tým viac vidím, čo všetko neviem :-) Ak sa niekomu zastavím pod fotkou, ktorá je daná "DO KRITIKY", tak ju neporovnávam s najlepšími fotkami sveta, neočakávam najohurujúcejší moment, ani najúdernejšiu fotku internetu ... Posudzujem a beriem do úvahy dané podmnienky fotenia a zvažujem, či bol využitý naplno ich potenciál. Posudzujem hlavne prácu autora na danom mieste, v daných podmienkach. Najviac si vážim VYROVNANÚ a STÁLU kvalitu portfólia, kde je pre autora príznačná všestranná schopnosť v KAŽDEJ situácii pri fotení vyťažiť zo scény MAXIMUM a aj následne po fotení schopnosť doladiť fotku v postprocese v čo najvyššej kvalite o možnú pridanú hodnotu. Lebo umením nie je mať pár super vyzerajúcich krásnych záberov z náhodných a ideálnych podmienok (časových, svetelných, lokálnych, atmosferických atď.) ale mať celé portfólio vo vyrovnanej vysokej kvalite a schopnosť urobiť priemernú, dobrú fotografiu aj tam, kde by iný fotograf už zlyhal a neodfotil vôbec nič zmysluplného ... Ak kdesi napíšem komentár pod fotografiu, tak vždy so snahou motivovať a nie odradiť či zosmiešniť. Poskytnúť spätnú väzbu a nie vnucovať svoj (iný) názor. Pochváliť čo sa mi páči aj úprimne napísať čo nepáči a nesedí. Nie v zlom a vyčítavo, len ako reakciu na zadanie fotky "Do kritiky". Napriek tomu sa môže zdať, že to myslím inak. No som tiež len človek a možno som bol v časovom strese či mal zlý deň. Aj vtedy platí to o čo sa vždy snažím ... Ďakujem za pochopenie, oekné svetlo.
Motto: Za autora hovoria hlavne fotky, v nich je všetko až do bodky. Či už ležia a či visia zvisle, je v nich tep aj duša jeho mysle.
Ponúkam služby:
Zameriavam sa na: Krajina / Cestovanie, Nočná fotografia, Portréty / Ľudia,

Osobné údaje

Meno: Štefan
Priezvisko: ŠMELKO
Mesto: SK - Rožňava / CH - Bern
Domovská krajina: Slovenská republika


Fotografická odbornosť: Začiatočník
Členom ePhota od: 13. 03. 2009
Posledná aktivita: 2017-11-30 20:15:57
Status: offline

Kontakt

@ E-mail: steves@steves.sk

Fototechnika

Moje fotoaparáty: Canon EOS 40D
Sony Cyber-shot DSC-F828
Canon EOS 5D Mark II
Moje objektívy: Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
Príslušenstvo:

Stále hľadám tému