Zase nemáš pravdu, Gagarin bol druhý, prvý bol Ilijušin, ale tvrdo pristál do vtedy znepriatelenej číny,kde ho mesiac liečili a potom ho vydali sovietom. A to sa vtedy nedalo publikovať, takže vyslali Gagarina. Fakt si trocha preštuduj aké technológie používali za akých podmienok-fotografovali na Venuši,na povrchu, a tám vládnu dosť divoké podmienky.
Hej, nejaky Rus spravil bodku na mape a povedal tu spadne ! a tam spadla !!! Tak prepac, bolo to takto: Vypustili 12 rakiet s clovekom, trinasty bol Iljusin a strnaasty - lala - prvy co sa vratil bol Gagarin
Neuhalsim. Urcite sa najde lepsi ekvivalent, ktory by chcela ovela vacsia vacsina z nas.
Nuž, ak o nejakom takom, v rovnakej cenovej hladine ( cca. 200+ euro) vieš, tak mi prosím poraď. Mám známeho, ktorý si na ten Helios brúsi zuby a táto info o KMZ ho celkom potešila.
Hej, nejaky Rus spravil bodku na mape a povedal tu spadne ! a tam spadla !!! Tak prepac, bolo to takto: Vypustili 12 rakiet s clovekom, trinasty bol Iljusin a strnaasty - lala - prvy co sa vratil bol Gagarin
Nuž, ak o nejakom takom, v rovnakej cenovej hladine ( cca. 200+ euro) vieš, tak mi prosím poraď. Mám známeho, ktorý si na ten Helios brúsi zuby a táto info o KMZ ho celkom potešila.
Dnes som pochopil tie zásoby z osemdesiatych rokov. Dostal sa ku mne tento nepoužívaný kufrík. Je v ňom fotoaparát-fotopuška Zeniť+Tair 300 f4.5, ďalej priezračne čistý objektív Helios 58/2, pár filmov, skrutkovače, 4x filtre, či zabalené popruhy...
KMZ je spat
Tak prepac, bolo to takto:
Vypustili 12 rakiet s clovekom, trinasty bol Iljusin a strnaasty - lala - prvy co sa vratil bol Gagarin
Tak prepac, bolo to takto:
Vypustili 12 rakiet s clovekom, trinasty bol Iljusin a strnaasty - lala - prvy co sa vratil bol Gagarin
Dostal sa ku mne tento nepoužívaný kufrík.
Je v ňom fotoaparát-fotopuška Zeniť+Tair 300 f4.5, ďalej priezračne čistý objektív Helios 58/2, pár filmov, skrutkovače, 4x filtre, či zabalené popruhy...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa