Hore

Statívy pre CSC fotoaparáty

Ľahké statívy sme donedávna považovali v podstate za zbytočné. Majitelia kompaktov a ultrazoomov si väčšinou vystačili bez statívu a radšej produkovali nekvalitné fotografie, akoby mali so sebo nosiť trojnohú "oštaru". Majitelia zrkadloviek ochotných so sebou nosiť statív rýchlo zistili, že ľahký statív je vlasne takmer nefunkčný. S príchodom CSC/Mirrorless fotoaparátov, ktoré sú niekedy tak malé, ako rozmernejší kompakt, začína záujem o ľahké statívy rásť. Ak aj máte doma solidný statív ku svojej zrkadlovke, zrejme sa vám nebude chcieť ho nosiť s malým CSC fotoaparátom.

CSC/Mirrorless fotoaparáty si získavajú čoraz väčšiu popularitu. Ruku v ruke s tým ide zvýšený záujem o špeciálne príslušenstvo pre tieto prístroje. To sa týka aj statívov.

Table top

Ak potrebujete len občas položiť fotoaparát na podložku a nechcete ho znečistiť, či poškriabať, obráťte svoju pozornosť na stolné statívy. Na výber je veľa druhov, od vyslovene malých, až po robustné trojnožky s hlavou.

Skladací minpodstavec pre fotoaparát. V taške zaberie minimum miesta. Manfrotto Pocket Support Large.

Tradičnejšej konštrukcie je Manfrotto Pixi. Má guľový kĺb, takže môžete mierne korigovať polohu fotoaparátu.

Robustnejší stolný statív Velbon Ultra MAXI Mini. Nožičky sú vysúvateľné. Podstatnejše je, že je…

Ak chcete pokračovať v čítaní tohto článku, aktivujte si eKonto Classic alebo ekonto PLUS.


Ak už máte niektoré z eKont aktivované, pre odomknutie článku musíte byť prihlásený. Ak sa Vám článok neodomkne, skúste aktualizovať okno prehliadača (napríklad stlačením F5, alebo Aktualizovať v okne prehliadača).

ePhoto.sk vám chce ponúknuť ešte lepší obsah, viac kvalitných článkov a ďalšie užívateľské vylepšenia. Okrem prístupu k spoplatnenému obsahu fotoškoly získate viac priestoru pre svoje fotografie, benefity a zľavy u vybraných partnerov a množstvo ďalších výhod. eKonto PLUS vám navyše ponúka aj hosting a prístup k atraktívnym témam pre ľahké a intuitívne vytvorenie vlastnej webstránky. To všetko už od 1,17€ na mesiac vrátane DPH.

Príjemné čítanie vám želá tím ePhoto.sk


Platbu je možné realizovať prostredníctvom SMS (len SR), PayPAL a prevodom z bankového účtu. Pri platbach SMS a PayPal prebehne aktivácia účtu v priebehu niekoľkých minút po potvrdení platby. O aktivácii budete informovaní SMS alebo emailom (podľa typu platby). Pri platbe prevodom môže aktivácia trvať 1-2 dni. O aktivácii vášho konta budete informovaní emailom. Do aktivácie vami vybraného ekonta, môžete využívať vybrané funkcie v režime Basic. Pri konte Classic môžete realizovať upgrade na dlhšie obdobie alebo na eKonto PLUS do 30 dní od jeho aktivácie.

Aktivovať eKonto        Registrovať

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
Y535
2013-08-20 15:00:07
Ja by som doporučil aj velbon cube , maly, spratny , vojde aj do brašne i ked rozloženy je vysoký asi iba meter
 
Kuban
2013-09-13 19:29:30
a co nejaky stolovy stativ pre DSLR ? udrzal by taku 550D so setakom taky M. pixi ? pripadne mate s niecim podobnym skusenosti na dslr ?
 
RoboK
2013-09-13 19:58:04
príspevok od: Kuban
a co nejaky stolovy stativ pre DSLR ? udrzal by taku 550D so setakom taky M. pixi ? pripadne mate s niecim podobnym skusenosti na dslr ?
Napr. Manfrotto MTT2-P02.
 
Duri32
2016-06-16 11:31:50
Mam nieco podobme no nanme znacka a bez problemu udrzi aj 55-300 na tele D3200
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia