Zdar chcem sa spýtať ako sa da zistit či funguje stabilizator na objektíve.Dnes mi prišiel novy tamron a na forach sa piše že ma velmi účinný stabilizator ,že vraj to až sekne a je to citit.Mne take nič nerobí. Vdaka.
Cinnost stabilizatora je vidno pri namacknutej spusti, ked ho vyzoomujes na 300 mm, tak to musis vidiet, rozdiel medzi zapnutym a vypnutym. Ucinnost mozes preverit aj seriou zaberov s roznymi casmi, napr. od 1/30 do 1/250 s. Jedna seria bez a druha so stabilizatorom a porovnat ostrost.
Skušal som to, prinamačknuti proste nič,napriklad nA NIKORE 16-85 je to vidno aj trochu počut ale na tomto Tamrone je to rovnake či je vipnutý alebo zapnutý.
Skušal som to, prinamačknuti proste nič,napriklad nA NIKORE 16-85 je to vidno aj trochu počut ale na tomto Tamrone je to rovnake či je vipnutý alebo zapnutý.
Mam ten Tamrom, a tak ako Karol píše, pri namačknutej spušti ťa to priam drží na zaostrenom objekte. Ako keby sa zakusol do neho. Tá stabilizácia je naozaj velmi dobrá, niekedy až pri kompozícii akokeby až prekážala. Ak to necítiš a naozaj ju máš aj zapnutu tak to je zrelé na vrátenie.
Mam ten Tamrom, a tak ako Karol píše, pri namačknutej spušti ťa to priam drží na zaostrenom objekte. Ako keby sa zakusol do neho. Tá stabilizácia je naozaj velmi dobrá, niekedy až pri kompozícii akokeby až prekážala. Ak to necítiš a naozaj ju máš aj zapnutu tak to je zrelé na vrátenie.
No tak to mam asi problem budem to musiet vratit na reklamaciu.Dakujem
Tamron SP 70-300/4-5,6 Di VC USD problem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie